Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Opbouw

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een akoestische wand geeft privacy, werkt geluiddempend in een kantoor en is ideaal voor in een kantoortuin. Onze akoestische panelen zijn met gemak te monteren op uw bureau. Hierdoor levert u niet in op ruimte en creëert u een fijne akoestische oplossing voor uw kantoor. Bekijk hieronder ons assortiment aan opbouw scheidingswanden.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Akoestische scheidingswand 60 cm hoog
  Vanaf:

  € 190,00 € 229,90

  NW-14929
 2. Akoestische scheidingswand
  Vanaf:

  € 195,00 € 235,95

  NW-14952
 3. Akoestische scheidingswand 40 cm hoog
  Akoestische scheidingswand 40 cm hoog
  Montage op rand tafelblad
  Vanaf:

  € 179,00 € 216,59

  NW-14953
 4. Akoestische scheidingswand 60 cm hoog
  Akoestische scheidingswand 60 cm hoog
  Montage op rand tafelblad
  Vanaf:

  € 190,00 € 229,90

  NW-14954
 5. Akoestische scheidingswand 40 cm hoog
  Vanaf:

  € 179,00 € 216,59

  NW-14955
 6. Akoestische scheidingswand 60 cm hoog
  Vanaf:

  € 190,00 € 229,90

  NW-14956
 7. Akoestische scheidingswand voor DUO bureau
  Vanaf:

  € 190,00 € 229,90

  NW-14957
 8. Akoestische scheidingswand voor DUO bureau
  Vanaf:

  € 195,00 € 235,95

  NW-14958
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een opbouw scheidingswand kopen: dit zijn de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een bureau met een opbouw scheidingswand? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u losse bureaus en scheidingswanden die u aan uw bureau kunt monteren. Deze opbouw scheidingswanden zijn er in veel verschillende maten, kleuren en stofsoorten. U kunt dit bij bijna alle panelen zelf bepalen! Zo kiest u altijd een scheidingswand die aansluit bij uw huisstijl en bij het interieur van uw organisatie. Naast nieuwe opbouw scheidingswanden hebben we ook tweedehands opbouw scheidingswanden! Hierdoor kiest u niet alleen voor een scheidingswand tegen een fijne prijs, maar draagt u ook bij aan een circulaire economie door een product een nieuw leven in te blazen. En mocht u een scheidingswand op onze hergebruik-afdeling gezien hebben, dan is er ook altijd nog de mogelijkheid om deze opnieuw te laten stofferen bij onze eigen stoffeerderij! Zo koopt u een opbouw scheidingswand die nog bijna zo goed als nieuw is.

De voordelen van een  bureau met opbouw scheidingswand

Wist u dat met een bureau met opbouw scheidingswand niet alleen profiteert van bijvoorbeeld de akoestische werking van de scheidingswand? Als u kiest om een opbouw scheidingswand te kopen, creëert u namelijk allereerst een fijnere werkplek voor uw medewerkers. Werken aan bijvoorbeeld een duo-bureau met een scheidingswand ertussen zorgt voor meer privacy en voor minder afleiding. Door de opbouw scheidingswand kijken er minder mensen mee op uw bureau en kijkt u niet continu de collega aan die tegenover u zit te werken. Dit leidt veel minder af! Een opbouw scheidingswand is daarom altijd een goede optie en zorgt voor een veel fijnere werkdag. Tot slot zorgt een opbouw scheidingswand ook voor eenheid. Door een bureau met opbouw scheidingswand te kiezen en voor de andere bureaus op het kantoor dezelfde scheidingswand in dezelfde kleur. Hierdoor wordt er dankzij de opbouw scheidingswanden eenheid gecreëerd en vormt het een mooi geheel.

Koop uw opbouw scheidingswand bij Multi Ratio

Een bureau met een opbouw scheidingswand koopt u bij Multi Ratio. Kom langs in onze showroom en één van onze medewerkers helpt u graag verder. We voorzien u dan graag van vrijblijvend advies om zo uw kantoorruimte zo optimaal mogelijk in te richten. In onze showroom kunt u naast onze opbouw scheidingswanden ook onze andere akoestische scheidingswanden bekijken. Zo vinden we samen de perfecte akoestische oplossing voor uw kantoorruimte. Heeft u geen tijd om langs te komen? Shop dan onze opbouw scheidingswanden voor uw bureau online! Wanneer u vragen heeft, dan kunt u online een live chat starten met één van onze medewerkers of contact opnemen door ons te bellen of te mailen. We helpen u graag verder met het vinden van de perfecte opbouw scheidingswand.