Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Zit sta bureau elektrisch

Producten 1-9 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Wilt u graag uw zit sta bureau elektrisch in hoogte verstellen? In ons assortiment vindt u verschillende zit sta bureaus die elektrisch verstelbaar zijn. Deze bureaus zijn bijzonder geschikt voor flexwerkplekken of voor personen die vele uren op het kantoor doorbrengen. Door regelmatig zittend en staand werken af te wisselen worden lichamelijke klachten voorkomen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Producten 1-9 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-14207
 2. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-14209
Producten 1-9 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Elektrisch zit sta bureau

Met een elektrisch zit sta bureau heeft u de mogelijkheid om regelmatig uw werkhouding aan te passen. Er wordt steeds vaker gekozen voor een elektrisch zit sta bureau omdat er bewezen is dat het afwisselen van staand en zittend werken goed is voor de gezondheid. Door een simpele druk op de knop van de hoog-laag bediening kan snel de hoogte worden aangepast naar de gewenste hoogte van de gebruiker. Dit zorgt voor een zeer ergonomisch verantwoorde werkhouding. Wilt u graag meer weten over ergonomie op de werkvloer? Lees dan eens ons blog: Ergonomisch werken of bekijk eens onze 10 tips over gezond werken.

Voordelen van een elektrisch zit sta bureau van Multi Ratio:

 • Gemakkelijk zittend en staand werken afwisselen
 • Geschikt voor flexwerkplekken
 • De snelle, stille motor maakt het bureau extra gebruiksvriendelijk
 • Voldoet aan alle ergonomische eisen
 • Te bestellen in diverse kleurencombinaties

Zit sta hoekbureau elektrisch verstelbaar

Het is ook mogelijk om een zit sta hoekbureau elektrisch te verstellen. Wij bieden verschillende zit sta hoekbureaus aan. Deze bureaus hebben een hoog draagvermogen en is in zijn geheel elektrisch te verstellen. Een zit sta hoekbureau is bij uitstek geschikt voor werknemers die veel ruimte nodig hebben, zoals tekenaars, grafisch vormgevers en planners. Het bureau biedt namelijk veel werkoppervlak en ook onder het bureau is er veel ruimte om bijvoorbeeld een ladenblok te plaatsen.

Met een elektrisch verstelbaar zit sta bureau bent u aardig op weg naar een ergonomische werkplek. Echter, een ergonomische bureaustoel mag in dit geval natuurlijk niet ontbreken! Met een ergonomische bureaustoel zorgt u ervoor dat u altijd de juiste zithouding aanneemt tijdens uw werk. Wilt u graag nog flexibeler werken? Dan zijn onze zit-sta stoelen de oplossing! Met zo’n flexibele zit-sta stoel kunt u de hele dag zitten, staan en dynamisch zitten afwisselen.

Uw elektrische zit sta bureau kopen kan bij Multi Ratio 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een medewerker te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. U kunt ons bereiken op 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].

Liever een zit sta bureau tweedehands? Wij hebben een groot aanbod aan Hergebruik bureaus. Deze producten worden door onze medewerkers uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit voordat ze te koop worden gezet. U kunt onze showroom bezoeken om onze tweedehands bureaus te bekijken of neem een kijkje op onze pagina zit sta bureau tweedehands.