Tweedehands kantinestoelen

Kwaliteit voor een lage prijs. Dat zijn kenmerken van de tweedehands kantinestoelen van Multi Ratio. Ons assortiment bestaat uit moderne- en tradionele gebruikte kantinestoelen.
De kantine is een plek waar werknemers rustig van de pauze kunnen genieten. Naast comfort,  duurzaamheid en uitstraling is het bij deze stoelen belangrijk dat ze eenvoudig gereinigd kunnen worden. 2e hands kantinestoelen bij Multi Ratio voldoen aan deze kenmerken, zodat u lang zult kunnen genieten van uw stoel.

Wellicht is het ook waard om ook een kijkje te nemen bij onze tweedehands tafels, of tweedehands horeca. Hiermee kunt u ideeën op doen om uw kantine nog completer te maken.

Showroom

De meeste kantinestoelen zijn te bekijken in onze showroom in Doetinchem, van ruim 2500m2. Onze medewerkers helpen u graag met een vrijblijvend advies. 
Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze ook voorradig zijn.

Bezorgen of afhalen

Het gehele assortiment tweedehands kantoormeubilair is bij ons op voorraad. In de meeste gevallen kunnen we de tweedehands bureaus dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dit kan dezelfde dag of op een dag van uw keuze.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen. Onze verkopers nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en kunnen u vrijblijvend van advies voorzien.

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren