Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Dossierkasten

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dossierkasten zijn de basis voor een opgeruimd kantoor. Dossierkasten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, maar zorgen er in de basis voor dat uw belangrijke dossiers op een georganiseerde manier kunnen worden gearchiveerd. Zo vindt u dankzij een dossierkast met hangmappen uw dossiers gemakkelijk weer terug als u ze nodig heeft. Binnen ons assortiment vindt u verschillende dossierkasten. Bekijk ze hieronder en neem contact op als u vragen heeft, we helpen u graag verder.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dossierkast 2 laden

  Van € 325,49 € 269,00

  Aan € 349,69 € 289,00

  NW-3492
 2. Dossierkast 3 laden - Multi Ratio

  Van € 373,89 € 309,00

  Aan € 434,39 € 359,00

  NW-3493
 3. Huislijn Start dossierkast met 4 laden
  € 453,75 € 375,00
  NW-3494
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dossierkast kopen

Bent u op zoek naar kasten waarbij u binnen een handomdraai een opgeruimd kantoor heeft? Kies dan voor een dossierkast met hangmappen. Heeft u bepaalde specifieke eisen aan de dossierkast? Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zwarte dossierkast, een dossierkast klein, een lage dossierkast of een dossierkast zwart? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Vindt u online niet waar u naar op zoek bent? Neem dan vooral alsnog contact met ons op, we kunnen vaak gemakkelijk vinden bij onze leveranciers waar u naar op zoek bent. Onze meest verkochte dossierkasten zijn de Huislijn Start dossierkasten. Deze dossierkasten zijn voorzien van extra zware telescoopgeleiders en een cilinderslot. Hierdoor blijven uw dossiers goed beschermd en beveiligd. Ook is het mogelijk om hangmappen te plaatsen in de dossierkast, zodat u met een dossierkast met hangmappen zo uw kantoor en werkplek goed georganiseerd houdt.

Dossierkast zwart, dossierkast klein of toch een lage dossierkast?

Of u nu op zoek bent naar een specifieke dossierkast of dat u nog niet specifiek weet of u nu op zoek bent naar een lage dossierkast of een zwarte dossierkast, bij Multi Ratio bent u altijd aan het juiste adres voor een dossierkast. Veel van onze dossierkasten met hangmappen hebben een metalen behuizing voor optimale bescherming. De metalen behuizing is voorzien van een gekleurde epoxy lak, waardoor de dossierkast er én mooi uit ziet én tegen een stootje kan. De dossierkasten worden standaard met twee sleutels geleverd, zodat u uw dossiers goed af kunt sluiten en een reservesleutel heeft. Bent u benieuwd hoe de dossierkast komt te staan in uw kantoorruimte? Laat ons dan een 3D-tekening maken, geheel op maat! Hier nemen we dan de dossierkast klein of bijvoorbeeld de zwarte dossierkast in mee. Weet u niet zeker of een lage dossierkast goed bij uw inrichting en wensen past? Neem dan vooral ook eens een kijkje tussen ons complete assortiment aan kantoor kasten en archiefkasten.

Koop uw dossierkast bij Multi Ratio

We helpen u graag met het vinden van de meest geschikte dossierkast voor uw dossiers en andere belangrijke documenten. Ziet u onze dossierkasten liever in het echt? Kom dan vooral eens langs in onze showroom in Doetinchem! Ook vindt u hier naast bijvoorbeeld een dossierkast zwart, een lage dossierkast of een dossierkast klein, dossierkasten op onze afdeling hergebruik. Zo vindt u altijd een dossierkast met hangmappen die aan uw wensen en eisen voldoet! Niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op door te  bellen naar 0314 – 399 088 of door te mailen naar [email protected]. Daarnaast kunt u gemakkelijk een online live chat starten met één van onze medewerkers. We staan u graag te woord en vinden dan ook graag samen de perfecte dossierkast.