Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Ladenblokken

Producten 1-12 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Ladenblokken zijn ideaal om het bureau opgeruimd te houden en toch je kantoorspullen direct bij de hand te hebben. Onze ladenblokken zijn praktisch, functioneel én verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Er zijn ladenblokken beschikbaar die passen bij onze meubellijnen. Door een ladenblok en bureau uit dezelfde meubellijn te kiezen wordt een werkplek gerealiseerd die eenheid uitstraalt. Bekijk hieronder ons aanbod aan diverse ladeblokken.

Producten 1-12 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Huislijn Start luxe ladenblok met 2 laden
  Vanaf € 216,59 € 179,00
  NW-5013
 2. Huislijn start luxe ladenblok 3 laden
  Vanaf € 216,59 € 179,00
  NW-5014
 3. Huislijn Start deluxe Plus ladenblok in de kleur zwart
  Vanaf € 264,99 € 219,00
  NW-5015
 4. Huislijn Start deluxe ladenblok met 3 laden en een pennenlade
  Vanaf € 264,99 € 219,00
  NW-5016
 5. Huislijn Start staand ladenblok met 4 laden, 60 cm diep

  Van € 326,70 € 270,00

  Aan € 379,94 € 314,00

  NW-5007
 6. Ladenblok staand Start - 4 laden
  € 434,39 € 359,00
  NW-5011
 7. Huislijn Basic 02 verrijdbaar ladenblok met 3 laden en een pennenbakje
  Ladenblok Basic 02 42x54x57cm
  3 laden + pennenbakje
  Vanaf € 388,41 € 321,00
  NW-5017
 8. Bureaulade enkel
  Vanaf:

  € 53,72 € 65,00

  NW-5018
Producten 1-12 van 27
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een ladeblok voor uw bureau koopt u bij Multi Ratio

Bent u op zoek naar een ladeblok voor uw bureau, zoals een ladeblok zwart, een ladeblok wit, een ladeblok op wielen of specifiek een ladeblok met slot? Wij hebben veel verrijdbare ladeblokken op wielen. Door de wielen onder de ladeblokken kunt u het gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste plek. Zeker als uw werkplek vaak verandert is een verrijdbaar ladeblok erg handig. U bent hierdoor flexibel in uw werkopstelling. Zoekt u een ladeblok met slot? Ook deze ladeblokken vindt u binnen ons assortiment. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Doetinchem als u onze ladeblokken in het echt wil zien en online vergelijken.  

Welk ladeblok moet ik kopen voor mijn bureau?

Bent u van plan om een ladeblok te kopen, maar weet u niet zo goed welk ladeblok u het beste kunt aanschaffen? We helpen graag met het kiezen van het perfecte ladeblok voor uw bureau. Heeft u weinig ruimte voor een ladeblok, maar bent u wel op zoek naar extra opslagruimte? Kies dan voor onze bureaulade! Deze universele bureaulade past op vrijwel alle bureaus en is een goed alternatief voor een ladeblok. Liever toch meer opslagruimte? Kies dan voor een ladeblok met bijpassend topblad, zodat het blad van uw ladeblok dezelfde kleur heeft als uw bureaublad. Dit zorgt voor een verzorgd geheel!

Ladeblok kopen: stel het ladeblok zelf samen

Heeft u een mooie ladenblok gezien maar wilt u liever een andere kleur topblad? Wij hebben verschillende kleuren topbladen, zodat u altijd zelf een combinatie kunt maken tussen een kleur kast en een bladkleur naar keuze. Neem contact op met één van onze medewerkers en we bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Onze medewerkers zullen u advies op maat geven en beantwoorden al uw vragen. Neem contact met ons op via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected]. We kijken dan graag mee om het perfecte ladeblok te vinden voor bij uw bureau. Vraagt u zich af hoe het ladeblok bij uw inrichting komt te staan? Vraag dan een vrijblijvend 3D-ontwerp op maat aan! Zo kunnen we de ladeblokken meenemen in de tekening en dit indien gewenst ook combineren met ander meubilair. Bekijk ook vooral eens ons complete assortiment aan kantoorkasten, zodat u een goede vergelijking kunt maken tussen de verschillende opties voor uw kantoorinterieur. 

Koop uw ladeblok bij Multi Ratio

Heeft u een specifiek ladeblok wit, een ladeblok op wielen of een ladeblok in het zwart voor uw bureau gezien? Of bent u er nog niet uit, maar zoekt u wel specifiek een ladeblok met slot? Laat ons dan vooral meedenken en u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Start bijvoorbeeld een online live chat met één van onze medewerkers. U heeft dan erg snel antwoord op uw vragen over onze ladeblokken voor kantoor. Spreekt u liever een medewerker in het echt en ziet u ook onze ladeblokken liever in het echt? Ook dat snappen we, u bent daarom ook van harte welkom in onze showroom in Doetinchem! Hier staat er altijd een medewerker met een verse kop koffie voor u klaar om u zo verder te helpen met het vinden van het perfecte ladeblok voor uw bureau. Ook al vindt u niet direct online waar u naar op zoek bent, neem vooral contact op en we denken graag met u mee.