Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Zit sta bureaus

Producten 1-9 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zit-sta bureau is zeer geschikt voor mensen met rugklachten en is ergonomisch verantwoord. Multi Ratio biedt verschillende soorten zit sta bureaus aan. Zo kunt u kiezen voor een elektrisch zit sta bureau of een slinger verstelbaar zit sta bureau.

Producten 1-9 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lineaflex MRC zit-sta bureau elektrisch 120 x 80 cm - frame aluminium
  Vanaf:

  € 390,00 € 471,90

  NW-14207
 2. MRC Lineaflex zit sta bureau 140 x 80 cm - frame wit
  Vanaf:

  € 395,00 € 477,95

  NW-14209
 3. MRC Zit sta bureau elektrisch 160 x 80 cm - frame zwart
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14208
Producten 1-9 van 31
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tijdens het werken bepaalt u zelf of u gaat zitten of staan. Door het zitten met staan af te wisselen blijft u telkens in beweging. Doordat u het bureau in hoogte kan verstellen is het mogelijk om staand te werken. Ontdek ons uitgebreide assortiment met zit sta bureaus.

Sta bureau zorgt voor een dynamische werkplek

Een sta bureau maakt het mogelijk om zitten en staan uitstekend met elkaar af te wisselen. Door regelmatig van houding te wisselen zal u merken dat uw rug en nekklachten afnemen. Het is hierbij wel belangrijk om uw bureau op uw lichaam af te stellen. Multi Ratio laat u graag zien hoe u dit kan doen in onze eigen showroom.

In hoogte verstelbaar bureau

Bij Multi Ratio verkopen we een in hoogte verstelbaar bureau met verschillende instelmethodes. We hebben bijvoorbeeld een zit sta bureau elektrisch. U stelt hiermee met een knopje de hoogte in. Hier zit uiteraard wel een prijskaartje aan verbonden. Een goedkope oplossing is een zit sta bureau met een slinger. U kan hiermee het bureau eenvoudig omhoog en omlaag draaien.

Zit sta bureau elektrisch in hoogte verstelbaar

Een zit sta bureau zorgt voor een ergonomische werkplek. U kunt het zit sta bureau elektrisch in hoogte verstellen. Op deze manier kunt u zittend werken afwisselen met staand werken. Het aantal kantoorklachten neemt sterk toe en daarom zijn er steeds meer bedrijven die kiezen voor ‘het bureau van de toekomst’. Elektrische bureaus zijn geschikt voor alle kantooromgevingen waar ergonomie hoog in het vaandel staat. Daarnaast kunt u de zit sta bureaus perfect gebruiken voor flexibele werkplekken, aangezien de hoogte van de bureaus aangepast kan worden voor iedere gebruiker. In ons assortiment vindt u ook bijpassende zit-sta stoelen en ergonomische bureaustoelen. Meer weten over alle verschillende instelmogelijkheden van een zit-sta bureau? U leest hier meer over op onze pagina verstelbare bureaus.

De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is ideaal als u zitten en staan wilt afwisselen. U zet eenvoudig uw bureau iets omhoog als u wil gaan staan. Zo kunt u een ergonomische houding aanhouden tijdens het werken.

Liever een zit sta bureau tweedehands? Wij hebben een wisselend aanbod aan hergebruikte producten. Op onze “Hergebruik pagina” vindt u het huidige aanbod aan tweedehands bureaus. Deze bureaus zijn van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Investeer in een zit sta werkplek voor uw personeel

Laat uw personeel zelf kiezen op welke manier ze gaan werken. Door een zit sta werkplek aan te bieden kunnen ze zelf hun houding bepalen. De bureaustoel kan aan de kant als ze liever willen staan. Met één druk op de knop zetten ze het bureau een paar centimeter omhoog en kunnen ze staand werken. Een hoogte verstelbaar bureau kan bij uw personeel verschillende rugklachten verhelpen. Heeft u een mooi bureau gezien? Multi Ratio komt deze graag persoonlijk bij u op kantoor bezorgen. Dit doen we met onze eigen bezorgservice binnen de Benelux.

Een zit sta bureau kopen kan 24 uur per dag

Een zit sta bureau kopen kan 24 uur per dag bij Multi Ratio. In onze webshop vindt u ons uitgebreide aanbod. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Tevens hebben wij veel verschillende zit sta bureaus in onze showroom staan. Onze verkoopmedewerkers ontvangen u graag in onze showroom. Ze kunnen u persoonlijk advies geven. Zo zorgen we er samen voor dat uw werkplek ergonomisch verantwoord is.