Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Schoolkantine inrichting

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw schoolkantine? Multi Ratio helpt u graag! Onze specialisten geven u graag advies over het sfeervol inrichten van uw kantine. Een schoolkantine is het bruisende hart van de van de school en zorgt ervoor dat leerlingen zich weer kunnen opladen voor de volgende lessen. 

 

Deze scholen gingen u voor 


 

Neem contact op of kom langs


Ontvangt u graag persoonlijk advies over het inrichten van een schoolkantine? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor schoolkantines in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne schoolkantine te creëeren voor uw scholieren. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Creëer een fijne kantine voor uw scholieren

Schoolkantine inrichting


Een schoolkantine moet tegen een stootje kunnen, maar ook uitnodigen om in te  lunchen, huiswerk te maken of een tussenuurtje in te kunnen overbruggen. De schoolkantine is het bruisende hart van de school en moet dat ook uitstralen. Kies dus voor een juiste afweging tussen praktisch meubilair en meubilair dat sfeer uitstraalt. Ook kunt u dit creëren door na de inrichting de juiste accessoires toe te voegen aan de schoolkantine. We helpen u hier graag bij. Door bijvoorbeeld een 3D-ontwerp op maat te maken, kunt u zien hoe het meubilair in uw schoolkantine staat. Naast deze 3D-tekeningen ontvangt u van ons een moodboard zodat u goed de sfeer van de ruimte kunt bepalen.

Schoolkantines: creëer genoeg en verschillende soorten zitruimtes

Niks is vervelender dan een volle schoolkantine. Beslis daarom allereerst goed hoeveel zitruimte u wil creëren in de schoolkantine. Heeft u een kleine schoolkantine, maar moeten er wel veel scholieren in kunnen zitten en bent u bang dat dit niet gaat passen? Geen zorgen, er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Door bijvoorbeeld treinbanken tegen de muren en/of ramen van de schoolkantine te plaatsen, creëert u gemakkelijk zitgelegenheid zonder hier te veel ruimte voor in te moeten leveren. Daarnaast is het belangrijk om ook veel losse zitgelegenheid te creëren, zodat studenten ook apart kunnen gaan zitten wanneer ze bijvoorbeeld willen leren voor een tentamen of huiswerk willen maken. Dit doet u door bijvoorbeeld veel kleine ronde tafels te plaatsen met twee of vier stoelen om de tafel heen.

Kies voor goede kantinestoelen voor uw schoolkantine

Goede kantinestoelen zijn eigenlijk het belangrijkste onderdeel van een schoolkantine. De stoelen moeten stevig zijn, praktisch (stapelbaar is handig en de stoelen moeten niet te zwaar zijn) en ze moeten makkelijk schoon te maken zijn. Heeft u een bepaalde stoel op het oog, maar vindt u het te saai om enkel deze stoel te gebruiken door de gehele schoolkantine heen? Kies dan voor hetzelfde model maar in verschillende kleuren! Dit zorgt voor eenheid en tegelijkertijd voor een leuk kleureffect. Vindt u de kantine nu te eentonig? Wissel dan af tussen hoog en laag en plaats enkele bartafels met barkrukken in de schoolkantine. Dit is en leuk om aan te zitten, én zorgt voor een mooi hoog-laag effect. Tot slot kunt u altijd kiezen voor fijne fauteuils in de hoeken van de kantine, voor gezellige loungehoeken. En vergeet niet: door de juiste aankleding en sfeerverlichting is een schoolkantine pas écht compleet!

Neem contact op voor een schoolkantine op maat

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van het inrichten van een schoolkantine? We helpen u graag verder. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en voor vele scholen de kantines, maar ook de volledige inrichting van andere ruimtes mogen verzorgen. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Binnen ons assortiment vindt u zowel nieuw als hergebruikt assortiment, we kunnen dus altijd een fijne schoolkantine realiseren (ongeacht het budget). De mogelijkheden zijn oneindig! Kom langs in onze showroom in Doetinchem of neem online contact met ons op. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken, vergelijken en uitproberen. Samen creëren we een fijne schoolkantine voor uw leerlingen.