Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Folderkasten

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tijdschriftenkast is erg handig om uw folders, brochures en tijdschriften te plaatsen. Vaak wordt een tijdschriftenkast in een wachtkamer gezet. Bezoekers kunnen dan even wat lezen terwijl ze moeten wachten. Daarnaast is een tijdschriftenkast ideaal om uw bedrijfsfolders in te presenteren. Hierdoor wordt het ook wel eens een folderkast genoemd. Multi Ratio biedt verschillende tijdschriftenkasten. Deze zijn zeer functioneel door de extra opbergruimte. Achter de schuine opklapbare legborden is genoeg ruimte om overtollige documentatie uit het zicht op te bergen. Bekijk hieronder ons aanbod. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tijdschriftenkast / folderkast
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-4996
 2. Tijdschriftenkast met opbergruimte
  Vanaf:

  € 539,00 € 652,19

  NW-4997
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tijdschriftenkast in diverse kleuren kopen

Een tijdschriften kast kopen? Bij Multi Ratio kunt u een tijdschriften kast kopen in diverse kleuren. U kunt kiezen uit de kleuren aluminium, antraciet, grijs, wit en zwart. Zo kunt u zelf bepalen welke kleur het beste in uw ruimte past. Met onze tijdschriften kast kunt u uw folders, magazines en brochures aan uw klanten etaleren. Geen tijd om uw tijdschriften kast te monteren? Ons montageteam komt uw kast leveren en kan meteen uw kast op de juiste manier monteren. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden terwijl uw folderkast wordt gemonteerd. Een tijdschriftenkast kopen was dus nog nooit zo makkelijk! En twijfelt u over hoe de folderkast of de tijdschriftenkast zal komen te staan in uw ruimte? Laat ons dan vrijblijvend een 3D-tekening op maat maken! We brengen uw ruimte dan in kaart en plaatsen hier de tijdschriftenkast in. Zo ziet u precies of u de juiste kast heeft gekozen en of deze qua afmeting bijvoorbeeld goed in uw ruimte past! Bent u niet tevreden? Neem dan ook een kijkje bij onze andere kantoor kasten.

Een folderkast kopen: een mooi overzicht van al uw folders

Een tijdschriftenkast is erg praktisch en kan in veel ruimtes goed van pas komen. Hierbij kunt u denken aan ontvangstruimtes, wachtruimtes, praktijkruimtes, klaslokalen, bibliotheken en meer. Door tijdschriftkasten en folderkasten te plaatsen in uw ruimtes, kunt u gemakkelijk uw informatieve folders en/of tijdschriften ten toonstellen. Heeft u bijvoorbeeld een tandartspraktijk, een huisartspraktijk of een bibliotheek? Of misschien een wachtruimte? Dan is het fijn om informatieve folders beschikbaar te hebben en dat deze dan ook daadwerkelijk worden meegenomen. Een folderkast helpt hierbij! Door de folders mooi te presenteren en goed onder de aandacht te brengen, is de kans groter dat de folders ook daadwerkelijk worden meegenomen door bezoekers van bijvoorbeeld uw praktijkruimte of wachtkamer.

Online uw kast voor tijdschriften kopen is gemakkelijk, veilig en snel

Een kast voor tijdschriften kunt u bij ons online kopen. Dit is zeer gemakkelijk, veilig en snel. Uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden wanneer u een folderkast gaat kopen. De meest gangbare opties staan weergegeven en kunt u selecteren. Daarna kunt u met één druk op de knop uw selectie in het winkelmandje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. Het is ook mogelijk om met uw selectie een offerte aan te vragen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0314 - 399 088 of een mail te sturen naar [email protected]. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en geven deskundig advies over onze tijdschriftenkasten.