Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Zit sta krukken

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zit sta kruk is een ideale optie als u op zoek bent naar een alternatief of naar een afwisselingsoptie naast een bureaustoel. Kiest u voor een balanskruk, of voor ene fijne zit sta kruk? Bekijk snel ons assortiment en vindt een ergonomische zit sta kruk die elke werkdag beter maakt.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Balanskruk MR Move
    € 216,59 € 179,00
    NW-17803
  2. Zit-sta kruk Mango Multi Ratio
    € 373,89 € 309,00
    509684
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen van een ergonomische zit sta kruk

Bent u van plan om een zit sta kruk aan te schaffen? Omdat u iets anders wil proberen dan een bureaustoel, of omdat u merkt dat u staand werken soms iets te zwaar vindt? Dan biedt een ergonomische zit sta kruk uitkomst. Deze krukken zorgen ervoor dat u tussen het staan door even kunt pauzeren, zonder dat u geheel hoeft te gaan zitten. Doordat u al op hoogte werkt, is het gemakkelijker om vanuit een houding vanaf de barkruk weer te gaan staan dan wanneer u vanuit uw bureaustoel moet gaan staan. Daarnaast hoeft u uw bureau ook niet weer eerst omhoog te zetten, dit scheelt ook al weer iets als u merkt dat u het zelf lastig vindt om af te wisselen.

Een zit sta kruk kopen: de verschillende opties

We vertellen u graag meer over de verschillende opties die u heeft wanneer u voor een zit sta kruk kiest of deze overweegt aan te schaffen. Een ergonomische zit sta kruk heeft als eigenschap dat deze gemakkelijk in hoogte verstelbaar is, zodat u er zowel zittend als staand mee kan werken. Een zit sta kruk kopen zorgt er dus voor dat u zeer flexibel bent wilt zijn in uw houding tijdens het werken. Onze zit sta krukken hebben een fijne zitting met een foamkussen waardoor u heerlijk comfortabel kunt zitten op de krukken. Daarnaast zorgt de zit sta kruk ervoor dat u een stabiele houding creëert vanuit uw core, waardoor u automatisch een juiste houding aanneemt om te werken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor

Bekijk naast een zit sta kruk ook onze andere krukken

Bent u op zoek naar een zit sta kruk, of wilt u zich toch liever breder oriënteren? Kom dan vooral bij ons langs in de showroom! Hier vindt u namelijk naast onze zit sta krukken ons complete assortiment aan kantoorkrukken. Hierbij kunt u denken aan barkrukken, loketstoelen, tabouretten en zadelkrukken. Ook vindt u binnen ons assortiment aan kantoorkrukken ons tweedehands assortiment! Onze tweedehands krukken zijn een duurzame keuze en worden aangeboden onder dezelfde garantievoorwaarden als ons nieuwe assortiment.

Koop uw zit sta kruk bij Multi Ratio

Een ergonomische zit sta kruk koopt u bij Multi Ratio. Kantoorkrukken zijn de ideale oplossing om vaker af te wisselen tussen zittend en staand werken. Bent u van plan om een zit sta kruk te kopen? Of twijfelt u over een specifieke zit sta kruk voor uw kantoor? Neem dan vooral contact met ons op en we helpen graag met het beantwoorden van al uw vragen. U kunt een online live chat starten met één van onze medewerkers, een mailtje sturen, of ons bijvoorbeeld bellen en we staan u graag te woord. Ook kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom. Bel van tevoren om een afspraak te maken óf kom zonder afspraak langs. We proberen dan tijd voor u vrij te maken en helpen u graag verder met het kiezen van een zit sta kruk die het beste bij u past.