Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Bedrijfskantine inrichting

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw bedrijfskantine? Multi Ratio helpt u graag! Onze specialisten op het gebied van kantine inrichting geven u graag advies over het sfeervol inrichten van uw kantine. Een goed ingerichte bedrijfskantine bevordert niet alleen de werksfeer, maar ook de productiviteit op de werkvloer!

 

Neem contact op of kom langs


Weet u ongeveer hoe u uw bedrijfskantine moet inrichten, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor bedrijfskantines in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne bedrijfskantine te creëren voor uw medewerkers. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een fijne kantine voor uw medewerkers aan

Bedrijfskantine inrichten


Even ontspannen tussen het werk door: een bedrijfskantine is een belangrijke én gezellige factor binnen uw organisatie. De bedrijfskantine zorgt voor sociale contacten en laat collega’s samen komen, ook collega’s die elkaar normaal niet zoveel zien en/of spreken. Daarnaast zorgt een warme, gezellig bedrijfskantine ervoor dat het werk even wordt vergeten en er fijn ontspannen kan worden tussen de drukke werkuren door. Het is daarom belangrijk om een juiste balans te zoeken tussen een gezellige kantine en een praktische kantine. We helpen u daar graag mee! We hebben veel ervaring met het inrichten van diverse bedrijfskantines en denken dan ook graag mee hoe we uw bedrijfskantine gezellig, sfeervol maar ook praktisch kunnen inrichten. Een bedrijfskantine inrichten is echter niet altijd even makkelijk! We geven u daarom graag wat tips. 

Vijf handige tips voor het sfeervol inrichten van uw bedrijfskantine

  • Een bedrijfskantine inrichten kent geen standaard formule, omdat iedereen een andere smaak heeft en de ruimte naar eigen wens wil inrichten. Wel is het zo dat een sfeervolle bedrijfskantine een paar basiselementen nodig heeft om tegelijkertijd praktisch en gezellig te kunnen zijn. Daarom geven we u graag vier nuttige tips die als basis dienen voor een geslaagde kantine-inrichting.

 

  • Houd rekening met het aantal kantinebezoekers en pauzetijden wanneer u een bedrijfskantine gaat inrichten. Allereerst is het belangrijk om na te denken over het aantal medewerkers en kantinebezoekers die u per dag moet ontvangen in de ruimte. Hebben alle medewerkers rond dezelfde tijd pauze? Of zijn er verschillende pauzetijden omdat medewerkers in diverse shifts werken? Dan hoeft u al minder zitgelegenheid te creëren. Wel kunt u als u genoeg zitgelegenheid creëert voor al uw medewerkers, de kantine ook gebruiken als u bijvoorbeeld belangrijke bedrijfspresentaties moet geven voor het gehele bedrijf.

 

  • Kies voor een open inrichting die communicatie stimuleert. Alle medewerkers moeten een fijne plek in de kantine kunnen vinden om op hun gemak te kunnen lunchen en uitrusten. Maar pas op: kies voor een inrichting die conversaties stimuleert en kies niet voor teveel afgesloten tafels. Plaats bijvoorbeeld één of twee grote lange tafels in het midden van de bedrijfskantine en plaats hier losse tafels omheen.

 

  • Wissel lage tafels en stoelen af met hoge meubels. Bent u bang dat uw bedrijfskantine te vlak en eentonig wordt? Kies dan niet enkel lage tafels om aan te zitten, maar combineer deze tafels met hogere bartafels voor een leuke afwisseling! Ook zijn bartafels modern en nodigen ze uit om gezellig aan te lunchen of te borrelen. Plaats de bartafels door de ruimte heen en uw bedrijfskantine zal er gezellig en sfeervol uitzien.

 

  • Zorg voor sfeervolle verlichting. Het kiezen van het juiste bedrijfskantinemeubilair is een belangrijke stap in de goede richting, maar de juiste verlichting kiezen is essentieel. Door goede sfeerverlichting kan er een gezellige, huiselijke sfeer worden gecreëerd. Zeker in de wintermaanden wanneer het buiten grauwer is, zorgt de juiste sfeerverlichting voor een knus gevoel. Kies bijvoorbeeld voor akoestische lampen en zorg meteen voor een demping van het geluid in de kantine.

 

  • Maak het gezellig en plaats bijvoorbeeld planten en wanddecoratie: De laatste stap in het aankleden van uw kantine. Planten zijn een echte toevoeging aan uw bedrijfskantine en zijn bijna onmisbaar binnen uw inrichting. Vandaar dat we binnen onze kantine inrichtingen ook vaak samenwerken met een bedrijf dat gespecialiseerd is in interieurbeplanting. Voeg tot slot mooie wanddecoratie toe aan uw bedrijfskantine en u heeft een mooie kantine ingericht die van top tot teen klopt.   

Uw bedrijfskantine inrichten doet u bij Multi Ratio

Laat ons meedenken over het inrichten van uw bedrijfskantine en u bent verzekerd van een mooie, gezellige, praktische en knusse bedrijfskantine. Kom langs in onze showroom in Doetinchem, waar u ons meubilair kunt bekijken, vergelijken en uitproberen. Onze medewerkers helpen u dan graag verder om samen een mooie bedrijfskantine-inrichting te ontwerpen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0314 – 399 088 of door een mailtje te sturen naar [email protected] en we staan u graag te woord. Ook kunt u gemakkelijk een live chat starten met één van onze medewerkers! Samen zorgen we voor een fijne bedrijfskantine.