Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Laptopkluizen

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een laptopkluis kopen doet u bij Multi Ratio. Binnen ons assortiment vindt u gewone laptopkluizen, laptopkluizen met oplaadmogelijkheid en laptopkasten. Laptopkluizen zijn bijvoorbeeld handig op scholen en kantoren. Dankzij een laptopkluis kunt u ongestoord aan het einde van de dag uw laptop achterlaten. Deze is de volgende dag weer  helemaal opgeladen! Bekijk hieronder ons assortiment aan laptopkluizen.

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Laptopkast Multi Ratio
  Laptopkast MR
  10 afsluitbare lockers
  Vanaf:

  € 569,00 € 688,49

  NW-16926
 2. Laptopkast met stroomaansluiting per locker
  Laptopkast MR-L
  Met laptop oplaadmogelijkheid
  € 833,69 € 689,00
  517871
 3. Hotelkluis Saga LTP
  Hotelkluis Saga LTP laptop
  200 x 508 x 370 mm (hxbxd)
  € 301,29 € 249,00
  500145
 4. Saga laptopsafe met vrij instelbare gebruikerscode en sleutelslot
  Laptopsafe Saga
  200 x 508 x 370 mm (hxbxd)
  € 277,09 € 229,00
  500140
 5. Laptopkast DRS met 20 compartimenten
  Laptopkast DRS met 20 compartimenten
  1250 x 920 x 500 mm (hxbxd)
  € 2.902,79 € 2.399,00
  500169
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laptopkluis kopen: de mogelijkheden

Zoekt u een laptopkluis waar u uw laptop veilig in kunt op bergen? Deze vindt u binnen ons assortiment. Maar wist u ook dat wij laptopkluizen hebben waarin u uw laptop kunt opbergen én kunt opladen? Deze laptopkluizen worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij organisaties waarvan de werknemers hun laptops op werk achterlaten. Om bij inbraak te voorkomen dat de laptops worden meegenomen, kunnen deze veilig worden opgeborgen in de laptopkluis. Deze laptopkluizen kunnen de laptops van uw medewerkers dan direct opladen! Zo kan iedereen de laptops de volgende dag weer direct gebruiken en weet u zeker dat de laptops ’s avonds veilig opgeborgen liggen. Onze laptopkluizen kunnen tot wel tien laptops tegelijkertijd opladen. Ook nemen de laptopkluizen weinig ruimte in beslag, omdat de kluizen op elkaar gestapeld zijn.

Een laptopkluis voor scholen en/of kantoren

Laptopkluizen worden veelal gekocht door scholen, kantoren en andere instanties waarbij er veel wordt gewerkt met laptops. Oplaadbare laptopkluizen zijn bij scholen erg populair. Een laptopkluis is in een medewerkersruimte bijvoorbeeld erg handig, wanneer docenten en medewerkers tussen de lessen door hun laptop willen opladen. Ook voor scholieren is een laptopkluis erg handig. Ze kunnen hun laptop hierdoor gemakkelijk achterlaten en de volgende dag is de laptop weer helemaal opgeladen. Hierdoor zijn studenten minder afhankelijk van werkplekken met stopcontacten. Oplaadbare laptopkluizen bieden daarom echt uitkomst. Weet u niet zeker hoe u de laptopkluis zou plaatsen binnen uw kantoor of bedrijfsruimte? Laat ons dan vrijblijvend een 3D-tekening op maat maken! Hierin nemen we dan de laptopkluis mee zodat u zeker weet dat de kast mooi staat binnen uw inrichting. Mocht u twijfelen, dan kunt u ook eens een kijkje nemen tussen onze andere kluizen. Wellicht vindt u hier in plaats van een laptopkluis een andere kluis die beter past bij uw wensen en eisen.

Een laptopkluis kopen doet u bij Multi Ratio

Wilt u graag onbezorgd uw laptop aan het einde van de dag achterlaten op kantoor? Kies dan voor een laptopkluis waarin u uw laptop kunt opladen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Doetinchem om onze verschillende soorten laptopkluizen te bekijken. Hier vindt u zowel gewone laptopkluizen als oplaadbare laptopkluizen. U kunt een afspraak maken met één van onze medewerkers zodat ze speciaal tijd voor u reserveren, of zonder afspraak langskomen. Er is vrijwel altijd een medewerker beschikbaar die u te woord kan staan. We voorzien u dan graag van vrijblijvend advies onder het genot van een goede kop koffie. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op door bijvoorbeeld een online live chat te starten met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u ons bereiken door te bellen naar 0314 – 399 088 of door een mailtje te sturen naar [email protected]. We staan u dan graag te woord en helpen u met het vinden van de meest geschikte laptopkluis voor uw organisatie.