Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Hoekbureaus

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoekbureaus zijn het beste van beide werelden op het gebied van bureaus: ze zijn functioneel vanwege het grote blad én zijn efficiënt voor een kantoorindeling. Door de vorm wordt er een mooie hoek gecreëerd in een ruimte en kan er aan het uiteinde van het bureau een ladenblok worden geplaatst voor opbergruimte. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld mensen te ontvangen aan de zijkant van het bureau, hierdoor kan een hoekbureau ook dienen als directiebureau. Een hoekbureau kopen kan in verschillende maten, kleuren en opties, dus we helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lineaflex MRC Hoek werkplek zit-sta elektrisch 200 x 80
  Vanaf:

  € 675,00 € 816,75

  NW-14811
 2. Hoekbureau MRC Multiratio
  Vanaf:

  € 695,00 € 840,95

  NW-14879
 3. Elektrisch verstelbaar CADCAM bureau
  Vanaf:

  € 795,00 € 961,95

  NW-14212
 4. Start Pintado CAD werkplek
  Vanaf € 724,79 € 599,00
  NW-6266
 5. Start Torino CAD werkplek 200 x 240 cm
  Vanaf € 797,39 € 659,00
  NW-6265
 6. Start Nevada CAD werkplek
  Vanaf € 845,79 € 699,00
  NW-6267
 7. Start Pintado CAD/CAM bureau 200 x 160 cm
  Vanaf € 538,45 € 445,00
  NW-6241
 8. Start Torino CAD/CAM bureau 200 x 160 cm
  Vanaf € 555,39 € 459,00
  NW-6240
 9. Start Nevada CAD/CAM bureau met een afmeting van maar liefst 200 x 160 cm
  Vanaf € 882,09 € 729,00
  NW-3581
 10. Huislijn Basic CAD/CAM hoekbureau met type A poot, rond
  Vanaf € 961,95 € 795,00
  NW-3583
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoekbureau kopen: de voordelen

U heeft uw keuze gemaakt: u kiest voor een hoekbureau. Maar: koopt u dan een groot hoekbureau of een klein hoekbureau? Een wit hoekbureau of een zwart hoekbureau? En kiest u voor een in hoogte verstelbaar hoekbureau of echt een zit sta hoekbureau? We helpen u graag verder en vertellen u over de vele voordelen en verschillende mogelijkheden van een hoekbureau.

 • Een hoekbureau biedt veel ruimte 

Zoals we al eerder hebben genoemd, zorgt een hoekbureau voor veel ruimte. Met een recht bureau zult u waarschijnlijk merken dat de ruimte al snel beperkt is vanwege uw computerschermen, uw telefoon, uw laptop/computer en papierwerk. Dankzij een hoekbureau heeft u dubbel zoveel ruimte! Hierdoor kunnen de bureaus ook worden gebruikt als CAD/CAM bureau, de hoekbureaus zijn namelijk dankzij de ruimte ook bijzonder geschikt voor technisch tekenaars, planners en grafische vormgevers. Het blad laat namelijk veel werkruimte toe en maakt het eenvoudig om de werkplek uit te breiden met ladeblokken en kasten. 

 • Een hoekbureau is efficiënt voor (kleinere) ruimtes

Hoekbureaus worden ook veel verkocht voor bijvoorbeeld thuiswerkplekken. Door de handige hoek kan het bureau in kleinere ruimtes net precies in die ene hoek van de kamer passen, waardoor er ook ruimte is voor ander meubilair zoals kasten en andere opbergcombinaties. Op kantoren kan een hoekbureau tegen een muur worden geplaatst zodat er aan de ene kant privé kan worden gewerkt en aan de andere kant er medewerkers aan kunnen schuiven om iets te overleggen. Combineer het hoekbureau in het zwart of het hoekbureau bijvoorbeeld in het wit met kabelmanagement en al uw kabels zijn fijn weggewerkt. 

In hoogte verstelbaar hoekbureau

Enkele hoekbureaus uit ons assortiment zijn in hoogte verstelbaar, waardoor u zittend en staand kunnen werken. Onze in hoogte verstelbare bureaus helpen u met het verbeteren van uw werkhouding. Zit u als CAD/CAM tekenaar vaak voorovergebogen aan uw bureaustoel achter uw bureau tijdens het tekenen? Met een zit-sta hoekbureau kunt u afwisselen tussen zittend en staand werken waardoor u een ergonomisch werkt en lichamelijke klachten helpt voorkomen. Het hoekbureau is ook ideaal om te gebruiken als flexplek zodat er meerdere tekenaars, planners of andere medewerkers die veel werkruimte nodig hebben met een ideale ingestelde hoogte kunnen werken. 

Een bureau hoekopstelling: we helpen graag inrichten

Een ergonomisch hoekbureau is een echte toevoeging aan iedere werkplek. Maar: hoe richt je je ergonomische werkplek nou het beste in? En hoe is een bureau hoekopstelling het meest efficiënt? Een hoekbureau voor kantoor wordt vaak, heel logisch, in een hoek geplaatst. Maar, een ergonomisch hoekbureau hoeft niet altijd te worden geplaatst in een hoek van een kamer! Plaats het hoekbureau voor kantoor bijvoorbeeld in het midden van de kamer en creëer een gezellige hoek naast het bureau. Het ergonomische hoekbureau wordt hier dan als een soort roomdivider gebruikt. We helpen graag met het inrichten van de perfecte ergonomische werkplek met een hoekbureau in het wit of bijvoorbeeld een hoekbureau in het zwart voor uw kantoor.

Houten hoekbureau: efficiënt én stijlvol

Bent u op zoek naar een houten hoekbureau voor uw (thuis)werkplek? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een hoekbureau met zwarte poten en een houten blad? Ook dan vindt u een geschikt bureau binnen ons assortiment! Doordat u onze bureaus zelf kunt samenstellen, kunt u ook zelf een zwart frame selecteren en een houten blad naar keuze. Een hoekbureau van hout is niet alleen efficiënt, maar ook erg stijlvol! Een hoekbureau van hout kan makkelijk in een hoek worden geplaatst en neemt zo minder ruimte in de kamer in. Doordat u zelf het houten hoekbureau kunt samenstellen en dus kunt kiezen voor zwarte poten en een houten blad, zal het hoekbureau van hout altijd passen in uw interieur. Twijfelt u of het hoekbureau mooi zal staan in uw kantoor? Laat ons dan een 3D-tekening op maat maken! In de tekening nemen we het hoekbureau dan mee, waardoor u goed kunt zien hoe het bureau zal staan in uw kantoor of (werk)ruimte. We denken graag mee over de vele mogelijkheden! En twijfelt u bijvoorbeeld tussen een hoekbureau van hout in de kleur midden eiken of een houten hoekbureau in de kleur robuust eiken? Kom dan bijvoorbeeld eens langs in onze showroom in Doetinchem. Hier kunt u alle bladen bekijken en hebben we daarnaast verschillende losse stalen liggen. Hierdoor kunt u gemakkelijk vergelijken en is het ook makkelijker om een keuze te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een hoekbureau in het wit, of misschien wel een hoekbureau in het zwart? Samen kiezen we het perfecte houten hoekbureau. 

Hulp nodig met het uitkiezen van een hoekbureau? Neem contact op.

We helpen u graag met het uitkiezen van het juiste hoekbureau dat perfect bij uw wensen past. Bent u van plan om een hoekbureau te kopen, maar ziet u de bureaus graag eerst in het echt? Of bekijkt u liever toch eerst ons volledige assortiment aan bureaus, zodat u makkelijker een vergelijking kunt maken? Kom dan langs in onze showroom! Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs, onze medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van professioneel advies.