Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Merken

Producten 1-9 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Zoekt u betaalbaar tweedehands kantoormeubilair van bekende Nederlandse en internationale merken? Geniet dan van de hoogwaardige kwaliteit van onze collectie tweedehands kantoormeubilair, welke speciaal voor u is ingekocht. Wij verkopen diverse bekende merken zoals Ahrend, Aspa, Comforto, Gispen, Kembo en Lensvelt.

Het assortiment Hergebruik van bekende merken, maar ook onze eigen huislijnen en overige merken, wordt zeer regelmatig aangevuld. Hierbij worden vaak grote aantallen van dezelfde serie ingekocht. Hierdoor is het ook mogelijk om een gehele afdeling, of zelfs uw gehele bedrijf te voorzien van eenzelfde serie werkplekken.

Subcategories

Het assortiment gebruikt kantoormeubilair wordt zeer selectief ingekocht, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft. Tweedehands stoelen worden professioneel gereinigd of opnieuw gestoffeerd. Heeft u een stoel gezien, maar zou u toch liever een andere kleur willen? Multi Ratio heeft een eigen stoffeerderij, waarbij het mogelijk is om de meeste stoelen te voorzien van nieuwe, stevige stof in de kleur naar uw keuze. Bel ons voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Een tweedehands bureau kan voorzien worden van een nieuw blad, in de kleur van uw keuze.

Showroom

Een groot deel van ons merken assortiment tweedehands kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom van ruim 2500 m2 in Doetinchem. Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook voorradig zijn.

Online bestellen

Online bestellen is mogelijk bij Multi Ratio. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag te woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse producten zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog. 

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.