Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Tekeningenkasten

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een tekeningenkast kunt u bij Multi Ratio in verschillende maten bestellen. Met een tekeningenkast kunt u uw bouwtekeningen veilig opbergen. De kasten zijn afsluitbaar door middel van een cilinderslot en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo hoeft u de tekeningen nooit op te vouwen. Daarnaast zijn de tekeningenkasten voorzien van stevige handvaten en naamlabels. Bekijk hieronder ons online aanbod aan tekeningenkasten. Staat uw gewenste tekeningenkast er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Naast ons online aanbod zijn onze verkoopmedewerkers op de hoogte van de vele mogelijkheden.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tekeningladenkast A-0
  Tekeningladenkast A-0
  58 x 140 x 95 cm
  € 906,29 € 749,00
  502250
 2. Tekeningladenkast A-1
  Tekeningladenkast A-1
  58 x 113 x 83 cm
  € 809,49 € 669,00
  502249
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tekeningenkast/ladekast voor grote tekeningen en documenten

Een tekeningenkast kopen van Multi Ratio helpt u om op een eenvoudige manier uw grote documenten en tekeningen op te bergen. Wij bieden tekeningenkasten voor a1 papierformaat. Wilt u liever een kast die geschikt is voor ander papierformaat? Of wilt u een tekeningenladenkast in een andere kleur? Bespreek al uw wensen met onze medewerkers. We denken graag met u mee om zo de perfecte tekeningenkast ladekast te vinden. Doordat de lades van de tekeningenkasten labels hebben, kunt u de tekeningen georganiseerd opbergen en raakt u niks kwijt. Ook hebben de lades cilindersloten, waardoor u zeker weet dat de tekeningen veilig opgeborgen liggen. Twijfelt u over welke tekeningenkast u moet kopen? Kijk dan ook vooral eens tussen ons complete assortiment aan kantoorkasten. Weet u niet zeker hoe de tekeningenkast in uw ruimte komt te staan? Laat ons dan een vrijblijvend ontwerp op maat maken!

Tekeningenkast kopen doet u bij Multi Ratio

We helpen u graag verder met het vinden van de perfecte tekeningenkast met ladekast. Heeft u vragen over een specifieke tekeningkast? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! We denken graag mee over de verschillende mogelijkheden op het gebied van tekeningenkasten. De tekeningenkasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat uw tekeningen niet beschadigd of gekreukeld raken. Naast tekeningen kunt u ook andere belangrijke documenten bewaren in de tekeningenkast ladekast. En heeft u grote tekeningen om te bewaren? Kies dan voor een tekeningenkast A1. Hierdoor weet u zeker dat al uw tekeningen in uw tekeningenkast passen. En twijfelt u over of u niet toch een andere kast wil aanschaffen? Bekijk dan ook vooral ons andere assortiment aan kasten! Zo vindt u altijd wel een tekeningen ladekast of een ander soort kast om uw tekeningen en documenten in te bewaren. We denken graag mee.

Tekeningkast en nog veel meer kasten in onze webshop

Op zoek naar een tekeningkast, tijdschriftenkast of laptopkast? Multi Ratio biedt vele verschillende kasten aan. Bekijk ons aanbod aan archiefkasten en overige kasten zoals vitrinekasten en laptopkasten. Heeft u vragen over ons aanbod aan kasten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verkoopmedewerkers staan klaar om u te woord te staan. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom in Doetinchem! Hier kunt u al onze kasten bekijken en vergelijken.  Samen vinden we de meest geschikte tekeningenkast voor uw organisatie.