Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kantine inrichting

Voor uw complete kantine inrichting kunt u terecht bij Multi Ratio. Of het nu gaat om een bedrijfskantine, schoolkantine of sportkantine, wij zorgen voor een sfeervolle inrichting! In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als tweedehands meubels. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor gratis en vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag verder!

Verschillende soorten kantines

Ontdek de mogelijkheden


Samen creëren we een mooi interieur


Weet u ongeveer hoe u kantine wil gaan inrichten, maar komt u er toch nog niet helemaal uit en ziet u ons assortiment bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne kantine te creëren. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46

7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

E-mailadres: [email protected]

 

Vraag informatie aan

De bedrijfskantine: hoe creëer ik een leuke kantine inrichting?


Steeds meer organisaties zien de voordelen in van een sfeervolle kantine inrichting. De kantine is namelijk het hart van de organisatie. Binnen een bedrijf komen alle medewerkers hier bijeen om nieuwe energie op te doen. Een sfeervolle kantine inrichting geeft een positieve stimulans aan de medewerkers. Echter is een gezellige kantine inrichting vaak moeilijker te realiseren dan gedacht. Er moet namelijk sprake zijn van genoeg zitgelegenheid, zonder dat de ruimte hierdoor te ongezellig wordt. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt uw specifieke wensen bespreken met één van onze experts op het gebied van kantine inrichting. Of u nu op zoek bent naar een kantine met een bar inrichting, een bedrijfskantine inrichting of simpelweg een gezellige kantine inrichting: bij Multi Ratio bent u aan het juiste adres.

Een gezellige kantine inrichting voor op school, kantoor of de sportclub

Bent u van plan om een gezellige kantine inrichting uit te zoeken voor uw sportclub, zoals een kantine bar inrichting? We denken dan graag mee. Een sportkantine is namelijk een belangrijke sociale ontmoetingsplaats voor jong en oud. De sportkantine heeft daarin een bijzondere functie die verschilt van andere kantines. Na een voetbal- of tenniswedstrijd kan iedereen er terecht voor een broodje, snack of een drankje. Het is dus belangrijk dat de gezellige en sociale eigenschappen van de kantine vertaald worden naar een leuke, gezellige kantine inrichting.  En bent u op zoek naar een kantine inrichting voor een schoolkantine? Dan moet er bij het uitkiezen van het kantine meubilair rekening gehouden worden met bestendigheid. De hele dag door zijn er leerlingen die gebruik maken van de schoolkantine. Er moet gepauzeerd kunnen worden, maar leerlingen moeten er ook terecht kunnen om even de boeken open te slaan of een uur te overbruggen tussen de lessen door. En zoekt u tot slot kantine meubilair voor een bedrijfskantine? Dan heeft u misschien al een idee hoe de kantine er uit gaat zien of bent u zich aan het oriënteren. Bij Multi Ratio kunt u terecht voor zowel nieuwe als tweedehands inrichtingen voor uw bedrijfskantine.

Een inrichting voor de kantine van uw kantoor: ga voor duurzaam

Met een duurzame kantine inrichting voor uw bedrijfskantine denkt u bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzame kantine een prijsvriendelijke optie. We hebben een grote collectie tweedehands kantoormeubelen en refurbished kantoormeubilair van verschillende A-merken. Het meubilair is professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo dragen we samen een positief steentje bij aan het milieu.  Zoekt u dus een gezellige kantine inrichting? Kies dan bijvoorbeeld voor onze moderne kantinestoelen, kantinetafels, kapstokken, banken, barkrukken, bartafels en meer. Samen creëren we een leuke kantine bar inrichting voor uw organisatie.

Een kantine inrichting voor uw bedrijfskantine koopt u bij Multi Ratio

Een kantine inrichting voor kantoor koopt u bij Multi Ratio. We helpen u dan ook graag verder en adviseren u graag op het gebied van het creëren van een gezellige kantine. Onze verkopers hebben jarenlange ervaring met het inrichten van diverse kantines. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en daarnaast hebben we een groot aanbod tweedehands kantoormeubilair, wat ook in kosten bespaart en bijdraagt aan een circulaire economie. Investeer in uw kantine inrichting en neem contact met ons op. Het kost u niks extra en u bent verzekerd van een kantine die perfect bij uw school, sportkantine of bedrijfskantine past. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij uw kantoor inrichten of een vergaderruimte inrichten! Bekijk vooral eens onze pagina op het gebied van projectinrichting. Samen creëren we een mooie kantine inrichting.