Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tweedehands kantoormeubilair en magazijninrichting

Zoekt u betaalbaar tweedehands kantoormeubilair? Multi Ratio heeft een ruim, breed en wisselend assortiment aan tweedehands kantoormeubilair, zoals bureaus, kantoortafels, kantinestoelen, vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en diverse soorten kasten. Het assortiment Hergebruik wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs uw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken. Naast 2e hands kantoormeubilair bieden wij ook tweedehands magazijninrichting, zoals magazijnstellingen, magazijnbakken en magazijnkasten. Wij verkrijgen onze tweedehands producten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. Alles wordt uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, volledigheid en kwaliteit.

Subcategorieën

Kantoormeubelen outlet

Ook voor kantoormeubelen outlet zit u bij Multi Ratio goed. Ons aanbod aan tweedehands kantoormeubilair is zeer scherp geprijsd, daarnaast zijn sommige meubels nog extra afgeprijsd. Dit is meestal het geval wanneer de voorraad bijna volledig is verkocht. De laatste stuks gaan dan met een mooie korting de deur uit. Wilt u weten wat ons huidige aanbod aan outlet kantoormeubelen is? Bekijk onze webshop of neem contact op met één van onze medewerkers.

Kantoormeubelen tweedehands maar van uitstekende kwaliteit

Ook al zijn onze kantoormeubelen tweedehands, u kunt altijd een kwalitatief goed product verwachten. Onze opkoper kantoormeubelen houdt altijd rekening met de kwaliteit van de meubelen. Daarna controleren onze medewerkers alles wat binnenkomt op volledigheid, veiligheid en kwaliteit. Zo kunt u altijd een kwalitatief goed product verwachten tegen een scherpe prijs.

Naast tweedehands kantoormeubilair hebben wij ook refurbished kantoormeubilair. Dit zijn meubelen die u naar wens kunt aanpassen door middel van een nieuwe stoffering of een nieuwe bureaublad. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij kantoormeubilair betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande stoel wordt gemaakt. Of een nieuw bureaublad op een bestaand frame. Zo heeft het meubilair een frisse nieuwe uitstraling en gaat het nog jaren mee.

Gebruikt kantoormeubilair staat opgesteld in onze showroom!

Een groot deel van ons gebruikt kantoormeubilair en tweedehands magazijninrichting staat opgesteld in onze showroom te Doetinchem. Hier kunt u het aanbod aan gebruikt kantoormeubilair en magazijninrichting rustig bekijken en uitproberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar info@multiratio.nl.

Duurzaam kantoor

Met een duurzame kantoorinrichting denkt u bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzaam kantoor makkelijk haalbaar én betaalbaar! We hebben een grote collectie tweedehands en refurbished meubilair van verschillende A-merken. Het meubilair is professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo dragen wij én u bij aan een circulaire economie, een stap in de goede richting!