Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kantoorinrichting

Een complete kantoorinrichting nodig? We helpen u daar graag bij. Met meer dan 25 jaar ervaring als kantoorinrichter bent u verzekerd van een kantoorinrichting naar wens! Bij een kantoorinrichting denkt u aan een bureaustoel, bureaus, een archiefkast of vergaderstoelen. Maar bij het inrichten van een kantoor gaat het niet alleen om welk meubilair u kiest. Het gaat erom dat mensen zich prettig voelen in een gezonde werkomgeving. Wij vinden het belangrijk dat uw kantoor zo wordt ingericht dat u er langdurig plezier van heeft. Samen met onze kennis en uw wensen maken we een kantoorinrichting passend bij uw bedrijf. 

 

Neem contact op of kom langs


Heeft u ideeën voor een kantoorinrichting, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor kantoorinrichtingen in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een modern en comfortbel kantoor te creëren voor uw medewerkers. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een fijn kantoor voor uw medewerkers aan

 

Kantoorinrichting voor uw bedrijf


In ons assortiment vindt u voor elke soort kantoorinrichting geschikt meubilair. U kunt bij ons terecht voor een moderne kantoorinrichting, een industriële kantoorinrichting, een design kantoorinrichting, maar ook voor een hele neutrale en praktische kantoorinrichting. Bent u dus bijvoorbeeld op zoek naar een moderne werkplek inrichting voor kantoor? Ook is er veel openheid in een modern kantoor vindt u met name comfort, ergonomie en een huiselijk maar fris gevoel terug. Werkt u bij een organisatie waar voor het werk veel concentratie vereist is en vindt u het moeilijk om een open, moderne sfeer te creëren? Kies dan voor moderne akoestische oplossingen zoals een chalet of mooie scheidingswanden. Bij een modern kantoor waar veel concentratie is vereist, zal een akoestische scheidingswand namelijk veel privacy bieden. Een kantoorinrichting waar daarentegen veel flexibel gewerkt en onderling veel gecommuniceerd wordt meer openheid nodig zal hebben. 

Een werkplek inrichting voor kantoor: kantoorinrichtingen voor iedere organisatie

Een design kantoorinrichting kenmerkt zich door bijzonder meubilair en een doordachte uitstraling. Een strakke, luxueuze stijl en op elkaar afgestemde esthetiek zijn hierin belangrijke aspecten. Hoe creëert u een design kantoorinrichting? Dat kan bijvoorbeeld met een statement item zoals een grote loungebank van Atelier DeBerenn, mooie strakke duo zit-sta bureaus met dezelfde scheidingswanden voor een mooi geheel en luxe vergadertafels met fijne vergaderstoelen. Hierdoor creëer je snel een kantoor inrichting met dat echte design gevoel. Ook doen mooie scheidingskasten het altijd goed met de juiste accessoires, zoals onze Flexwall-kast. Bent u toch meer op zoek naar een praktische kantoorinrichting en zoekt u daar inspiratie voor? We helpen graag verder. Met een praktische kantoorinrichting zorgt u er vooral voor dat mensen goed hun werk kunnen doen. Voldoende comfort, eenvoud en neutrale kleuren vormen hier een goede basis voor. Zo bieden we zit-sta bureaus met verschillende neutrale blad- en framekleuren en bijpassende ladenblokken: eenvoudig in gebruik en passend in elke kantoorinrichting.

Denk bij uw kantoorinterieur ook aan ergonomie

Bij een werkplek inrichting voor kantoor is het belangrijk om goed rekening te houden met de gezondheid van de werknemers. Door een kantoorinrichting ergonomisch in te richten, kunnen werknemers zo gezond mogelijk hun werk uitvoeren en krijgen zij minder snel last van lichamelijke klachten. Wilt u dat werknemers door middel van een goede werkplek inrichting voor kantoor goed  ergonomisch kunnen werken? Kies dan voor een zit-sta bureau en een ergonomische bureaustoel binnen uw kantoorinterieur. Met een zit-sta bureau binnen uw werkplek inrichting voor kantoor kan er namelijk zittend en staand met elkaar afgewisseld worden, wat een gezonde werkhouding stimuleert. En wilt u dat uw medewerkers zo ergonomisch mogelijk kunnen zitten? Binnen ons assortiment vindt u ergonomische bureaustoelen die rugklachten helpen voorkomen. Een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de ARBO norm NPR 1813 is zo gemaakt dat 95% van de Nederlandse bevolking een gezonde houding kan aannemen op de bureaustoel.

Kantoor inrichting inspiratie: velen gingen u voor

Veel klanten gingen u voor met prachtige kantoorinrichtingen die een mooi geheel vormden. We hebben ervaring met uiteenlopende projecten: van bruisende kantines met de mooiste  tot open kantoortuinen met op maat gemaakte akoestische scheidingswanden. Heeft u iets bijzonders in gedachten, zoals een design vergaderkamer met een bartafel of een wachtkamerruimte met praktische wachtkamerstoelen? Wellicht kunt u al veel inspiratie halen uit onze voorgaande opdrachten. Bekijk onze kantoorinrichting voorbeelden en doe inspiratie op voor uw kantoor inrichting inspiratie. Wilt u zich eerst oriënteren? Dan kunt u ons werk online op onze website bekijken voor kantoorinrichting inspiratie om te zien wat we voor u kunnen betekenen!

Samen creëren we een mooi kantoor interieur

We kijken graag samen met u mee naar de kantoorinrichting die bij uw bedrijf past. Met passie voor het vak helpen onze ruim ervaren verkopers u met de gewenste kantoorinrichting. Zoekt u een kleine of grote inrichting? Wilt u uw werkplek inrichting voor kantoor zo praktisch of ergonomisch mogelijk hebben? Elke wens is bespreekbaar. We kunnen namelijk ook bij u langskomen om uw bestaande kantoor te bekijken en uw wensen door te spreken. Om zeker te zijn dat het meubilair goed past in uw kantoor, komen we graag langs om de ruimte(s) op te meten en de ruimtelijke indeling af te stemmen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Doetinchem. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om uw kantoorinrichting gratis als 3D tekening te laten ontwerpen. Een uitgelezen kans om het eindresultaat te zien zonder dat het u iets kost. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons naar een kantoorinrichting ontwerp voor uw eigen kantoor! Naast een kantoorinrichting kunt u ook bij ons terecht voor een complete projectinrichting