Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Terrasstoelen

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Multi Ratio vindt u terrasstoelen in verschillende kleuren, vormen en materialen. Terrasstoelen kopen kan voor het (dak)terras van uw kantoor of voor de tuin bij uw kantoor. Ook zijn terrasstoelen erg handig wanneer u niet echt een buitenruimte heeft, maar snel wat stoelen buiten neer wil kunnen zetten. Bekijk hieronder ons assortiment aan terrasstoelen.

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Terrasstoel - kantinestoel ARA 315
  Stoel Ara 315
  Geschikt voor Binnen en Buiten
  € 180,29 € 149,00
  NW-18179
 2. Kantinestoel en Terrasstoel Bee
  Stoel Bee
  Geschikt voor Binnen en Buiten
  € 66,55 € 55,00
  NW-18180
 3. Barkruk BEE kantinestoel of terrasstoel
  Barkruk Bee
  Geschikt voor Binnen en Buiten
  € 107,69 € 89,00
  NW-18181
 4. Terrasstoel Niebo
  Stoel Niebo
  Geschikt voor binnen en buiten
  € 119,79 € 99,00
  NW-18198
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Terrasstoelen kopen

Bent u op zoek naar terrasstoelen? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Bij ons vindt u terrasstoelen die stapelbaar zijn, kunststof terrasstoelen en terrasstoelen in verschillende vormen en kleuren. Zo vindt u bijvoorbeeld leuke kuipstoelen, terrasstoelen met een vierkante vorm en barkrukken voor buiten van kunststof. Dus bent u van plan om terrasstoelen te kopen? Dan zijn de mogelijkheden oneindig! Kies bijvoorbeeld voor een leuke barkruk als terrasstoel van kunststof en creëer een leuke informele zithoek in uw buitengelegenheid. Ook kunt u de barkrukken combineren met onze lage modellen van de kunststof terrasstoelen, zo creëert u een leuk hoog-laagteverschil en een mooi geheel doordat de stoelen matchen. Plaats er een leuke bijzettafel bij van kunststof of een ander materiaal dat geschikt is voor buiten en u bent klaar om van de zon te gaan genieten!

Kunststof terrasstoelen: de voordelen

Veel van onze terrasstoelen binnen ons assortiment zijn van kunststof gemaakt. En dat is niet voor niets! Kunststof is één van de meest gebruikte materialen wanneer het aankomt op meubilair voor buiten. Kunststof terrasstoelen zijn dus echt favoriet! We vertellen u graag waarom:

 • Kunststof terrasstoelen zijn makkelijk schoon te maken en dus erg onderhoudsarm. Als er na wat regen bijvoorbeeld zand op de stoelen is gekomen is dit er makkelijk af te spoelen. Ook vlekken zijn erg makkelijk te verwijderen!
 • Kunststof is een erg sterk materiaal. De kunststof terrasstoelen kunnen dus erg veel hebben! Ondanks het stevige materiaal, zijn de stoelen lichtgewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen. En als u kiest voor terrasstoelen die stapelbaar zijn, bergt u ze gemakkelijk op.
 • De mogelijkheden in kleur zijn oneindig! Doordat kunststof een veelzijdig materiaal en in ontelbaar veel kleuren leverbaar is, kunt u wanneer u voor terrasstoelen kiest de stoelen naadloos laten aansluiten op uw huisstijl en/of (kantoor)interieur.

Terrasstoelen die stapelbaar zijn: de ideale oplossing

Heeft u weinig ruimte en zoekt u terrasstoelen die u snel uit een hoek tevoorschijn kan halen zodra de zon begint te schijnen, zodat de vrijdagmiddagborrel last minute naar buiten kan verplaatsen? Kies dan voor onze stapelbare terrasstoelen! Hierdoor kunt u in één keer de stoelen naar buiten verplaatsen en weer gemakkelijk opstapelen als u ze weer wil opbergen. Ook nemen ze zo minder ruimte in! Neem contact op met één van onze medewerkers voor ons complete assortiment aan terrasstoelen, zij kunnen u ook vertellen welke terrasstoelen stapelbaar zijn en welke niet.

Trendy terrasstoelen voor uw (bedrijfs)tuin

Bent u op zoek naar trendy terrasstoelen voor in uw tuin, of misschien wel voor in de tuin waar u met uw collega’s altijd pauze houdt buiten? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres! Binnen ons assortiment vindt u verschillende terrasstoelen in diverse afmetingen en kleuren. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar trendy terrasstoelen die tegelijkertijd ook praktisch zijn? Kies dan voor onze trendy terrasstoelen. Veel van onze terrasstoelen zijn namelijk stapelbaar! Zo kunt u als het bijvoorbeeld kouder wordt en het weer slechter wordt, de stoelen gemakkelijk opstapelen en opruimen. Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten trendy terrasstoelen die in veel verschillende kleuren kunt bestellen. Onze trendy terrasstoelen zijn zowel te vinden in barkrukken als lage stoelen. We denken graag mee over het vinden van de perfecte trendy terrasstoelen voor in uw (bedrijfs)tuin of uw (bedrijfs)terras.

Terrasstoelen kopen doet u bij Multi Ratio

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden op het gebied van onze terrasstoelen?Onze medewerkers helpen u graag verder! Kom langs in onze showroom in Doetinchem, hier kunt u al onze terrasstoelen bekijken en uitproberen. Ook kunt u hier ons complete assortiment aan kantoorstoelen komen bekijken! We heten u graag welkom in Doetinchem.