Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Groot aanbod refurbished en tweedehands kantoormeubilair

Bent u op zoek naar tweedehands kantoormeubilair? Multi Ratio heeft een ruim en breed assortiment tweedehands kantoormeubilair. Hierdoor wordt het kiezen voor een inrichting die past bij uw huisstijl een stuk budgetvriendelijker. Ons assortiment Hergebruik en Refurbished wordt zeer regelmatig aangevuld.


Groot aanbod


U kunt bij Multi Ratio terecht voor een enkele tweedehands stoel, maar ook voor het inrichten van een complete werkplek vanuit ons brede assortiment gebruikt kantoormeubilair. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht.

Het assortiment Hergebruik wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs uw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken.

Wilt u eerst kantoormeubilair uitproberen? Multi Ratio biedt u de mogelijkheid om een bureaustoel uit te proberen. Op deze manier kunt u altijd de beste keuze maken.

Tweedehands meubilair naar wens aanpassen


Tweedehands stoelen worden professioneel gereinigd of opnieuw gestoffeerd. Heeft u een stoel gezien, maar zou u toch liever een andere kleur willen? Multi Ratio heeft een eigen stoffeerderij, waarbij het mogelijk is om de meeste stoelen te voorzien van nieuwe, stevige stof in de kleur naar uw keuze.

Een tweedehands bureau kan worden voorzien van een geheel nieuw blad. De combinatie van een tweedehands bureau met een nieuw blad naar keuze, zorgt ervoor dat u een betaalbaar bureau krijgt dat aangepast is naar uw wensen.

Dit zijn voorbeelden waarmee Multi Ratio altijd een hoogwaardig assortiment tweedehands producten kan aanbieden, voor betaalbare prijzen.

Gevarieerd aanbod


Ons aanbod aan tweedehands meubilair is zeer gevarieerd. Wekelijks komen er producten binnen voor de afdeling Hergebruik. Deze worden uitgebreid gecontroleerd en vervolgens op de website gezet en in de showroom geplaatst. Hierdoor hebben wij een groot en breed aanbod aan tweedehands producten. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Kom eens langs in onze showroom te Doetinchem of bekijk onze pagina tweedehands kantoormeubelen.

Duurzaam kantoor

Duurzaam kantoor Met een duurzame kantoorinrichting denkt u bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzaam kantoor makkelijk haalbaar én betaalbaar! We hebben een grote collectie tweedehands en refurbished meubilair van verschillende A-merken. Het meubilair is professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo dragen wij én u bij aan circulair ondernemen, een stap in de goede richting!

Persoonlijk advies nodig?


Multi Ratio geeft u graag advies op maat. Natuurlijk kunnen we u ook altijd vrijblijvend voorzien van extra informatie en een offerte. Neem daarvoor nu contact op met onze verkoopafdeling.

U kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected] Onze medewerkers helpen u dan graag verder!

Verkoopadviseurs - Multi Ratio