Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kapstokken

Producten 1-12 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Ons aanbod aan kapstokken is zeer divers. Wij hebben kapstokken in verschillende soorten, maten en kleuren. Ook hebben we zowel een staande kapstok als een wand kapstok. Vele sierlijke modellen worden afgewisseld met simpele en robuuste modellen, hierdoor zit er altijd een kapstok bij die aansluit op uw eisen en wensen. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat voor soort kapstok het beste bij uw inrichting past. Onze kapstokken kunnen overal gebruikt worden. Hulp nodig? Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het inrichten van uw garderobe. Hieronder vindt u ons aanbod aan kapstokken.

Producten 1-12 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Design wandgarderobe kapstok Tree Hooked
  Vanaf € 95,59 € 79,00
  NW-5064
 2. Staande kapstok Bilbao
  € 119,79 € 99,00
  502275
 3. Staande kapstok Valencia
  € 180,29 € 149,00
  503993
 4. Kapstok Arizona
  Vanaf € 119,79 € 99,00
  NW-5066
 5. Wandprofiel 10 haken
  € 78,65 € 65,00
  504896
 6. Wandgarderobe 19 haken
  € 216,59 € 179,00
  508404
 7. Wandprofiel 3 haken
  € 54,45 € 45,00
  508391
Producten 1-12 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Kapstokken in vele vormen, maten en kleuren

Zoekt u een kapstok met een industrieel uiterlijk, een kapstok in het zwart, een staande kapstok of misschien wel een wand kapstok? Of bent u specifiek op zoek naar een kapstok van hout? Binnen ons assortiment aan kapstokken vindt u altijd een kapstok die bij u en de ruimte waar de kapstok in moet komen te staan past. Zoekt u een kapstok in het zwart? Deze vindt u binnen ons assortiment. Ook vindt u kapstokken van verschillende materialen, zoals hout. U vindt hier verschillende kapstokken in verschillende groottes. Zo vindt u bijvoorbeeld een staande kapstok, maar ook wandkapstokken met bijvoorbeeld 30 of 60cm aan ruimte voor haken. Naast gewone kapstokken vindt u bij ons ook echt design kapstokken in abstracte vormen, of juist een kapstok industrieel van metaal gemaakt. En zoekt u kapstokken in een specifieke kleur? Voor bepaalde modellen kunt u zelf de kleur bepalen! En zoekt u een wandkapstok? Kies dan bijvoorbeeld voor een wand kapstok met 10 haken, of met 19 haken wanneer u vaak grotere bezoekersaantallen ontvangt. Ook bevatten sommige kapstokken binnen ons assortiment een hoedenrek. Zo kan uw bezoek altijd hun jas en eventueel hun hoed of sjaal kwijt.

Goedkope kapstokken tegen een fijne prijs

Een kapstok is niet alleen onmisbaar voor u maar ook voor uw bezoek, uw klanten en uw collega’s. Het zorgt voor een opgeruimd kantoor, een opgeruimde lobby of een verzorgde ontvangstruimte. Geen tijd om uw staande kapstokken, uw industriële kapstokken of uw wandkapstokken te monteren? Ons montageteam doet dit graag voor u. Op deze manier kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden terwijl ons montageteam alle kapstokken of wand kapstokken op de juiste manier monteert. Naast onze gunstig geprijsde nieuwe kapstokken bieden wij ook tweedehands kapstokken. Deze goedkope kapstokken zijn uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit.

Kapstokken voor kantoor koopt u bij Multi Ratio

Zoekt u kapstokken in een specifieke kleur of materiaal, zoals een kapstok in het zwart of een kapstok van hout? Onze kapstokken zijn in vele verschillende trendy en moderne kleuren te verkrijgen. Hierdoor kunt u een kapstok uitzoeken die aansluit bij uw inrichting. Kunt u ondanks ons grote aanbod aan kapstokken toch uw gewenste (wand) kapstok niet vinden? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons bellen op 0314 - 399 088 of een e-mail sturen naar [email protected]. Onze medewerkers denken graag met u mee! Ook kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom om onze kapstokken te komen bekijken. Al zoekt u een staande kapstok of een wand kapstok, bij Multi Ratio vindt u uw complete ontvangstruimte inrichting.