Kantinestoelen

Kwaliteit hoeft geen vermogen te kosten. Ons assortiment kantinestoelen bestaat uit een mix van traditionele- en moderne design modellen met allerlei variaties.

De kantine is een plek waar werknemers rustig van de pauze kunnen genieten. Naast comfort, duurzaamheid en uitstraling is het bij deze stoelen belangrijk dat ze eenvoudig gereinigd kunnen worden. Multi Ratio biedt u naast standaard kantinestoelen een ruim assortiment designstoelen. U heeft een uitgebreide keuze als het gaat om kleur, uitrusting en mogelijkheden van onze kantinestoelen.

Laat u inspireren door de vele keuzemogelijkheden en neem gerust contact met ons op of bezoek ons aan de Plakhorstweg 46 te Doetinchem.

Kantine-inrichting

Multi Ratio heeft alles in huis om uw bedrijf te voorzien van een complete kantine-inrichting.
Onze verkopers zijn van alle huidige trends, wensen en eisen op de hoogte. Of het nu gaat om een kleine bedrijfskantine, of een restaurant waar honderden medewerkers in de middag plaatsnemen, onze verkopers kunnen u altijd een passend advies geven. Voor een complete kantine-inrichting kunt u daarom ook onze scherpgeprijsde tafels of onze tweedehandse kantinestoelen bekijken. 

Showroom

De meeste kantinestoelen staan opgesteld in onze showroom van ruim 2500m2 in Doetinchem. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de stoelen rustig uitproberen. Neem van tevoren contact met ons op om er zeker van te zijn dat uw stoel aanwezig is.

Kantinestoelen online bestellen

Wilt u snel en eenvoudig kantinestoelen bestellen? De meest voorkomende kleuropties zijn direct online bestelbaar. Overige kleuropties zijn te bekijken onder het kopje ‘documentatie’ en in overleg te bestellen. Wanneer u uw kantinestoelen online bestelt worden deze vaak al binnen vijf werkdagen door onze eigen logistieke dienst geleverd.

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren