Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Vrijstaand

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een betere indeling en minder omgevingsgeluid in uw kantoorruimte? Met onze vrijstaande akoestische panelen bent u flexibel in het opdelen van uw kantoor en kunt u meer privacy creëren voor groepen werkplekken.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Akoestische scheidingswand
  € 393,25 € 325,00
  NW-16905
 2. Akoestische scheidingswand 120 cm hoog
  Vanaf:

  € 218,00 € 263,78

  NW-14962
 3. Akoestische scheidingswand
  Vanaf:

  € 229,00 € 277,09

  NW-14970
 4. Akoestisch vrijstaand paneel - 160 cm hoog
  Vanaf:

  € 236,00 € 285,56

  NW-14971
 5. Akoestische scheidingswand vrijstaand 180 cm hoog
  Vanaf:

  € 248,00 € 300,08

  NW-14972
 6. Akoestisch vrijstaand paneel - 200 cm hoog
  Vanaf:

  € 264,00 € 319,44

  NW-14974
 7. Akoestische scheidingswand op hoge voeten
  Akoestische scheidingswand 60 cm hoog
  Vrijstaand op hoge voeten
  Vanaf:

  € 248,00 € 300,08

  NW-14959
 8. Akoestische scheidingswand op hoge voeten
  Akoestische scheidingswand 80 cm hoog
  Vrijstaand op hoge voeten
  Vanaf:

  € 252,00 € 304,92

  NW-14960
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vrijstaande scheidingswand kopen: dit zijn de diverse opties

Zoekt u een akoestische oplossing dat voor meer privacy zorgt en voor minder geluidsoverlast? En moet deze oplossing ook nog flexibel zijn? Kies dan voor onze vrijstaande scheidingswanden! U kunt een scheidingswand die vrijstaand is bijvoorbeeld gemakkelijk tussen bureaus plaatsen, aan het uiteinde van een duo-bureau of los in een ruimte om één grote ruimte in één of meerdere delen te plaatsen. Op deze scheidingswanden kunt u zelf kiezen wat u laat bedrukken! Zo kunt u voor een leuke print kiezen, een kleur die bij uw huisstijl aansluit of een effen kleur. Naast een eigen print kunt u ook kiezen voor een patroon zodat u deels door de vrijstaande scheidingswand heen kunt kijken. De mogelijkheden zijn oneindig! Koppel de scheidingswand vrijstaand door middel van de koppeling aan andere scheidingswanden en creëer zo een lange scheidingswand voor een grotere ruimte. Het is zelfs mogelijk om voor bepaalde scheidingswanden de kleur van de voet te kiezen! U kunt dan bijvoorbeeld kiezen uit aluminium, wit of zwart. En wenst u dat de scheidingswand verrijdbaar is? Ook dát kan! De mogelijkheden zijn oneindig met onze vrijstaande scheidingswanden.

Scheidingswand vrijstaand: een flexibele vorm van akoestiek op kantoor

Het feit dat onze vrijstaande scheidingswanden compleet zelf samen te stellen zijn, bevatten ze nog veel meer voordelen! Want wist u dat onze scheidingswanden positief bijdragen aan de akoestiek in uw kantoorruimte en geluid tot wel 70% verminderen? Hierdoor worden omgevingsgeluiden gedempt en is het voor medewerkers makkelijker om zich te concentreren. Doordat de scheidingswanden vrijstaand zijn, kunt u gemakkelijk privacy creëren wanneer hier vraag naar is. Is het bijvoorbeeld een dag druk op kantoor en moeten er vergader-/overlegruimtes worden gecreëerd? Kies dan voor een verrijdbare vrijstaande scheidingswand en binnen no-time heeft u een fijne vergaderruimte waarin uw collega’s en/of medewerkers in alle rust kunnen overleggen of bijvoorbeeld kunnen telefoneren zonder afleiding.

Een vrijstaande scheidingswand kopen doet u bij Multi Ratio

Heeft u al een bepaalde scheidingswand vrijstaand op het oog? Of weet u nog niet precies welke vrijstaande scheidingswand het beste past bij waar u naar op zoek bent? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Doetinchem! Hier kunt u niet alleen onze vrijstaande scheidingswanden bekijken, maar ook al onze andere scheidingswanden! Niet alleen nieuwe scheidingswanden vrijstaand maar ook onze hergebruik vrijstaande scheidingswanden. Heeft u geen tijd om langs te komen, bekijk dan vooral ons online aanbod. Heeft u vragen? Start dan gemakkelijk een live chat met één van onze medewerkers, bel ons of stuur ons een mailtje. We helpen u dan graag verder met het kiezen van de perfecte scheidingswand vrijstaand. Ook kunnen we vrijblijvend een 3D-ontwerp maken van uw inrichting met uw nieuwe vrijstaande scheidingswanden! Zo kunt u beter een beeld schetsen van hoe de scheidingswanden vrijstaand voor kantoor eruit zouden te komen zien in uw inrichting. Samen creëren we de perfecte kantoorinrichting met onze vrijstaande scheidingswanden.