Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Schoolstoelen

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multi Ratio biedt vele verschillende stoelen. Op deze pagina vindt u ons aanbod aan schoolstoelen. U kunt de schoolstoelen in verschillende kleuren bestellen. Heeft u specifieke wensen? Bespreek deze met één van onze medewerkers. Hieronder vindt u ons aanbod aan nieuwe schoolstoelen.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kantinestoel Chicago
  € 83,49 € 69,00
  NW-18255
 2. Kantinestoel Fréjus
  € 90,75 € 75,00
  NW-18248-1
 3. Kantinestoel Easy met beuken multiplex zitting en rugleuning
  Vanaf € 47,19 € 39,00
  NW-3641
 4. Kantinestoel Model 3390
  € 119,79 € 99,00
  NW-18248
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schoolstoel kopen

Bent u van plan om een schoolstoel te kopen? Multi Ratio heeft een groot assortiment aan schoolstoelen. Deze stoelen gaan lang mee, zijn onderhoudsarm én duurzaam. Zoekt u een houten schoolstoel of een zwarte schoolstoel? Er is ontzettend veel mogelijk, vraag daarom vooral één van onze medewerkers en we denken graag met u mee. We vertellen u graag meer over waar u aan moet denken bij het kiezen van een schoolstoel, wat de handigste materialen zijn voor een schoolstoel en hoe u het beste een klaslokaal, kantine of een praktijkruimte kunt inrichten. Bent u van plan om een complete praktijkruimte in te richten met schoolstoelen? Of bijvoorbeeld een schoolkantine? Kijk dan ook vooral eens op onze projectinrichting-pagina’s voor het inrichten van bijvoorbeeld schoolkantines!

De verschillende opties bij het kopen van het schoolstoel

Een schoolstoel kopen is aan de ene kant een eenvoudige opgave. Aan de andere kant is het erg belangrijk dat u voor een stoel kiest die lang meegaat, tegen een stootje kan én aansluit bij het interieur van de school. Daarom geven we u graag wat tips over het kopen van schoolstoelen! Het is namelijk slim om na te denken over waar bijvoorbeeld een zwarte schoolstoel aan moet voldoen, welk materiaal u naar op zoek bent, of u meerdere schoolstoelen nodig heeft en in welke ruimte de schoolstoelen moeten komen te staan. We raden allereerst aan om voor houten schoolstoelen te gaan of kunststof schoolstoelen. Houten schoolstoelen zijn duurzaam, gemakkelijk te reinigen en hebben een tijdloos design. Veel van onze houten schoolstoelen zijn stapelbaar tot gemiddeld tien stuks! Zo kunt u als u voor een houten schoolstoel kiest de stoelen gemakkelijk opbergen als het lokaal moet worden schoongemaakt, of wanneer u soms extra stoelen nodig heeft ze apart zetten.

Schoolstoelen kopen voor kantines, klaslokalen of praktijkruimtes

Een schoolstoel kopen die niet alleen praktische voordelen heeft maar ook lekker zit, is erg belangrijk. Om goed van je pauze te kunnen genieten, en om goed op te kunnen letten in de les is het belangrijk om aan een fijne stoel te kunnen zitten. We verkopen bij Multi Ratio niet alleen schoolstoelen voor leerlingen, maar ook voor leraren! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een zwarte schoolstoel, of misschien een onderwijsstoel? Neem dan vooral een kijkje tussen ons assortiment! We hebben diverse onderwijsstoelen die op verschillende locaties en voor diverse werkzaamheden kunnen worden ingezet. Hierbij kunt u ook denken aan praktijklokalen, door het draaimechanisme van de stoelen zijn ze erg handig voor praktijklessen. Daarnaast worden de schoolstoelen ook veel ingezet bij basisscholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen waarbij men lager aan de grond werkt.

Koop uw schoolstoel bij Multi Ratio

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van schoolstoelen? Neem dan vooral contact met ons op of kom eens vrijblijvend langs om te kijken in onze showroom! Hier hebben we onze schoolstoelen opgesteld staan en daarnaast ons tweedehands assortiment. Ook kunt u hier ons complete assortiment aan kantoorstoelen bekijken. We helpen u graag verder met het vinden van de perfecte schoolstoel voor uw school, kantine of praktijkruimte.