Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Tweedehands lockerkasten

Tweedehands lockerkasten van Multi Ratio zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij controleren al onze tweedehands producten op kwaliteit en volledigheid. Daarom is een lockerkast tweedehands kopen bij Multi Ratio altijd een goed idee. Ons aanbod aan tweedehands lockerkasten wisselt regelmatig. Wij verkrijgen onze tweedehands lockerkasten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. Bekijk hieronder wat ons huidige aanbod aan tweedehands lockerkasten is.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een lockerkast tweedehands kopen: verschillende afmetingen en kleuren

Bent u van plan om een lockerkast tweedehands te kopen? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Een tweedehands lockerkast is niet alleen duurzaam, maar ook erg praktisch en functioneel! Met tweedehands lockers kunt u namelijk uw waardevolle spullen veilig opbergen, en dat tegen een betaalbare prijs. De tweedehands lockers zijn volledig afsluitbaar zodat u zeker weet dat uw spullen goed opgeborgen zijn. Er zijn tweedehands lockers met verschillende afmetingen en kleuren. Zo is er voor elke ruimte wel een gebruikte locker denkbaar. Naast lockers bieden wij ook tweedehands garderobekasten en tweedehands kapstokken. Zo kunt u uw gehele garderobe inrichten op een duurzame en prijsvriendelijke manier.

Een tweedehands lockerkast kopen en dezelfde week nog in huis

Wist u dat wanneer u besluit om een tweedehands lockerkast te kopen, u deze vaak dezelfde week nog in huis hebt? Al onze tweedehands lockers binnen ons assortiment zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het bezorgen van uw tweedehands lockerkast. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog! En twijfelt u over hoe de tweedehands lockerkast zal komen te staan in uw kantoor, uw kleedruimte of een andere bedrijfsruimte? Laat ons dan vrijblijvend een 3D-tekening op maat maken waarin we de lockerkast meenemen! Zo weet u zeker dat u de juiste aankoop doet en komt u niet voor verrassingen te staan als u de tweedehands lockerkast komt afhalen.

Onze tweedehands lockerkasten vindt u in onze webshop én in onze showroom!

Onze tweedehands lockerkasten kunt u gemakkelijk online bekijken in onze webshop, maar ook in onze showroom te Doetinchem. Hier kunt u tweedehands lockerkasten rustig bekijken en daarnaast kunt u hier ons complete assortiment aan tweedehands kantoorkasten bekijken. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar en geven u graag vrijblijvend advies over het kopen van een tweedehands lockerkast. U kunt altijd onaangekondigd bij ons langskomen. Wilt u een verkoopmedewerker spreken? Dan kunt u het beste even bellen om een afspraak te maken. Dan bent u er zeker van dat één van onze verkoopmedewerkers tijd voor u vrij maakt. Kunt u uw gewenste lockerkast niet vinden? Kijk dan eens bij ons assortiment aan nieuwe lockerkasten! Hier vindt u lockerkasten in verschillende kleuren en afmetingen. U kunt ook uw wensen met één van onze medewerkers bespreken. Zij zullen u alle mogelijkheden voorleggen en denken dan ook graag met u mee. U kunt contact met ons opnemen via 0314 - 399 088 of door een e-mail te sturen naar [email protected].