Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Tweedehands kapstokken

De tweedehands kapstokken van Multi Ratio zijn uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en volledigheid. Bent u dus op zoek naar bijvoorbeeld een staande tweedehands kapstok tegen een scherpe prijs? Kies er dan voor om een tweedehands kapstok van Multi Ratio te kopen. Onze tweedehands kapstokken zorgen voor een professioneel aanzien van uw wachtkamer. Het aanbod aan tweedehands kapstokken wisselt regelmatig. Kunt u uw gewenste kapstok niet vinden? Kijk dan eens naar onze nieuwe kapstokken. Deze kunt u in verschillende kleuren en afmetingen bestellen. Hieronder vindt u onze tweedehands kapstokken. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een tweedehands kapstok is duurzaam én prijsvriendelijk

Een tweedehands kapstok is niet alleen onmisbaar voor u maar ook voor uw bezoek, maar ook voor uw klanten en collega’s. Het zorgt voor een opgeruimd kantoor en geeft een netjes en verzorgd uiterlijk. Geen tijd om uw tweedehands kapstokken te monteren? Ons montageteam doet dit graag voor u. Op deze manier kunt u gewoon doorgaan met uw werkzaamheden terwijl ons montageteam alles op de juiste manier monteert. Al onze tweedehands producten zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze showroom te Doetinchem. Dat kan vaak nog dezelfde dag.

Koop staande kapstokken tweedehands voor een fijne ontvangstruimte

Een goed ontvangst begint bij fijne voorzieningen. Het is daarom belangrijk dat uw bezoek een warm welkom krijgt en dat er aan alles gedacht is. Kies voor fijn meubilair om in te kunnen wachten, zorg voor een goede receptiebalie en vergeet tot slot niet de plek om de garderobe in te kunnen opbergen. Het is namelijk niet fijn voor uw bezoek als zij met hun jas in hun hand blijven lopen richting hun afspraak. Ontvangt u vaak grotere groepen aan bezoek? Kies er dan voor om tweedehands kapstokken te kopen! Hierdoor kunt u gemakkelijk in grotere getalen kapstokken aanschaffen waardoor meerdere mensen hun jas op een fijne plek kwijt kunnen. U kunt binnen ons assortiment kiezen uit bijvoorbeeld staande kapstokken tweedehands, of wandkapstokken.

Gebruikte kapstokken koopt u in onze showroom in Doetinchem

Naast onze gebruikte kapstokken hebben wij ook ander tweedehands ontvangstmeubilair binnen ons assortiment, zoals tweedehands garderobekasten en tweedehands lockers. U kunt dus voor uw gehele ontvangstruimte zoals een lobby of een receptie bij ons terecht. Heeft u vragen of wilt u graag hulp bij het inrichten van uw ontvangstruimte? Onze medewerkers helpen en adviseren u graag. U kunt contact met ons opnemen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook kunt u gemakkelijk via onze website een online chat starten met één van onze medewerkers. Zij helpen u dan graag verder! Liever langskomen in onze showroom in Doetinchem? Ook dat kan! Hier kunt u al onze tweedehands kapstokken bekijken en daarnaast ons andere tweedehands ontvangstmeubilair. Ook kunt u ons nieuwe assortiment bekijken in onze showroom! Zo kunt u een goede vergelijking maken. Samen zoeken we naar de perfecte tweedehands kapstok voor uw garderobe, uw ontvangstruimte of uw lounge.