Tweedehands kluizen & Datasafes

Zoekt u een tweedehands kluis om uw spullen veilig op te bergen? Multi Ratio heeft verschillende kluizen in het assortiment. Er zijn tweedehands kluizen met verschillende afmetingen, gewichten en beveiligings-/afsluitmethoden. Er zijn 2e hands brandvertragende kasten, 2e hands kluizen en datasafes.  Zo is er altijd een kluis die past bij uw wensen.

Showroom

Een groot deel van ons assortiment tweedehands kluizen en tweedehands kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom van ruim 2500m2 in Doetinchem. Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook voorradig zijn.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse kluizen zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.

2 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren