Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Schooltafels

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze moderne schooltafels hebben frisse kleuren en zijn gemaakt van solide materiaal. Met de minimalistische en praktische vormgeving geven deze schooltafels een klaslokaal of kantine een moderne touch. Door het sterke materiaal epoxy hebben de tafels een perfecte weerstand tegen water en chemicaliën, wat het reinigen makkelijk maakt zodat de schooltafels netjes gehouden kunnen worden. Bekijk hieronder ons aanbod aan schooltafels. Bent u op zoek naar een andere schooltafel of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schoolbureau hoogte 76 cm - bladmaat 50 x 70 cm
  Schooltafel H76
  70 x 50 x 76 cm
  € 143,99 € 119,00
  501349
 2. Schoolbureau hoogte 64 cm - bladmaat 50 x 70 cm
  Schooltafel H64
  70 x 50 x 64 cm
  € 143,99 € 119,00
  501348
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

U kunt er voor kiezen om uw aangeschafte schooltafels door onze ervaren monteurs te laten monteren. Het gehele klaslokaal wordt ingericht. U heeft hier geen omkijken meer naar en alles wordt op de juiste manier gemonteerd. Onze monteurs gaan niet eerder weg totdat u tevreden bent. Naderhand wordt al het gemaakte afval netjes afgevoerd.

Naast schooltafels biedt Multi Ratio ook ander schoolmeubilair. Voor uw school bieden wij verschillende schoolstoelen, bureaustoelen, concentratieschermen en schoolkrukken. Ons schoolmeubilair is onder andere te gebruiken voor basisschool klaslokalen. Het meubilair is compact, heeft een sterkte uitstraling en is zeer stevig wat het geschikt maakt voor ieder klaslokaal. Daarnaast past het schoolmeubilair ook goed in een kantine of overblijfruimte. Alles is makkelijk te verplaatsen en de stoelen kunt u gemakkelijk op de tafels neerzetten. Hierdoor kan de vloer onder het meubilair goed gereinigd worden. Bekijk hier ons aanbod aan schoolmeubilair.

Multi Ratio heeft ook een Hergebruik afdeling. Het aanbod aan tweedehands producten varieert regelmatig. Vaak bieden wij ook tweedehands schoolmeubilair. Benieuwd wat ons huidige aanbod is op de afdeling Hergebruik? Neem een kijkje op de pagina tweedehands schoolmeubilair of bezoek onze showroom.

Kunt u uw gewenste schooltafel niet vinden? Wij zijn op de hoogte van de vele mogelijkheden, die wellicht niet op de website worden genoemd. Bespreek uw wensen met onze medewerkers. Ook voor al uw andere vragen kunt u bij ons terecht. U kunt bellen naar 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].