Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Vergaderruimte inrichting

Een vergaderruimte inrichten, waar moet u beginnen? Laten we starten bij de verschillende soorten vergaderopstellingen die er zijn; zoals u-vorm vergaderopstellingen, blokopstellingen, ronde vergaderopstellingen, vergaderopstellingen waarbij je staand vergadert aan bijvoorbeeld een bartafel en duurzame vergaderopstellingen met hergebruikt meubilair. Het stopt natuurlijk niet bij het kiezen van vergadermeubilair, het gaat ook om de inrichting van uw vergaderruimte. Een goed idee dus om inspiratie op te gaan doen voor uw vergaderruimte. Als u meer wilt weten kunt u natuurlijk contact opnemen of even langskomen in de showroom, u bent van harte welkom! 

 

Neem contact op of kom langs


Heeft u ideeën voor uw vergaderruimte, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor vergaderruimtes in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne vergaderruimte te creëren. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een offerte voor een vergaderruimte aan

Verschillende vergaderopstellingen van Multi Ratio


Naar welke van alle vergaderopstellingen gaat uw voorkeur uit? De opstelling van een vergadering is van grote invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Een vergadering wordt namelijk door veel mensen als tijdrovend en nutteloos gezien. Handig om te weten als u  kiest tussen vergaderopstellingen voor uw vergaderruimte!

  1. Theateropstelling
  2. Carré opstelling
  3. U-vorm opstelling
  4. Blokopstelling
  5. Ronde vergaderopstelling
  6. Staand vergaderen
  7. Duurzame vergaderopstelling

 

Heeft u twijfels over welke vergaderopstelling u het beste kunt gebruiken? Lees dan eens onze blog: Vergaderopstellingen: Welke opstelling kies jij voor je vergadering? Daarnaast geven we u ook graag advies op het gebied van kantine inrichting en kantoor inrichten.

Theaterosptelling

Een theateropstelling zal niet vaak voorkomen binnen bij bedrijven, maar wel bij organisaties of evenementen waar vaak sprekers komen. Een theateropstelling is dan ook geschikt voor vergaderingen waarin de sprekers voornamelijk aan het woord zijn. Alle deelnemers zitten zij aan zij en kijken dezelfde kant op, waardoor de volledige focus bij de spreker ligt. Een probleem is dat het maken van aantekeningen lastig is, aangezien er geen tafels aanwezig zijn. Wilt u dat er aantekeningen gemaakt kunnen worden? Kies dan voor vergaderstoelen met een klaptafeltje.

Carré opstelling vergaderzaal

Het grote voordeel van een carré opstelling in een vergaderzaal is dat alle deelnemers actief worden betrokken tijdens de vergadering. In een gesloten vorm ziet iedereen elkaar en kan er actief meegedaan worden tijdens de vergadering. De carré opstelling is daardoor geschikt voor brainstormsessies, maar bijvoorbeeld ook voor workshops.

Vergaderopstelling u-vorm

Worden er cursussen of workshops gegeven in de vergaderruimte? Dan is de vergaderopstelling in u-vorm ook een goede keuze. De spreker kan op deze manier makkelijk voor een grote groep een presentatie geven. Door de bewegingsvrijheid stimuleert deze opstelling ook de interactie met de deelnemers. Daarnaast is er genoeg ruimte voor deelnemers om te schrijven, met een laptop te werken en met elkaar te discussiëren.

Blokopstelling

Wist u dat de blokopstelling de meest voorkomende opstelling is in de vergaderruimte? De blokopstelling is geschikt voor kleinere bijeenkomsten waarbij veel overlegd moet worden. Het is een eenvoudige opstelling die al met 1 of 2 tafels te realiseren is. Dat hangt natuurlijk ook af van het aantal personen dat aan de vergadering deelneemt. Bekijk onze vergadertafels of neem contact op met één van onze verkopers via 0314 - 399 088 of via [email protected].

Staand vergaderen

Steeds meer bedrijven kiezen voor staand vergaderen. Volgens diverse onderzoeken biedt staand vergaderen vele voordelen. Benieuwd naar alle voor- én nadelen van zittend en staand vergaderen? In ons blog ''De kwestie: Zittend of staand vergaderen?'' gaan we hier dieper op in. Heeft u vragen? We helpen u graag!