Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Ergonomische krukken

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ergonomische kruk voor kantoor is een echte toevoeging aan iedere werkplek. Binnen ons assortiment aan ergonomische krukken vindt u zowel balanskrukken, bureaukrukken als zit-sta krukken. Neem een kijkje of bekijk onze andere kantoorkrukken.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Balanskruk MR Move
  € 216,59 € 179,00
  NW-17803
 2. Bureaukruk Belise in diverse kleuren

  Van € 216,59 € 179,00

  Aan € 240,79 € 199,00

  NW-7684
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ergonomische kruk voor op kantoor

Bent u op zoek naar een ergonomische kruk voor uw werkplek, of voor uw werknemers op kantoor? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u verschillende ergonomische krukken, waaronder zit sta krukken, een bureaukruk, een balanskruk en meer. Bureaukrukken zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een kruk die u lichte ondersteuning geeft tijdens het staand werken. Hierdoor hoeft u dankzij een ergonomische kruk niet geheel weer te gaan zitten als u pauze wil van het staan. Een balanskruk laat u bijvoorbeeld naar voren leunen, waardoor u een houding tussen zitten en staan kunt aannemen. Dit is makkelijker vol te houden dan een langere tijd staan én u traint hier uw core stability goed mee. Ook is een bureaukruk erg goed voor uw rug, u traint namelijk uw lichaam om een rechte houding aan te nemen zonder dat uw rug kan rusten tegen een leuning. Zorg wel dat u niet te snel inzakt of voorover buigt, dus wissel het op tijd af met een zithouding op een normale bureaustoel.

De andere voordelen van een ergonomische kruk voor kantoor

Graag vertellen we u meer over de vele voordelen van een bureaukruk voor op uw kantoor. De vele voordelen van een ergonomische kruk op wielen zijn:

 • Een ergonomische bureaukruk ziet er modern uit en nodigt uit om actief te worden. Een ergonomische stoel kruk is eens wat anders dan een standaard bureaustoel! Zo ziet uw kantoor er moderner uit en nodigt het sneller uit om te gaan staan.
 • De ergonomische kruk op wielen kan overal voor worden ingezet! U kunt de kruk als barkruk aan een bartafel plaatsen en vervolgens gebruiken achter een bureau als zit sta kruk. De mogelijkheden zijn oneindig met een bureaukruk!
 • Met een bureaukruk creëert u gemakkelijk dimensie in uw ruimte door het te combineren met een bureaustoel, vergaderstoel of andere lage stoel. Een hoog-laagteverschil zorgt voor dimensie, uw inrichting kan anders vrij vlak lijken.
 • Een bureaukruk is flexibel. Kiest u bijvoorbeeld voor een ergonomische kruk op wielen, dan is deze helemaal flexibel. U kunt de kruk dan gemakkelijk verplaatsen! Daarnaast is een bureaukruk vaak vele malen lichter dan een bureaustoel. Als u dan bijvoorbeeld snel met meer mensen iets wil bespreken achter één bureau, dan kan er makkelijk door middel van een bureaukruk ergonomisch worden aangeschoven. Ideaal dus voor flexplekken of voor spontane overlegmomenten.

Koop uw bureaukruk bij Multi Ratio

Bent u er al uit en heeft u een ergonomische kruk op wielen gevonden online? Of komt u liever langs om onze ergonomische bureaukrukken te komen bekijken in onze showroom in Doetinchem? Ook dat kan! Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak met één van onze medewerkers en ze zullen tijd voor u reserveren. In onze showroom vindt u ook ons tweedehands assortiment en ons andere complete assortiment aan krukken voor kantoor, zoals barkrukken en vergaderkrukken. We helpen u graag met het vinden van de perfecte ergonomische kruk voor kantoor.