Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Monitorarmen

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ons aanbod aan monitorarmen is zeer divers. Wij verkopen onder andere enkele en dubbele monitorarmen die te bestellen zijn in verschillende kleuren. Als u langere tijd per dag achter een beeldscherm aan het werk bent, is het van groot belang dat de positionering van uw scherm goed in te stellen is. Het beeldscherm dient altijd recht tegenover het gezicht te staan. Als het scherm niet op de juiste hoogte staat dan wordt dit gecompenseerd door romp of nek. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten. Monitorarmen zorgen ervoor dat u uw scherm zeer gemakkelijk op de juiste hoogte kunt verstellen. Bekijk hieronder ons aanbod aan monitorarmen.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Monitorarm MR enkel
  Monitorarm MR enkel
  Meerdere kleuren
  € 107,69 € 89,00
  NW-18183
 2. Monitorarm MR dubbel
  Monitorarm MR dubbel
  Meerdere kleuren
  € 156,09 € 129,00
  NW-18184
 3. Monitorarm MR enkel gasgeveerd
  € 156,09 € 129,00
  NW-18185
 4. Monitorarm MR dubbel gasgeveerd
  € 204,49 € 169,00
  NW-18186
 5. Spring monitorarm
  Vanaf:

  € 159,00 € 192,39

  NW-7821
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een monitor houder bespaart ruimte op uw bureau

Een monitor houder is gemakkelijk te plaatsen op uw bureau. Door middel van een bladklem kunt u de monitor houder bevestigen aan uw bureau. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een bureaudoorvoer. Naast het feit dat lichamelijke klachten worden voorkomen, bespaart een monitor houder ook nog eens ruimte op uw bureau.

Een monitorstandaard zorgt voor de juiste werkhouding

Een monitorstandaard helpt u met het op de juiste positie uw werkzaamheden uit te voeren. Zorg ervoor dat u met de monitorstandaard uw beeldscherm op ongeveer een armlengte afstand plaatst. Uw beeldscherm hoort op ooghoogte te staan. Hiermee worden ernstige oog-, nek- en rugklachten voorkomen.

Een monitor beugel voorkomt oogklachten

Door het gebruiken van een monitor beugel worden oogklachten voorkomen. U kunt met een monitor beugel gemakkelijk de diepte van uw scherm bepalen. Wilt u meer weten over het correct gebruiken van een monitor beugel? Onze medewerkers helpen u graag verder. Zorg ervoor dat uw beeldscherm aan alle richtlijnen voldoet. Neem contact met ons op en onze medewerkers geven u vrijblijvend advies.

Verstelbare monitorsteun

Een verstelbare monitorsteun zorgt voor een ergonomische werkhouding. De basisrichtlijnen bij het correct gebruiken van uw monitor zijn:

 • Beeldscherm op armlengte afstand
 • De bovenkant van uw beeldscherm dient op ooghoogte te zijn.

Wilt u graag meer informatie over een verstelbare monitorsteun? U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected] Onze ervaren medewerkers zullen u persoonlijk adviseren.