Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Duurzame kantine inrichting

Met een duurzame kantine denkt u bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Bij Multi Ratio is een duurzame kantine makkelijk haalbaar én betaalbaar! We hebben een grote collectie tweedehands en refurbished meubilair van verschillende A-merken. Het meubilair is professioneel gereinigd, naar wens opnieuw te stofferen of bijvoorbeeld met nieuw blad te verkrijgen. Zo draagt u bij aan een circulaire economie, een stap in de goede richting!

Neem contact op of kom langs


We denken graag mee over het inrichten van uw duurzame kantine. Bent u van plan om uw kantine met enkel hergebruikt meubilair in te richten, of wilt u graag nieuw met hergebruik combineren? Laat ons meedenken! Kom gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor kantines in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne kantine te creëeren voor uw medewerkers. 

Adres & contact 

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een fijne kantine voor uw medewerkers aan

Duurzame kantine inrichtingen


U heeft besloten dat u voor een duurzame kantine wil gaan, of u bent zich aan het oriënteren op het gebied van het verduurzamen van uw organisatie. Kiezen voor een tweedehands kantine inrichting is dan een hele goede en slimme optie! Een duurzame kantine inrichting is namelijk gemakkelijk te realiseren en het vaak nauwelijks te zien dat de kantine is ingericht met hergebruikt meubilair. We kunnen namelijk veel kantinebanken bijvoorbeeld reinigen en opnieuw laten stofferen, zodat uw inrichting er eigenlijk zo goed als nieuw uitziet. Naast een duurzame kantine inrichting kunt u er ook voor kiezen om een combinatie te maken tussen nieuw en hergebruikt meubilair. Zo heeft u alsnog een duurzame inrichting maar kunt u bijvoorbeeld wel voor nieuwe kantinestoelen kiezen. De afwisseling tussen nieuw en hergebruikt meubilair zorgt ook vaak voor een fris en modern resultaat!

Vier tips voor een duurzame kantine inrichting

We geven u graag tips over het samenstellen van een duurzame kantine inrichting. Kiezen voor hergebruikt meubilair is geen hele lastige opgave, maar soms is het wel lastig om ergens te beginnen. Daarom geven wij u graag de volgende tips:

Kies voor tweedehands meubilair of ga voor refurbished

Binnen de wereld van tweedehands meubilair en duurzame kantine inrichtingen, kunt u kiezen tussen refurbished meubilair en tweedehands meubilair. Het verschil? Kiest u voor een duurzame kantine inrichting met refurbished meubilair, dat kiest u voor meubilair waarvan een deel vervangen is. Hierbij kun je denken aan een bank die opnieuw is gestoffeerd of een kantinetafel waar een nieuw blad op is gemonteerd. Kiest u voor tweedehands meubilair, dan kiest u voor meubilair waarvan er geen onderdelen vervangen zijn, maar waarvan het meubilair diep gereinigd is en gecontroleerd is op kwaliteit. U kunt natuurlijk ook een combinatie maken van refurbished én tweedehands meubilair! De mogelijkheden voor een duurzame kantine inrichting zijn oneindig.

Laat uw huidige meubilair opkopen voor hergebruik

Heeft u nog meubilair staan? Gooi het dan niet weg, maar laat het ons weten! Zo kunnen wij beoordelen of we het meubilair kunnen opkopen en zo ook een tweede leven in kunnen blazen. Hierdoor kunnen andere organisaties wellicht blij worden gemaakt met uw eigen meubilair en wordt de aanschaf van uw eigen meubilair goedkoper.

Kies voor praktisch meubilair dat makkelijk te reinigen is

We raden altijd aan om voor een duurzame kantine inrichting te kiezen voor praktisch meubilair dat makkelijk te reinigen is. Een kantine krijgt namelijk nogal wat te verduurzamen. Let daarom goed op welk materiaal u uitkiest. Kunststof stoelen zijn bijvoorbeeld erg populair voor kantines: gemakkelijk te reinigen én erg licht! Hierdoor kunt u de stoelen gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Kies voor een stapelbaar model en u kunt de stoelen eenvoudig wegzetten.

Vraag advies voor een duurzame kantine inrichting

Heeft u vragen over hoe u gemakkelijk een duurzame kantine inrichting kunt creëren, of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze medewerkers over kantine inrichting? Neem dan vooral contact met ons op door ons te bellen via 0314 - 399 088 of te mailen via [email protected]. Ook kunt u gemakkelijk een online live chat starten met één van onze medewerkers! Ze staan u dan graag te woord en helpen u verder met het selecteren van de meest ideale duurzame kantine inrichting.