Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Sportkantine inrichting

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw sportkantine? Multi Ratio helpt u graag! Onze specialisten op het gebied van kantine inrichting geven u graag advies over het sfeervol inrichten van uw kantine. Een gezellige inrichting zorgt voor een gemoedelijke sfeer in de sportkantine.

 

Neem contact op of kom langs


Heeft u ideeën voor uw sportkantine, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor sportkantines in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne sportkantine te creëeren voor uw leden. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een fijne kantine voor uw leden aan

 


Sportkantine inrichting

Een goede derde helft is erg belangrijk en voor veel leden van een sportclub ook de reden dat ze lid zijn. Bent u dus op zoek naar een fijne projectinrichter die samen met u een gezellige, sfeervolle en moderne sportkantine inrichting cureert die ook nog eens praktisch en onderhoudsarm is? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Wij richten al vele jaren sportkantines in en weten daarom goed welk meubilair en welke stijl aansluit bij welke kantine. Heeft u al bepaalde kleurencombinaties of misschien wel specifieke barkrukken op het oog? Of heeft u nog geen idee hoe uw sportkantine inrichting eruit moet komen te zien? Ook dan hoeft u zich nergens druk om te maken. We kijken graag met u mee om zo een fijne sportkantine in te richten.

Handige tips voor het sfeervol inrichten van uw sportkantine

Een sportkantine inrichting draait om gezelligheid. Het is daarom belangrijk dat uw leden bij elkaar kunnen zitten, de kantine een warm gevoel heeft en uitnodigt om langer te blijven hangen. Daarom geven we alvast drie handige tips die dienen als uitgangspunten voor het inrichten van een fijne sportkantine:

-          Plaats een grote gezamenlijke tafel in de sportkantine inrichting. Hierdoor kunnen veel leden bij elkaar zitten en ontstaat er al snel een gezellige sfeer. Ook is een grote tafel echt een statement piece en trekt de tafel direct de aandacht. Plaats er mooie kantinestoelen omheen en de basis is gelegd!

-          Wissel af met kleine tafeltjes en bartafels. Er moeten namelijk ook kleinere groepjes plaats kunnen nemen in de kantine. Daarnaast zorgen kleinere tafeltjes en bartafels voor een leuk verschil én een mooi hoog-laagteverschil. Zo kunnen al uw leden gemakkelijk plaatsnemen in de kantine en zelf een plek uitzoeken.

-          Creëer het gevoel van ‘een tweede huis’ voor leden en bezoekers. Bij een sportkantine inrichten moet gezelligheid centraal staan, waardoor de kantine echt aanvoelt als het clubhuis. Ga daarom niet voor een al te zakelijk inrichting! Dit nodigt niet echt uit en past niet bij de lading van een sportkantine. Combineer leuk, uitnodigend en fris meubilair met mooie accessoires en de juiste verlichting. Zo weet u zeker dat uw leden lang zullen blijven hangen!

Kies fijne kantinestoelen voor uw sportkantine

Naast het feit dat een sportkantine gezellig moet zijn, is het ook belangrijk om te denken aan de praktische eigenschappen bij een sportkantine inrichten. De kantinestoelen moeten namelijk wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over het materiaal van de sportkantinestoelen, we raden namelijk aan om voor onderhoudsarm materiaal te gaan zoals kunststof. Ook zijn de kantinestoelen dan lichter, zodat u ze makkelijker kunt verplaatsen! Ook raden we aan om voor stapelbare stoelen te kiezen, zodat de stoelen gemakkelijk op te bergen zijn.

Inrichting voetbalkantine: een fijne derde helft

Niks is fijner dan na een voetbalwedstrijd met het team in de voetbalkantine kunnen neerploffen onder het genot van een biertje. De voetbalkantine is het bruisende hart van de voetbalclub en ademt gezelligheid. De inrichting van de voetbalkantine is dan ook minstens zo belangrijk! Een inrichting van een voetbalkantine moet bestaan uit genoeg zitmogelijkheden, zonder dat het hierdoor ongezellig wordt. Zorg bij een inrichting voetbalkantine voor zitplekken aan de bar en bij het raam, zodat er ook vanuit de voetbalkantine voetbal gekeken kan worden. Bent u dus op zoek naar een inrichting voor uw voetbalkantine? Neem dan contact met ons op en we denken graag mee over de inrichting van uw voetbalkantine.

Neem contact met ons op voor een gezellige sportkantine

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en vindt u het fijn als er iemand met u meedenkt om zo een gezellige sportkantine te ontwikkelen en in te richten? Laat ons dan meedenken! We maken graag een vrijblijvend 3D-ontwerp met moodboard voor u, zodat u een goed beeld kunt schetsen van de inrichting en het interieur. Kom langs in onze showroom om direct ons meubilair te kunnen bekijken, uitproberen en te vergelijken. Vervolgens bepalen we samen in welke stijl uw kantine moet worden ingericht. En wenst u graag een duurzame kantine? Ook dat kan met ons hergebruikte meubilair! Ook kunt u terecht bij ons voor andere kantines. Samen zorgen we voor een fijne, gezellige en leuke derde helft met een mooie schoolkantine.