Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Tweedehands kantoormeubelen

De kracht van tweedehands

Multi Ratio heeft een ruim, breed en wisselend assortiment aan tweedehands kantoormeubilair. Hierdoor is het mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs je gehele bedrijf in te richten met tweedehands meubilair. 

Een groot aanbod aan tweedehands meubilair

In onze showroom van 2500m² vind je een breed aanbod aan tweedehands kantoormeubilair.

• Gecontroleerd en professioneel gereinigd

• Direct uit voorraad leverbaar

• Online en in de showroom 

Bekijk onze andere duurzame oplossingen

Bekijk ook ons complete aanbod aan duurzaam meubilair, waaronder ons refurbished meubilair. 

Ontdek al ons duurzame meubilair ›

Wij hebben ingericht voor: 

De kracht van tweedehands

Multi Ratio heeft een ruim, breed en wisselend assortiment aan tweedehands kantoormeubilair. Hierdoor is het mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs je gehele bedrijf in te richten met tweedehands meubilair. 

Een groot aanbod aan tweedehands meubilair

In onze showroom van 2500m² vind je een breed aanbod aan tweedehands kantoormeubilair.

• Gecontroleerd en professioneel gereinigd

• Direct uit voorraad leverbaar

• Online en in de showroom 

Bekijk onze andere duurzame oplossingen

Bekijk ook ons complete aanbod aan duurzaam meubilair, waaronder ons refurbished meubilair. 

Ontdek al ons duurzame meubilair ›

Producten 1-12 van 79
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meubilair dat past bij je organisatie? Neem contact op. 

Waar kunnen we mee helpen?

Tweedehands kantoormeubelen kopen

Tweedehands kantoormeubelen kopen voor jouw kantoorinrichting? Goede keuze, tweedehands kantoormeubilair is niet alleen duurzamer, maar ook een prijsvriendelijke optie! Multi Ratio heeft een ruim, breed en wisselend assortiment aan tweedehands kantoormeubelen, zoals bureaus, kantoortafels, kantinestoelen, vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en diverse soorten kasten. Het assortiment Hergebruik wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs uw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken. Naast 2e hands kantoormeubilair bieden wij ook tweedehands magazijninrichting, zoals magazijnstellingen, magazijnbakken en magazijnkasten. Wij verkrijgen onze tweedehands producten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. Alles wordt uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, volledigheid en kwaliteit. Het assortiment Hergebruik wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs jouw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken met tweedehands kantoormeubelen. Naast tweedehands kantoormeubilair bieden wij ook tweedehands magazijninrichting, zoals magazijnstellingen, magazijnbakken en magazijnkasten. Wij verkrijgen onze tweedehands producten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. Alles wordt uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, volledigheid en kwaliteit. We zijn niet zoals een outlet voor kantoormeubelen, maar bieden wél dezelfde voordelige prijs.

Gebruikte kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit

Onze tweedehands kantoormeubelen zijn van uitstekende kwaliteit. Wanneer we tweedehands kantoormeubelen opkopen, houden we altijd rekening met de kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen. Daarna controleren onze medewerkers alles wat binnenkomt op volledigheid, veiligheid en kwaliteit. Waar nodig worden de producten gereinigd, opnieuw gestoffeerd of voorzien van een nieuw bureaublad. Zo kun je altijd een kwalitatief goed product verwachten tegen een scherpe prijs. Naast tweedehands kantoormeubelen bieden wij ook refurbished kantoormeubilair aan. Dit zijn meubelen die je naar wens kunt aanpassen door middel van een nieuwe stoffering of een nieuw bureaublad. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij tweedehands kantoormeubelen betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande stoel wordt gemaakt, of een nieuw bureaublad op een bestaand frame. Zo heeft het meubilair een frisse nieuwe uitstraling en gaat het nog jaren mee. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar gebruikt directiemeubilair? Neem dan snel een kijkje tussen ons assortiment aan tweedehands kantoormeubelen.

Circulair ondernemen met gebruikt meubilair

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om meer aandacht te besteden aan duurzaamheid en kiezen dan ook voor een duurzame kantoorinrichting. Inmiddels wordt een Hergebruikte kantoorinrichting al lang niet meer gezien als ‘oud’, het is zelfs modern om te kiezen voor tweedehands kantoormeubelen. Daarnaast is ons Hergebruikte meubilair zo goed als nieuw en zullen weinig mensen opmerken dat het meubilair al eens gebruikt is. Met tweedehands kantoormeubelen denk je bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzaam kantoor makkelijk haalbaar én betaalbaar! We hebben een grote collectie tweedehands kantoormeubelen en refurbished meubilair van verschillende A-merken. Onze tweedehands kantoormeubelen zijn professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo dragen we beiden bij aan circulair ondernemen, een stap in de goede richting!

Combineer oud met nieuw

En ben je bijvoorbeeld aan het nadenken over de aanschaf van gebruikte bureaustoelen, maar schaf je wel graag nieuwe bureaus aan? Ook dat kan! We denken graag mee over de mogelijkheden en de verschillende combinaties. Een nieuwe bureaustoel gecombineerd met een bureau dat is voorzien van een nieuw blad zorgt vaak voor een mooi en strak resultaat. Andersom kan dit natuurlijk ook: een nieuw bureau met een Hergebruikte bureaustoel zorgt voor de perfecte  balans binnen jouw kantoorinrichting. Naast bureaus en bureaustoelen, hebben wij een divers assortiment binnen onze Hergebruik-afdeling aan tweedehands kantoormeubelen. We bieden bijvoorbeeld mooie fauteuils en banken aan van merken zoals Atelier DeBerenn, dit zijn vaak meubelen die nieuw uit de verpakking komen en nog niet eens gebruikt zijn! Enkel de verpakking is geopend. je schaft dus eigenlijk nieuw meubilair aan, maar dan tegen een zeer scherpe prijs. Andere voorbeelden van ons assortiment aan tweedehands kantoormeubelen zijn vergaderstoelen, vergadertafels, archiefkasten, garderobekasten, ladenblokken en overige kasten. Ook hebben we een groot assortiment aan Hergebruikte magazijnstellingen, magazijnbakken en magazijnkasten.  Meer hierover vind je op onze afdeling Tweedehands magazijninrichtingen.

Gebruikt kantoormeubilair staat opgesteld in onze showroom!

Een groot deel van ons gebruikt kantoormeubilair en tweedehands magazijninrichting staat opgesteld in onze showroom te Doetinchem. Hier kun je het aanbod aan Tweedehands kantoormeubelen en magazijninrichting rustig bekijken en uitproberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor je klaar om je te adviseren. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0314 201 607 of stuur een e-mail naar [email protected]. En kies je voor tweedehands kantoormeubelen om jouw kantoorinrichting mee in te richten? Maar heb je op het moment nog meubilair in jouw pand staan, dat je niet meer gaat gebruiken? Geen zorgen! Bij Multi Ratio kun je gemakkelijk jouw oude kantoorinrichting laten ophalen. Vaak is het ook mogelijk om jouw meubilair in te ruilen en hier een kortingsbedrag voor te ontvangen op jouw bestelling. Je wordt hierdoor compleet ontzorgd én ontvang een leuke korting op jouw tweedehands kantoormeubelen.