Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kantoorartikelen

Kantoorartikelen Multiratio

Uitgebreid assortiment kantoorartikelen


Wij voorzien de markt van het meest complete assortiment kantoorartikelen, tegen de meest gunstige prijs en op de meest efficiënte manier. Door onze krachten te bundelen met Quantore zijn we in staat om u optimaal van dienst te zijn. Samen realiseren we een ruim aanbod kantoorartikelen met scherpe prijzen en een goede service, zodat u als klant verzekerd bent van het beste product.

Quantore heeft een geavanceerd logistiek centrum met een vloeroppervlakte van ruim 20.000 m². Het geavanceerde magazijn biedt ruimte voor 23.000 artikelen en kan zo’n 35.000 orderregels per dag verwerken. Hierdoor is geen opdracht te groot voor ons en kunnen we iedere bestelling snel leveren. Van stempel tot geheugenkaart en van notitieblok tot flipovers, voor al uw kantoorartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel direct in onze shop of neem contact op


U kunt direct online in onze kantoorartkelen shop bestellen, maar wij snappen dat u er wellicht niet helemaal uit komt. Neemt u dan contact op met Heleen en zij zal u voorzien van het juiste advies en kan ook direct uw bestelling opnemen.

 
Bel 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].