Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Scheidingskasten

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een scheidingskast of een scheidingswand voor uw kantoor, omdat u veel kantoorruimte heeft en deze graag opdeelt? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u stijlvolle scheidingskasten voor uw kantoor die ruimtes opsplitst zonder het ruimtelijke gevoel van de ruimte te verliezen. Bekijk hieronder ons assortiment aan moderne scheidingskasten voor uw kantoor.

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Flexwall modulair opbergsysteem - Multi Ratio
  € 1.353,99 € 1.119,00
  NW-16137
 2. Flexwall opberg designsysteem
  € 1.353,99 € 1.119,00
  NW-16311
 3. Flexwall modulair opbergsysteem - Multi Ratio
  € 1.741,19 € 1.439,00
  NW-16139
 4. Flexwall modulair design opbergsysteem
  Design scheidingskast Flexwall MR2B
  Uitgevoerd in Bamboe fineer!
  € 2.716,45 € 2.245,00
  NW-16312
 5. Flexwall modulair opbergsysteem - Multi Ratio
  € 1.886,39 € 1.559,00
  NW-16140
 6. Flexwall designkast modulair opgebouwd
  € 1.886,39 € 1.559,00
  NW-16313
 7. Flexwall modulair opbergsysteem - Multi Ratio
  € 1.390,29 € 1.149,00
  NW-16141
 8. Flexwall modulair opbergsysteem in vele uitvoeringen mogelijk
  € 1.390,29 € 1.149,00
  NW-16314
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scheidingskast voor kantoor kopen

Geef uw kantoorinterieur een extra twist met een scheidingskast voor kantoor, zoals de dynamische Flexwall scheidingskast. De Flexwall bestaat uit een basiskast die op vele manieren uit te breiden is. Hierdoor is het mogelijk om uw ruimte zo in te richten dat de Flexwall perfect in uw kantoorinterieur past. De producten die u op de website ziet, zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Heeft u veel kantoorruimte en wilt u graag deze ruimte opdelen? Dan kunt u kiezen om een bredere uitvoering van het basismodel van de scheidingskast te maken. Zoekt u iets meer dynamiek in uw kantoor? Dan is de Flexwall ook geschikt voor u! Er is daarbij ook nog keuze uit de verschillende kleuren wit, aluminium en zwart. Kies een indeling, een framekleur en kleuren +materiaalsoorten voor de kastjes en u heeft een compleet zelf samengestelde design scheidingskast voor op kantoor (of voor thuis).

Onze scheidingskast mogelijkheden voor kantoor met Flexwall

De Flexwall is uit te breiden met verschillende elementen. Onder deze elementen vallen zitelementen, opbergelementen en frame-elementen zoals (bar)tafels, ingebouwde bureaus, kapstokken en meer. Uit deze elementen kunt u ook weer keuzes maken, zoals verschillende hoogtes, breedtes en uitvoeringen. Onze Flexwall zitelementen zijn inclusief zitkussens en kunnen gebruikt worden om op plaats te nemen. Een zitelement is een leuke extra toevoeging in uw kantoorinterieur. Kleed uw Flexwall nog meer aan met Flexwall opbergelementen. Deze elementen zijn in veel uitvoeringen te verkrijgen. U kunt natuurlijk ook de Flexwall basiskast uitbreiden met frame-elementen. Zo kunt u de breedte van de kast naar wens aanpassen. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een hoekkast, een scheidingskast met een bureau ertussen, een scheidingskast met een aangebouwde (bar)tafel of een scheidingskast voor kantoor met een kapstok. Alles is mogelijk met de scheidingskasten voor kantoor van Multi Ratio.

Verdeel uw kantoorruimte met een scheidingskast

Een grote, ruimte kantoorruimte is fijn om in te werken. Veel collega’s, gezelligheid en korte lijntjes: een echt saamhorigheidsgevoel. Alleen zorgen grote kantoorruimtes soms voor overlast en een te ruim gevoel, waarbij het moeilijk is om echt afdelingen te creëren. Kies daarom voor een scheidingskast voor uw kantoor! Scheidingskasten zijn praktisch en zorgen voor meer opbergruimte. Bent u bang om met een scheidingskast het open gevoel te verliezen van uw ruimte? Geen angst! Onze Flexwall design scheidingskasten zijn open scheidingskasten met verschillende  blokelementen. Kies de basis voor uw scheidingskast, kies de kleur van uw scheidingskast en voeg details zoals kastjes en andere elementen toe en uw scheidingskast is klaar!

Koop uw scheidingskast bij Multi Ratio

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden van de Flexwall scheidingskast voor kantoor? Onze verkopers staan u graag te woord. Ook kunt u de kast in onze showroom zien en vergelijken met ons complete assortiment aan archiefkasten, zodat u een gevoel krijgt bij wat de Flexwall kast voor uw kantoor te bieden heeft. Onze showroom in Doetinchem is dagelijks geopend en u kunt zonder afspraak langskomen! Ook is het natuurlijk mogelijk om een afspraak te maken, één van onze medewerkers helpt u dan graag verder om de vele mogelijkheden van de Flexwall scheidingskast voor kantoor te laten zien.