Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Monitorarmen

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ons aanbod aan monitorarmen is zeer divers. Wij verkopen onder andere enkele en dubbele monitorarmen die te bestellen zijn in verschillende kleuren. Als u langere tijd per dag achter een beeldscherm aan het werk bent, is het van groot belang dat de positionering van uw scherm goed in te stellen is. Het beeldscherm dient altijd recht tegenover het gezicht te staan. Als het scherm niet op de juiste hoogte staat dan wordt dit gecompenseerd door romp of nek. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten. Monitorarmen zorgen ervoor dat u uw scherm zeer gemakkelijk op de juiste hoogte kunt verstellen. Bekijk hieronder ons aanbod aan monitorarmen.

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Monitorarm MR enkel
  Monitorarm MR enkel
  Meerdere kleuren
  € 107,69 € 89,00
  NW-18183
 2. Monitorarm MR dubbel
  Monitorarm MR dubbel
  Meerdere kleuren
  € 156,09 € 129,00
  NW-18184
 3. Monitorarm MR enkel gasgeveerd
  € 156,09 € 129,00
  NW-18185
 4. Monitorarm MR dubbel gasgeveerd
  € 204,49 € 169,00
  NW-18186
 5. Spring monitorarm
  Vanaf:

  € 159,00 € 192,39

  NW-7821
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Monitorarmen: de vele voordelen

Een monitor houder is gemakkelijk te plaatsen op uw bureau. Door middel van een bladklem kunt u de monitor houder bevestigen aan uw bureau. Naast het feit dat lichamelijke klachten worden voorkomen, bespaart een monitor houder ook nog eens ruimte op uw bureau. Waar normaal uw monitoren zouden rusten, kunt u nu op uw bureaublad andere spullen kwijt zoals een telefoon of een documenthouder. Hierdoor verandert een monitorarm uw bureau bijna in een ruimere versie! Twijfelt u dus om een monitorarm te kopen? Twijfel dan niet langer en ervaar hoe het is om niet alleen meer ergonomisch, maar ook opgeruimder te werken.

Monitorarm voor 1 scherm of monitorarm voor 2 schermen

Of u nou kiest voor een monitorarm voor 1 scherm of een monitorarm voor 2 schermen: u bent ervan verzekerd dat een monitorarm voor een juiste werkhouding zorgt. Een monitorstandaard helpt u namelijk met het op de juiste positie uw werkzaamheden uit te voeren. Zorg ervoor dat u met de monitorstandaard uw beeldscherm op ongeveer een armlengte afstand plaatst. Uw beeldscherm hoort op ooghoogte te staan. Hiermee worden ernstige oog-, nek- en rugklachten voorkomen, u hoeft namelijk niet naar beneden te kijken omdat uw monitor te laag staat. Ook  hoeft u dankzij de monitorarm niet uw bureau extra hoog te zetten zodat de monitor op ooghoogte komt te staan: met een (dubbele) monitorarm zijn al uw problemen opgelost.

Een monitor beugel voorkomt oogklachten

Door het gebruiken van een monitor beugel worden oogklachten voorkomen. U kunt met een monitor beugel gemakkelijk de diepte van uw scherm bepalen. Wilt u meer weten over het correct gebruiken van een monitor beugel? Onze medewerkers helpen u graag verder. Zorg er daarnaast wel voor dat uw beeldscherm aan alle richtlijnen voldoet. We helpen u hier graag mee verder. Neem contact met ons op en onze medewerkers geven u vrijblijvend advies.

Monitorarm kopen bij Multi Ratio:

Een monitorarm voor uw bureau zorgt voor een ergonomische werkhouding. De basisrichtlijnen bij het correct gebruiken van uw monitor zijn:

 • Positioneer het beeldscherm op armlengte afstand
 • De bovenkant van uw beeldscherm dient op ooghoogte te zijn

Als u deze basisregels aanhoudt, weet u zeker dat uw (dubbele) monitorarm goed geplaatst wordt en dat u minder last krijgt van oog-, nek- en/of rugklachten. Wilt u graag meer informatie over een monitorarm voor 1 scherm of een monitorarm voor 2 schermen? U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected]. Onze ervaren medewerkers zullen u persoonlijk adviseren. Kom vrijblijvend langs in onze showroom, hier vindt u ook al onze bureau accessoires zodat u de perfecte werkplek kunt samenstellen.