Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Zit sta bureau elektrisch

Producten 1-12 van 26
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Zoekt u een elektrisch zit sta bureau zodat u zowel zittend en staand kunt werken? In ons assortiment vindt u verschillende elektrische zit sta bureaus die gemakkelijk met één druk op de knop hoger of lager zijn in te stellen. Deze elektrische zit sta bureaus zijn bijzonder geschikt voor flexwerkplekken of voor personen die vele uren op het kantoor doorbrengen. Door regelmatig zittend en staand werken af te wisselen worden lichamelijke klachten voorkomen.

Producten 1-12 van 26
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 120 x 80 cm
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14207
 2. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 140 x 80 cm
  Vanaf:

  € 405,00 € 490,05

  NW-14209
 3. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 120 x 80 cm
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-18459
 4. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 140 x 80 cm
  Vanaf:

  € 355,00 € 429,55

  NW-18460
 5. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 160 x 80 cm
  Vanaf:

  € 359,00 € 434,39

  NW-18461
 6. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 369,00 € 446,49

  NW-18462
 7. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 160 x 80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-14208
 8. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
 9. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-18916
Producten 1-12 van 26
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Zit sta bureau elektrisch: ontdek de voordelen

Met een elektrisch zit sta bureau heeft u de mogelijkheid om regelmatig uw werkhouding aan te passen. Er wordt steeds vaker gekozen voor een elektrisch zit sta bureau omdat er bewezen is dat het afwisselen van staand en zittend werken goed is voor de gezondheid. Door een simpele druk op de knop van de hoog-laag bediening van het zit sta bureau elektrisch, kan snel de hoogte worden aangepast naar de gewenste hoogte van de gebruiker. Dit zorgt voor een zeer ergonomisch verantwoorde werkhouding. Wilt u graag meer weten over ergonomie op de werkvloer? Lees dan eens ons blog: Ergonomisch werken of bekijk eens onze 10 tips over gezond werken.

Een elektrisch zit sta bureau kopen

Een zit sta bureau elektrisch kopen? Een hoog laag bureau elektrisch is bij Multi Ratio te bestellen in diverse kleurencombinaties. Kies bijvoorbeeld voor een bruin eiken blad met een wit frame, of een zwart frame met een robuust eiken blad. Een andere optie is een betonlook-blad! Uw zit sta bureau elektrisch sluit zo naadloos aan bij uw interieur. Een elektrisch zit sta bureau hoeft dus helemaal niet zakelijk te zijn, door te kiezen voor een strak industreel frame en een prachtige bladkleur steelt uw zit sta bureau elektrisch de show in uw kantoorinterieur. Of u nu een industriële uitstraling kantooruitstraling of een warme uitstraling heeft, u vindt altijd een elektrisch zit sta bureau dat aansluit bij uw interieur. Bent u benieuwd hoe het zit sta bureau elektrisch komt te staan in uw kantoor? Laat ons dan vrijblijvend een 3D-tekening op maat maken! Hierdoor weet u precies hoe de zit sta bureaus elektrisch in uw ruimte komen te staan. 

Zit sta hoekbureau elektrisch: meer opberg- en werkruimte

Het is ook mogelijk om een zit sta hoekbureau elektrisch te verstellen. Wij bieden verschillende zit sta hoekbureaus aan, neem vooral een kijkje bij ons complete assortiment aan zit sta bureaus. Deze zit sta bureaus elektrisch hebben een hoog draagvermogen en is in zijn geheel elektrisch te verstellen. Een zit sta hoekbureau is bij uitstek geschikt voor werknemers die veel ruimte nodig hebben, zoals tekenaars, grafisch vormgevers en planners. Het elektrisch zit sta bureau biedt namelijk veel werkoppervlak en ook onder het bureau is er veel ruimte om bijvoorbeeld een ladenblok te plaatsen. 

Met een elektrisch verstelbaar zit sta bureau bent u aardig op weg naar een ergonomische werkplek. Echter, een ergonomische bureaustoel mag in dit geval natuurlijk niet ontbreken achter uw zit sta bureau elektrisch! Met een ergonomische bureaustoel of een ergonomische kruk zorgt u ervoor dat u altijd de juiste zithouding aanneemt tijdens uw werk. Wilt u graag nog flexibeler werken? Dan zijn onze zit-sta stoelen de oplossing! Met zo’n flexibele zit-sta stoel in combinatie met een zit sta bureau elektrisch kunt u de hele dag zitten, staan en dynamisch zitten afwisselen.

Koop uw elektrische zit sta bureau bij Multi Ratio

Uw elektrische zit sta hoekbureau kopen kan bij Multi Ratio. Liever een zit sta bureau elektrisch tweedehands kopen? Wij hebben een groot aanbod aan Hergebruik bureaus. Deze zit sta bureaus elektrisch worden door onze medewerkers uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit voordat ze te koop worden gezet. U kunt onze showroom bezoeken om onze tweedehands bureaus en elektrische zit sta bureaus te bekijken, of om ons complete assortiment aan bureaus en bureau accessoires te bekijken.

Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen over uw zit sta bureau elektrisch. U kunt ons bereiken op 0314 201 758 of stuur een e-mail naar [email protected] We helpen u graag verder met het vinden van een elektrisch zit sta bureau. 

FAQ: onze meestgestelde vragen

 • Waarom een elektrisch zit sta bureau kopen?
Omdat de aanschaf van een elektrisch zit sta bureau lichamelijke klachten zoals nekpijn en rugpijn aanzienlijk vermindert. Staand werken is namelijk erg gezond en door af te wisselen tussen zittend en staand werken zorgt u voor meer afwisseling en een gezonde werkhouding. Daarnaast is het bewezen dat u ook productiever bent op een gemiddelde werkdag dankzij een zit sta bureau! En dankzij een elektrisch zit sta bureau kun je gemakkelijk de ideale zit en stahoogte van het bureau instellen, zodat het ook makkelijker is staand te gaan werken. Doordat het bureau op de centimeter na perfect in te stellen is, zal je nooit zoals veel mensen in Nederland met opgetrokken schouders of een gebogen rug aan het werken zijn. Dankzij een zit-sta bureau is dit verleden tijd.
 • Wat is een goed zit sta bureau?
Het is soms nog best een opgave om een goed zit sta bureau te vinden. Nu er steeds meer aanbieders zijn, is het belangrijk om voor een goed zit sta bureau te kiezen. Maar, wat is nou echt een goed zit sta bureau? Een goed zit sta bureau is een stevig bureau dat gemakkelijk te gebruiken is en van kwalitatief hoogstaand en stevig materiaal gemaakt is. Alle bureaus binnen het assortiment van Multi Ratio bestaan uit stevige, stabiele metalen bureauframes en mooie afgewerkte bureaubladen. We raden het tot slot altijd aan om een elektrisch zit sta bureau aan te schaffen bij een organisatie of bedrijf met kennis op het gebied van ergonomie en de kantoorwereld in het algemeen. Zo ben je ervan verzekerd dat je wanneer je een elektrisch zit sta bureau koopt, je een goede ergonomische werkplek creëert dankzij het stevige en kwalitatief hoogstaande bureau.
 • Hoe hoog moet een zit sta bureau zijn?

Dat is afhankelijk van de lichaamslengte van de persoon die aan het bureau komt te werken. Kijk daarom goed naar de minimale en maximale hoogte van het bureau dat je aanschaft. Het kopen van een zit sta bureau betekent namelijk niet automatisch dat iedereen er achter kan werken! Als u een bureau bij ons koopt, dan kunt u kiezen uit minimale en maximale hoogtes tussen de 65 en de 130cm. Dit zijn onze MRC PRO bureaus. Onze EASY en COMFORT bureaus zitten tussen deze hoogtes in. Bekijk dus goed welk bureau je nodig hebt. Ben je kleiner? Kies dan voor een PRO bureau. Ben je vrij lang? Kies dan ook voor een PRO model of kijk goed of je goed kunt zitten met bijvoorbeeld een COMFORT bureau. In de tabel hieronder kun je zien wat de ideale zit- en stahoogte is per lichaamslengte.


 • Hoe stel ik mijn bureau goed in?
Door goed te kijken naar welke zit- en stahoogte het meest geschikt is voor je lichaamslengte. Verder is het belangrijk om met je knieën een hoek van 90 graden te kunnen vormen en dat je armen rusten op de armleggers zonder dat je met opgetrokken schouders werkt. Werk je met meerdere mensen samen achter het elektrische zit sta bureau? Ga dan voor een zit sta bureau met memory functies! Zo kun je gemakkelijk je ideale zit- en stahoogte opslaan.
 • Wat kost een zit sta bureau?
Een zit sta bureau kopen doe je bij Multi Ratio vanaf €299,- exclusief BTW. Voor 299 euro koop je een MRC EASY met een bladafmeting van 120cm, één motor en 70kg draagkracht. Voor dit bedrag kun je je bureau elektrisch omhoog en omlaag verstellen, maar kun je je ideale zit- en stahoogte niet opslaan. Als je dit wel wenst, dan kun je voor een MRC COMFORT of een MRC PRO kiezen. Deze modellen koop je vanaf €349,- exclusief BTW (COMFORT).
 • Hoe sla ik mijn ideale zit- en stahoogte op?
Het is erg makkelijk om je ideale zit- en stahoogte op te slaan, wel heb je hier een COMFORT of PRO zit sta bureau voor nodig. Deze bureaus hebben namelijk memory slots, hieronder kun je je ideale zit- en stahoogte gemakkelijk opslaan. Hoe doe je dat? Stel je bureau in op de gewenste hoogte, druk op de M-knop (van memory) en kies daarna een memory-slot naar keuze. De hoogte is nu opgeslagen! Druk vervolgens op het nummer waar je de hoogte onder hebt opgeslagen en het bureau verstelt automatisch naar de gekozen hoogte.
 • Hoe reset ik mijn zit sta bureau?
Soms komt het voor dat er voor de bureaus per ongeluk een maximale hoogte is ingesteld. Dit gebeurt soms als het bureau even van de stroom af geweest is, of door een verkeerde toetsencombinatie. Geen angst, je haalt het bureau hier erg gemakkelijk weer vanaf en is dit makkelijk op te lossen: 1. Druk het pijltje naar beneden in en houdt de knop net zo lang ingedrukt totdat het bureaublad kort op en neer gaat. 2. De maximale hoogte is er als het goed is nu af.