Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tweedehands kantoormeubilair en magazijninrichting

Producten 1-9 van 333
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoekt u betaalbaar tweedehands kantoormeubilair? Multi Ratio heeft een ruim, breed en wisselend assortiment aan tweedehands kantoormeubilair, zoals bureaus, kantoortafels, kantinestoelen, vergaderstoelen, wachtkamerstoelen en diverse soorten kasten. Het assortiment Hergebruik wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs uw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken. Naast 2e hands kantoormeubilair bieden wij ook tweedehands magazijninrichting, zoals magazijnstellingen, magazijnbakken en magazijnkasten. Wij verkrijgen onze tweedehands producten uit faillissementsverkopen, restpartijen en diverse andere bronnen. Alles wordt uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, volledigheid en kwaliteit.

Subcategories

Tweedehands kantoormeubelen voor een scherpe prijs

Ons aanbod aan tweedehands kantoormeubelen is zeer scherp geprijsd, daarnaast zijn sommige meubels nog extra afgeprijsd. Dit is meestal het geval wanneer de voorraad bijna volledig is verkocht. De laatste stuks gaan dan met een mooie korting de deur uit. Wilt u weten wat ons huidige aanbod aan tweedehands kantoormeubelen is? Bekijk onze webshop, bezoek onze Hergebruik showroom of neem contact op met één van onze medewerkers.

Gebruikte kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit

Onze gebruikte kantoormeubelen zijn van uitstekende kwaliteit. Onze opkoper kantoormeubelen houdt altijd rekening met de kwaliteit van de gebruikte kantoormeubelen. Daarna controleren onze medewerkers alles wat binnenkomt op volledigheid, veiligheid en kwaliteit. Waar nodig worden de producten gereinigd, opnieuw gestoffeerd of voorzien van een nieuw bureaublad. Zo kunt u altijd een kwalitatief goed product verwachten tegen een scherpe prijs.

Naast tweedehands kwantoormeubelen hebben wij ook refurbished kantoormeubilair. Dit zijn meubelen die u naar wens kunt aanpassen door middel van een nieuwe stoffering of een nieuw bureaublad. De definitie van refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. Bij 2e hands kantoormeubelen betekent dit dat er een nieuwe stoffering op een bestaande stoel wordt gemaakt. Of een nieuw bureaublad op een bestaand frame. Zo heeft het meubilair een frisse nieuwe uitstraling en gaat het nog jaren mee.

Gebruikt kantoormeubilair staat opgesteld in onze showroom!

Een groot deel van ons gebruikt kantoormeubilair en tweedehands magazijninrichting staat opgesteld in onze showroom te Doetinchem. Hier kunt u het aanbod aan gebruikt kantoormeubilair en magazijninrichting rustig bekijken en uitproberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].

Duurzaam kantoor

Met een duurzame kantoorinrichting denkt u bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzaam kantoor makkelijk haalbaar én betaalbaar! We hebben een grote collectie tweedehands en refurbished meubilair van verschillende A-merken. Het meubilair is professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo dragen wij én u bij aan circulair ondernemen, een stap in de goede richting!