Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Zit sta bureau elektrisch

Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Zoekt u een elektrisch zit sta bureau zodat u zowel zittend en staand kunt werken? In ons assortiment vindt u verschillende elektrische zit sta bureaus die gemakkelijk met één druk op de knop hoger of lager zijn in te stellen. Deze elektrische zit sta bureaus zijn bijzonder geschikt voor flexwerkplekken of voor personen die vele uren op het kantoor doorbrengen. Door regelmatig zittend en staand werken af te wisselen worden lichamelijke klachten voorkomen.

Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14207
 2. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 405,00 € 490,05

  NW-14209
 3. MRC Zit sta bureau elektrisch 160 x 80 cm - frame zwart
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-14208
 4. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
 5. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-18916
Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Zit sta bureau elektrisch: ontdek de voordelen

Met een elektrisch zit sta bureau heeft u de mogelijkheid om regelmatig uw werkhouding aan te passen. Er wordt steeds vaker gekozen voor een elektrisch zit sta bureau omdat er bewezen is dat het afwisselen van staand en zittend werken goed is voor de gezondheid. Door een simpele druk op de knop van de hoog-laag bediening kan snel de hoogte worden aangepast naar de gewenste hoogte van de gebruiker. Dit zorgt voor een zeer ergonomisch verantwoorde werkhouding. Wilt u graag meer weten over ergonomie op de werkvloer? Lees dan eens ons blog: Ergonomisch werken of bekijk eens onze 10 tips over gezond werken.

Elektrisch zit sta bureau kopen

Een elektrisch zit sta bureau kopen? Een hoog laag bureau elektrisch is bij Multi Ratio te bestellen in diverse kleurencombinaties. Kies bijvoorbeeld voor een bruin eiken blad met een wit frame, of een zwart frame met een robuust eiken blad. Een andere optie is een betonlook-blad! Uw elektrische zit sta bureau sluit zo naadloos aan bij uw interieur.

Zit sta hoekbureau elektrisch: meer opberg- en werkruimte

Het is ook mogelijk om een zit sta hoekbureau elektrisch te verstellen. Wij bieden verschillende zit sta hoekbureaus aan, neem vooral een kijkje bij ons complete assortiment aan zit sta bureaus. Deze bureaus hebben een hoog draagvermogen en is in zijn geheel elektrisch te verstellen. Een zit sta hoekbureau is bij uitstek geschikt voor werknemers die veel ruimte nodig hebben, zoals tekenaars, grafisch vormgevers en planners. Het bureau biedt namelijk veel werkoppervlak en ook onder het bureau is er veel ruimte om bijvoorbeeld een ladenblok te plaatsen.

Met een elektrisch verstelbaar zit sta bureau bent u aardig op weg naar een ergonomische werkplek. Echter, een ergonomische bureaustoel mag in dit geval natuurlijk niet ontbreken! Met een ergonomische bureaustoel zorgt u ervoor dat u altijd de juiste zithouding aanneemt tijdens uw werk. Wilt u graag nog flexibeler werken? Dan zijn onze zit-sta stoelen de oplossing! Met zo’n flexibele zit-sta stoel kunt u de hele dag zitten, staan en dynamisch zitten afwisselen.

Koop uw elektrische zit sta bureau bij Multi Ratio

Uw elektrische zit sta hoekbureau kopen kan bij Multi Ratio. Liever een elektrisch zit sta bureau tweedehands kopen? Wij hebben een groot aanbod aan Hergebruik bureaus. Deze producten worden door onze medewerkers uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit voordat ze te koop worden gezet. U kunt onze showroom bezoeken om onze tweedehands bureaus te bekijken, of om ons complete assortiment aan bureaus te bekijken.

Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. U kunt ons bereiken op 0314 201 758 of stuur een e-mail naar [email protected].