Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Bureaustoel accessoires

Producten 1-12 van 41
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor bureaustoel onderdelen zit u bij Multi Ratio ook goed. Alle onderdelen zijn onderling uitwisselbaar met alle modellen. Heeft u al een stoel en wilt u een onderdeel toevoegen of vervangen? Dan kunt u de bureaustoel accessoires online bestellen en profiteert u van een snelle levering. Daarnaast hebben we ook onderdelen voor werkplaatsstoelen, stahulpen en zadelkrukken. Bekijk hieronder wat voor onderdelen wij aanbieden. Kunt u het niet vinden? Neem dan contact met ons op en we denken graag met u mee.

Producten 1-12 van 41
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Harde wielen WH 55 mm
  € 29,04 € 24,00
  NW-8218
 2. Zachte wielen WP 55 mm
  € 35,09 € 29,00
  NW-8219
 3. Zachte wielen WP 65 mm
  € 35,09 € 29,00
  NW-8220
 4. Vloerdoppen WTR 35 mm
  € 22,99 € 19,00
  503796
 5. Vloerdoppen WTR 50
  € 29,04 € 24,00
  503798
 6. Vloerdoppen WTR35
  € 35,09 € 29,00
  503797
Producten 1-12 van 41
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bureaustoel onderdelen kopen? Dat doet u bij Multi Ratio

In onze webshop vindt u verschillende bureaustoel onderdelen voor onze bureaustoelen. De kans bestaat altijd dat uw bureaustoel onderdelen nodig heeft om uw stoel naar eigen wens samen te stellen of om accessoires te vervangen. Hierdoor is uw bureaustoel nog lang niet aan vervanging toe! Zoekt u bijvoorbeeld vloerdoppen voor uw bureaustoel of bent u van plan om een bureaustoelmat te kopen? Ook dat kan zowel in onze webshop online als in onze showroom in Doetinchem. Veel bureaustoel onderdelen hebben we hier op voorraad liggen. En weet u niet zo goed welke armleggers u voor uw bureaustoel nodig heeft, of gaat u een bureaustoelmat kopen en twijfelt u welke bureaustoelmat u nodig heeft voor de betreffende ondergrond? Laat ons dan meekijken, we denken erg graag met u mee.

Ook voor losse onderdelen van uw bureaustoel

Werken uw originele bureaustoel onderdelen niet meer zoals het zou moeten? Wij bieden onderdelen voor uw bureaustoel die u gemakkelijk kunt vervangen. Hierdoor is uw bureaustoel nog lang niet aan vervanging toe. U kunt defecte of niet goed werkende onderdelen gemakkelijk vervangen. Weet u niet precies wat voor onderdelen u nodig heeft? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij zullen u helpen zodat u altijd het juiste onderdeel voor uw bureaustoel zult krijgen. We verkopen onder andere bureaustoel wielen, vloerdoppen voor uw bureaustoel, kruis- en spinvoeten, voetringen en steunen, gasveren en armleggers voor uw bureaustoel. Maar ook voor een bureaustoel voetsteun bent u bij ons aan het juiste adres!

Bureaustoel wielen voor alle ondergronden

Onze bureaustoel wielen zijn gemaakt van kwalitatief uitstekend materiaal. Heeft u een zachte ondergrond? Dan kunt u kiezen voor harde wielen. Daarnaast bieden wij ook zachte zwenkwielen, deze zijn zeer geschikt voor harde vloeren zoals laminaat, hout, tegels, linoleum etc. De zachte wielen voorkomen krassen en de buitenste laag is grijs gemaakt om strepen te voorkomen. Liever vloerdoppen voor uw bureaustoel? Ook dat hebben we in ons assortiment. Van vloerdoppen tot aan een bureaustoel voetsteun en armleggers voor uw bureaustoel: bureaustoel onderdelen kopen doet u bij Multi Ratio.

Wilt u graag advies over onze bureaustoel onderdelen? Dan denken we graag met u mee! Onze medewerkers geven u graag advies over welke bureaustoelonderdelen u het beste kunt gebruiken voor uw bureaustoel. U kunt contact met ons opnemen via 0314 - 399 088 of via [email protected]. Ook kunt u zonder afspraak langskomen in onze showroom te Doetinchem, we kijken dan graag met u mee.