Eenheid creëren met kleur

De rode kleur van de nieuw gestoffeerde Hergebruik Bureaustoel Comforto 77 creëert eenheid in het kantoor van Royal Reesink. Samen met de Hergebruik Ahrend Slingerbureaus met nieuw blad en de ladenblokken is het een strak geheel geworden! Zoekt u ook deze of andere A-kwaliteit merken voor een nette prijs? Bekijk dan ons Hergebruik Merken assortiment online of kom langs in onze showroom!

Kantoorinrichting Royal Reesink 2018

Kantoorinrichting Royal Reesink 2018


 

Sfeervolle kantine met DeBerenn

U kunt uw kantine sfeervol inrichten met ons assortiment van DeBerenn. We hebben verschillende soorten zitelementen in kleur en stoffering naar wens. Een mooi resultaat bij Stek in Gouda!

Sfeervolle kantine-inrichting DeBerenn 

 

Sfeervolle kantine-inrichting DeBerenn


 

Sfeerimpressie project Pincvision

 

Sfeerimpressie Project Pincvision


 

Comfortabele, elegante DeBerenn zitelementen 

Wilt u een stijlvolle kantine? We hebben een groot aanbod DeBerenn meubilair in kleur en stoffering naar wens. Bij Siza in Arnhem is er gekozen voor oranje en groene DeBerenn banken. Neem contact met onze verkopers op voor advies!

Sfeervolle kantine-inrichting DeBerenn

Sfeervolle kantine inrichting DeBerenn

Kantine-inrichting DeBerenn


 

Creativiteit en ergonomie in één

5 april 2018

De kleurrijke Belise bureaukrukken zijn een slimme keuze om creatief en actief te werken. Door het schommelsysteem is de gebruiker voortdurend in beweging en hierdoor optimaliseert de werkhouding. Een ideale combinatie met het elektrische Lineaflex RK DUO zit-stabureau, waarmee de werkhoogte zonder moeite naar wens aangepast kan worden. Een mooi resultaat bij Aviko! Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor een creatieve en actieve werkopstelling? Kom langs in onze showroom in Doetinchem of vraag onze verkopers om advies!

Ons laatste werk week 14 2018 Aviko


 

Sfeervol, exclusief en duurzaam!

29 maart 2018

Active Living heeft sfeervol, exclusief en hergebruikt kantoormeubilair. De kantoorinrichting bestaat onder andere uit de akoestische tweedehands Ahrend Loungescape inclusief tafel, de akoestische fauteuil Palau Tank en de Pami benchopstelling. Op onze Hergebruik afdeling vindt u naast ons basis assortiment ook designproducten in allerlei kleuren, maten en vormen. Er zit altijd wel iets passends en exclusiefs voor u bij, zoals voor Active Living!

Ons laatste werk week 13

Ons laatste werk week 13


 

Sfeerimpressie Project Pincvision


Sfeerimpressie Project Pincvision 1

Sfeerimpressie Project Pincvision 2


 

Bijzondere vergaderopstelling met de Multi Ratio Bridge Vergadertafel

19 maart 2018

Een bijzondere vergaderopstelling! De Multi Ratio Bridge Vergadertafel (160 x 480 cm) heeft een modern design frame en een elegante, strakke uitstraling. In combinatie met de Italiaans lederen Malaga vergaderstoelen heeft de vergaderkamer van Pannekoek GWW een luxe en professionele uitstraling.

Ons laatste werk week 12 2018


 

Een nette opstelling voor bijeenkomsten!

5 maart 2018

Bij Gemeente Stein hebben we 8 tafels met kolompoot geleverd. Een nette opstelling en breed inzetbaar voor bijvoorbeeld een bijeenkomst of als presentatieruimte. De Kinnarps E-BORD tafel heeft een kolompoot die in hoogte verstelbaar is door middel van een gasveer. Daarbij is de tafel ook voorzien van een geheel nieuw blad dat verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Een mooi resultaat!

Ons laatste werk week 10 2018


 

Sfeerimpressie Project Pincvision

 

Sfeerimpressie Project Pincvision

Sfeerimpressie Project Pincvision 5      Sfeerimpressie Project Pincvision


 

Kantoren met een mooie, lichte en rustige uitstraling

26 februari 2018

Bij VTS Technical Engineering zijn de witte monitorarmen en de Start Nevada bureauframes een goede match bij de midden-eiken topbladen van de bureaus. Ook bij Foto Bouw sluiten de kleuren van de roldeur- en ladenkasten en de slingerverstelbare Ahrend bureaus met midden-eiken gekleurde topbladen goed aan. De strakke Valencia bureaustoelen komen in dit kantoor goed tot zijn recht. Het resultaat is een mooie lichte en rustige uitstraling bij beide bedrijven.

Ons laatste werk week 8 2018


 

Stijlvol met zwart en midden eiken

15 februari 2018

Bij Glamping Lodges zijn bureaus geleverd met bladkleur midden eiken. Een stijlvolle kleur in combinatie met de zwarte frames. De zwarte, nieuw gestoffeerde Rohde & Grahl Xenium Basic bureaustoelen passen mooi in het geheel en maken het stijlvolle plaatje compleet!

Ons laatste werk week 7 2018


 

Een unieke receptiebalie is het beste visitekaartje van uw bedrijf!

8 februari 2017

Bent u op zoek naar een unieke receptiebalie die u zelf kunt samenstellen? Dan hebben we de Multi Ratio Check-In balie die we onlangs ook bij Grotenhuis Makelaardij hebben mogen plaatsen. De Multi Ratio Check-In balie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en heeft verwisselbare paneeldelen die kunnen worden gestoffeerd in verschillende kleuren. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij Multi Ratio heeft u een receptiebalie naar wens voor een aantrekkelijke prijs. Kom hem bekijken in onze showroom of vraag onze verkopers om advies!

Ons laatste werk week 6 2018


 

Sfeerimpressie Project Pincvision

 

Sfeerimpressie project Pincvision      Sfeerimpressie Project Pincvision

Sfeerimpressie Project Pincvision


 

Een stijlvolle industriële werkbank, in hoogte verstelbaar!

23 januari 2018

In ons assortiment vindt u meubilair dat praktisch is én een design uitstraling heeft. Zo hebben we bij Mabeon Achterhoek onder andere een refurbished slingerverstelbare werkbank geleverd. Deze werkbank bestaat uit een Assenburg frame en een Russisch berken Multiplex werkblad. Door het in hoogte verstelbare mechanisme kunt u makkelijk uw werkhoogte bepalen. Het design is strak, industrieel en heeft een open geheel voor extra werk- en beenruimte. Een mooi resultaat!

Ons laatste werk 2017 week 4


 

Welk frame past bij uw interieur?

10 januari 2018

U kunt bij het zoeken naar een vergadertafel kiezen voor verschillende vormen, maten en kleuren, maar ook voor verschillende frames! bij ADT Advocaten is er de Multi Ratio Design vergadertafel Bridge geleverd, een tafel met een elegant frame en rechthoekige poten. Benieuwd naar al onze vergadertafels? Kijk op onze website voor nieuwe of tweedehandse vergadertafels of vraag onze verkopers om advies!

Ons laatste werk week 2 2018


 

Strak design en mooi roze met DeBerenn banken 

27 december 2017

Een moderne twist aan uw kantoor geven? Neem designmeubilair met een kleur die er echt uit springt, zoals bij Pincvision en Stichting Bravis Ziekenhuis! Daar is gekozen voor DeBerenn designbanken met een paars-roze kleur. Zoals te zien past het perfect in zowel een witte of gekleurde ruimte. Een mooie aanwinst voor uw kantoor! Daarbij bieden deze banken privacy door de geluidsdempende werking. Perfect voor in een wachtkamer of voor een korte vergadering. Hier kunt u ons meubilair vinden van het merk DeBerenn. Op zoek naar een tweedehands designbank van DeBerenn? Kijk hier!

Ons laatste werk december 2017


 

Betere communicatie met de juiste indeling!

13 december 2017

Bij Kofax Benelux en Van Egmond Elektrogroothandel is er gekozen voor een nette en neutrale stijl. Bij Van Egmond zijn er bureaus uit de meubellijn Huislijn Start in groepsverband geplaatst. Een goede manier om samenwerking of communicatie te bevorderen!

Wilt u een kantine inrichten voor een grote groep mensen, dan kan er makkelijk gebruik worden gemaakt van meerdere tafels, zoals bij Kofax Benelux. Zet twee tafels van meubellijn Huislijn (160 cm x 160 cm) tegen elkaar en u heeft een mooie, grote kantinetafel waar iedereen aan kan zitten.

Weet u niet hoe u het beste uw ruimte kunt indelen? Onze verkopers adviseren u graag welke opstelling het beste in uw ruimte past!

Ons laatste werk week 50 2017


 

Sfeerimpressie Project Pincvision

 

Sfeerimpressie Project Pincvision     Sfeerimpressie Project Pincvision

Sfeerimpressie Project Pincvision


 

Laat u inspireren in onze showroom!

4 december 2017

Inspiratie opdoen voor uw kantoorinrichting? Kom fietsen op onze deskbike of ervaar topkwaliteit van de design bureaustoel Herman Miller Aeron. Misschien bent u op zoek naar design vergaderstoelen? Laat u inspireren met ons brede assortiment in onze showroom!

Showroom november 2017


 

Van brandweer tot huisarts

20 november 2017

Bij Brandweer Akersloot horen natuurlijk... rode stoelen! Bent u zelf meer op zoek naar een neutrale en lichte uitstraling? Dan is het resultaat bij huisartsenpraktijk De Verbinding een goed voorbeeld ter inspiratie.

Ons laatste werk week 47 2017


 

Een managementopstelling met karakter

8 november 2017

Met het juiste meubilair in uw kantoorinrichting kunt u een warme en persoonlijke uitstraling creëren. Wilt u een kantoor met karakter? Gebruik bijvoorbeeld zoals bij deze managementopstelling van Seesing Beheer een warme kleur en sierlijke stoelen. Een mooi project met als resultaat een uitnodigende ruimte!

Inrichten week 45 Seesing BeheerInrichten voor ingenieurs

8 november 2017

Inrichten voor ingenieurs? Bij Croes betekent dat grote zit-sta hoekopstellingen om met voldoende vrijheid te kunnen werken. In deze grote ruimte zijn werkplekken gescheiden met behulp van scheidingswanden en kasten. Een slimme oplossing! Heeft u advies nodig om het beste uit uw ruimte te kunnen halen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

inrichten week 45 Croese


 

Knalgeel of felrood kantoor?

26 oktober 2017

Heeft u knalgele muren in uw kantoor? Dan hebben we meubilair in neutrale kleuren om de perfecte balans te creëren. Heeft u juist een neutraal kantoor? Dan is een felrode bank met designtafels een leuk idee! Zie hier een paar foto's van inspirerende klanten (Rots Bouw Aalten en HTI Bouw)!

 Inrichten week 43


 

Herman Miller Aeron - wie kent hem niet?


Niet zomaar een bureaustoel, maar één van de populairste ter wereld en een echte klassieker: de Herman Miller Aeron. Deze stoel heeft alles wat u van een bureaustoel mag verwachten. 

Het is de designers Bill Stumpf en Don Chadwick gelukt om het beste van ergonomie, duurzaamheid en design samen te brengen in één stoel, wat niet onopgemerkt is gebleven. De iconische stoel is te bezichtigen in het Museum of Modern Art in New York. U kunt de trip besparen, want wij hebben ze tweedehands in onze showroom staan!

Revolutionair in ergonomie
Bewegen op een bureaustoel was nooit zó flexibel. Door het bijzondere tiltmechanisme beweegt de stoel zich moeiteloos met uw houding mee. Door het verende Pellicle membraan vormt de stoel zich perfect naar uw lichaam en zorgt het daarbij voor optimale ventilatie.  

Herman Miller Aeron

Duurzaam
Bijna al het materiaal van de stoel kan hergebruikt worden om er nieuwe producten van te maken. En dat niet alleen, het is ook nog eens voornamelijk van gerecycled materiaal gemaakt. De Aeron gaat jarenlang mee en daarnaast kunnen onderdelen vervangen worden. De stoel is uiterst duurzaam en dat zonder af te doen aan het design.

Design
De Aeron is opgenomen in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York op de afdeling Architecture and Design. U heeft dus een echt kunstwerk in uw bezit. De stoel is met zijn ontwerp authentiek en zijn tijd ver vooruit.

 Herman Miller Aeron

De Herman Miller Aeron is een bureaustoel die u absoluut uitgeprobeerd moet hebben. Kent u hem nog niet? We hebben ze klaar staan, tweedehands en in perfecte staat. We nodigen we u graag uit langs te komen om hem uit te proberen. 

Bel ons vrijblijvend via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar info@multiratio.nl voor meer informatie.

Bekijk hier de Herman Miller Aeron Graphite en de Herman Miller Aeron Titanium.

Bekijk hier onze video!


 

Nette kantoorruimtes!

17 oktober 2017

We hebben in ons laatste werk nette en neutrale kantoren mogen inrichten bij Robin's koffiewereld en CT Agro GmbH. Strak en overzichtelijk!

Inrichten week 42 2017


 

 

Opbouw magazijnstellingen, een groot en mooi project!

10 oktober 2017

Voor Wila in Lochem mochten we het magazijn geheel inrichten met IPE 220 profiel draagarmstellingen! Wilt u uw magazijn op maat gemaakt laten inrichten? Onze verkopers staan klaar om u te helpen en advies te geven voor het inrichten van uw magazijn. Met dank aan Ter Maat Montage!

inrichten week 41


 

Een vrolijke vergaderruimte creëren? Speel met kleuren!

29 september 2017


Een vrolijke vergaderruimte creëert u al door te spelen met kleuren. U hoeft niet te kiezen voor één kleur om een mooi samenhangend geheel te krijgen in een vergaderruimte. Van veel vergaderstoelen hebben we ruime kleuropties om uit te kiezen. Ook met onze tweedehands vergaderstoelen kunt u veel kanten op door de mogelijkheid om stoelen te herstofferen in de kleur naar wens. Zie hieronder als voorbeeld de vergaderruimte die we onlangs hebben ingericht bij Rensa.

Inrichten week 38


 

Ons laatste werk

28-8-2017

We hebben deze zomer niet stilgestaan! Zie hier een kleine greep uit onze opdrachten, met strakke resultaten! Wilt u weten wat we kunnen betekenen voor uw kantoor of magazijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inrichten

 


 

 

Nieuw binnen! Hoge tweedehands leerlingsetjes

5 juli 2017

leerlingset

Ergonomie voor leraar en leerling

Goed en innoverend schoolmeubilair voorkomt rugklachten, bevordert beweging en verbetert interactie.  

Een klaslokaal inrichten dat ergonomisch is voor zowel de leraar als voor de leerling? Deze tweedehandse verhoogde leerlingset kan al een groot verschil maken. Door het slimme ontwerp, brengt deze leerlingset veel voordelen met zich mee. We hebben zes voordelen voor u op een rij gezet.

1. Minder fysieke belasting voor leraar

De hoogte van de leerlingset zorgt voor een lagere fysieke belasting van de leraar. De leraar werkt op gelijke hoogte met de leerling en hoeft daardoor minder te bukken, wat de rug ontlast.

2. De leerlingset groeit mee met de leerling

Door de verstelbare voetensteun kan de tafel en stoel naar de lengte van de leerling afgestemd worden. Zo kan de leerlingset aangepast worden naar een juiste zithouding van de leerling.

3. Meer interactiviteit in de klas

De extra sterke voetensteun zorgt ervoor dat leerlingen makkelijk op en af de stoel kunnen stappen. Zitten en staan gaan op deze manier natuurlijk in elkaar over. Tijdens het lesgeven zitten de leerlingen bijna op ooghoogte van de leraar, wat de interactie bevordert.

4. Flexibele opstelling in de klas

Doordat de voetensteun gemakkelijk te verstellen is, kunnen leerlingen zonder moeite wisselen van plek. Daarnaast is het eenvoudig de klasopstelling te veranderen met behulp van de wielen die onder de tafels bevestigd zijn.

5. Meer beweging voor de leerling

De leerlingset stimuleert beweging bij kinderen. Stilzetten werkt rugklachten in de hand, maar met deze set hebben leerlingen de mogelijkheid om zitten af te wisselen met staan.

6. Meer productiviteit

Als kinderen gedeeltelijk zelf mogen bepalen hoe en waar ze werken, bevordert dat de productiviteit. Leerlingen kunnen met deze set zittend en staand werken, zonder dat het storend werkt in de klas.

Deze leerlingset is goed voor beweging, interactie en om een meer natuurlijke houding aan te nemen. Hiermee kan elk kind vanaf 6 jaar en elke leraar op ergonomische wijze in de klas werken.

We bieden u graag onze tweedehandse leerlingsets aan voor de prijs van € 79,- per set (stoel + tafel). Bekijk de video van deze leerlingset hier. Meer informatie vindt u in onze webshop.

  

Maatwerk en verrassend okergeel

juli 2017

Onze monteurs zijn niet alleen goed opgeleid om uw meubilair te monteren, maar zijn ook vervaardigd om specifieke aanpassingen naar wens uit te voeren. Wilt u een vergadertafel met bijvoorbeeld inbouwstopcontacten, dan doet we dat graag voor u, zoals bij de vergadertafel van BakeryZone. Deze witte vergadertafel staat netjes bij de okergele muren en grijze stoelen. Deze stijl wordt mooi doorgetrokken in de rest van het kantoor, waar nette witte bureaus geplaatst zijn. Verder zijn er bij BakeryZone magazijnstellingen geplaatst. We verzorgen volledige interieurinrichting, van magazijn tot kantoor. Een strak resultaat!

Project BakeryZone


 

Een stijlvolle look, met een leuke twist

29 juni 2017

Met meubilair kunt u richting geven aan de beleving van uw ruimte. Assink Makelaars heeft gekozen voor stijlvol designmeubilair; een ware blikvanger voor zowel een vergaderruimte als een ontvangstruimte. De witte Sidera kuipstoelen geven een leuke subtiele twist aan het geheel. De neutrale kleuren van de vloer, het tapijt en de muren geven de ruimte een strakke look. De combinatie van de kleuren en het meubilair zorgt voor een stijlvolle en heldere uitstraling.

ERA inrichten 


 

 

Strak meubilair en frisse kleuren

8 juni 2017

Afgelopen weken hebben we weer mooie opdrachten gehad! Bij Waterslag zijn er Ahrend Essa slingerbureaus geleverd met nieuwe bladen en blauwe scheidingswanden. Daarbij zijn er tweedehands ladenblokken en tweedehands Ahrend bureaustoelen (nieuw gestoffeerd) geleverd. In de kantine is een tweedehands tafel van Kusch & co geplaatst, met een nieuw blad en Beta-P stoelen. Assink Era Makelaars is voorzien van nette bureaus met zwarte Actiflexx Weave bureaustoelen, samen met een bijbehorende vergadertafel en witte Sidera kuipstoelen. Bij Croes zijn er bureaus geleverd van meubellijn Huislijn met nieuwe scheidingswanden. 

 Inrichtingen week 23


 

 

Tweemaal een 10 op Kiyoh!

23 mei 2017

De inrichtingen van afgelopen week hebben mooie resultaten opgeleverd. We hebben tweemaal een 10 ontvangen op Kiyoh en daar zijn we trots op! Een van deze cijfers komt van het bedrijf Vitens, dat is voorzien van bureaus uit de meubellijn Huislijn Start Pintado, aangevuld met tafels met een half rond blad. Daarnaast zijn er ladenblokken en Actiflexx Weave bureaustoelen geleverd. Verder is er bij Gemeente Landsmeer een tweedehands vergadertafel van Arco Multiple geleverd met Comforto 55 vergaderstoelen, in de kleuren koningsblauw, oranje en groen. 

 inrichten week 21


 

Van theater tot elektrogroothandel

17 mei 2017

We zijn afgelopen week op leuke locaties geweest!  Zoals bij Westlandtheater De Naald, waar een ronde tafel is geleverd met vergaderstoelen van Quint. KLIP Fiscaal Juridisch Advies heeft tweedehands Ahrend Duo bureaus met een wit blad in combinatie met Dauphin Extender bureaustoelen. Van Egmond Groep elektrogroothandel is voorzien van nieuw gestoffeerde Comforto bureaustoelen in de kleur zwart, samen met bureaus uit de meubellijn Huislijn Start Torino

inrichten week 20


 

Een kantoor in alle kleuren!

9 mei 2017

Bij het inrichten van een kantoor worden vaak een paar kleuren gebruikt, met al resultaat een neutrale uitstraling. Lalesse Europe laat zien dat met alle kleuren gewerkt kan worden! Ze zijn voorzien van tweedehands elektrisch verstelbare bureaus van Lentvelt, inclusief design bureaulampen en powerdocks. Bij de bureaus zijn rode Comforto bureaustoelen geplaatst. Ook staat er een bartafel met kunstlederen barkrukken van Evora. Daarnaast is er een tweedehands vergadertafel geleverd met Vepa Alpine vergaderstoelen in verschillende kleuren. Een vrolijk geheel!
Alticom is voorzien van een tafel met een half rond blad. Bij HABO GWW zijn er tweedehands slinger verstelbare bureaus van Gispen, Ahrend bureaustoelen en roldeurkasten van Kembo en Aspa geleverd. 

inrichten week 18


 

Verschillende roldeurkasten, ruim inzetbaar

2 mei 2017

Schilderinck VOF is voorzien van 4 tweedehands Gispen Octa roldeurkasten. House & Facilities BV heeft nieuwe witte meubels van de meubellijn Huislijn Start Nevada met lage en hoge roldeurkasten. Daarnaast is er een Hello wachtkamerbank in zwart kunstleer en een tweedehands staande kapstok Bilbao geleverd.

 inrichtingen week 18


 

Nieuwe inrichtingen!

19 april 2017

Onze monteurs hebben de afgelopen week kantoren ingericht, onder andere bij DDJ Accountants & Adviseurs. Dit bedrijf is voorzien van Huislijn Basic meubilair met zwarte Actiflexx Basic bureaustoelen. Caressi BV heeft  nieuw meubilair van de meubellijn Huislijn start Nevada met Start Roldeurkasten. Bij Rondom Rouw BV is een ronde tafel uit de meubellijn Huislijn start geleverd. 

 inrichting week 16  


 

Wij zijn uw totaalleverancier voor kantoor en magazijn!

11 april 2017

Naast kantoorinrichtingen kunnen we ook uw magazijn volledig inrichten. Afgelopen weken hebben we weer een aantal leuke opdrachten mogen uitvoeren. De magazijnen van Remtech en Euro Events hebben beide een nieuwe entresolvloer. Daarbij zijn er bij Euro Events GS3 legbordstellingen geleverd.

Bij Schilderinck VOF is meubilair uit de meubellijn Huislijn Start Torino geplaatst, samen met tweedehands Dauphin Extender bureaustoelen. Ook zijn tweedehands ISO-P stoelen geleverd. Een mooie combinatie met de Start roldeurkast en Gispen Octa roldeurkast.

Entrec NV is voorzien van tweedehands Ahrend bureaus, tweedehands Athena vergaderstoelen en ook tweedehands bureaustoelen van Dauphin Extender. Bij Pluryn De Winckelsteegh zijn meubels uit de meubellijn Huislijn Start Nevada met luxe ladenblokken geleverd. Impeco Logistics heeft een nieuwe tafels uit de meubellijn Huislijn Start in combinatie met ISO-P stoelen

inrichten week 14 en 15


 

Akoestische opzetwanden voor minder geluid en meer privacy

27 maart 2017

Akoestische opzetwanden geven meer privacy en dempen geluid, wat een ideale oplossing is in een open kantoorruimte. De panelen kunnen gemonteerd worden met klemmen of boorgaten. We hebben ook  bureaus die al een speciaal frame hebben voor opzetwanden, zoals het tweedehandse bureau Slinger Duo bureau Ahrend Balance. Deze bureaus zijn vorige week gemonteerd bij Amstelfarma, met opzetwanden in de kleur groen. Bij F19 Online Marketing Holding in Eindhoven zijn ook bureaus met akoestische opzetwanden geplaatst, in de kleur Silver Grey. Groen en grijs zijn slechts enkele kleuren uit ons assortiment; we hebben verschillende kleuren voor opzetwanden beschikbaar! Wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkopers via 0314-399088. 

inrichtingen week 13 2017


 

Ons meubilair breed inzetbaar!

22 maart 2017

Onze collectie bureaus is breed inzetbaar en geschikt voor elke uitstraling. Een mooi voorbeeld is het stijlvolle resultaat bij Laurens & Nivard waar wit meubilair uit de meubellijn Start Nevada is geplaatst. Bij Schotpoort Transport Groep is goed gebruik gemaakt van een kleine ruimte door vier bureaus tegen elkaar te plaatsen. Hiervoor zijn Start Torino bureaus geleverd in de kleur beuken.
Metron Bouwadvies heeft nieuwe Start Torino bureaus in de kleur bruin eiken, samen met zwarte tweedehands Comforto stoelen (nieuw gestoffeerd) en stoelmatten. Er zijn ook Start roldeurkasten geleverd en Start luxe ladenblokken geleverd met pennenlade. PVI Gaanderen B.V. is ook voorzien van een nette kantoorinrichting met een strak bureau en een zwarte Actiflexx Weave bureaustoel.

inrichten week 12 2017


 

Een greep uit onze laatste projecten

13 maart 2017

Er zijn veel bureaus geleverd uit de collectie Huislijn! Bij Autobedrijf Rob Sengers zijn er verschillende soorten bureaus geplaatst van Huislijn Start in de kleur eiken, samen met de vergaderstoel Samba. Bij Effectory BV zijn ook bureaus geplaatst uit de meubellijn van Huislijn Start. Karl Lagerfeld Europe BV heeft nieuwe Steelcase Think bureaustoelen met witte Huislijn Basic bureaus.

Drukwerk Concurrent is voorzien van nieuwe witte Nevada bureaus met kunstleren vergaderstoelen Samba in de kleur perzik, samen met bureaustoelen Denia

Inrichtingen week 11 2017


 

 

Werken in stijl met TAK directiemeubilair, nieuw in onze showroom!

3 maart 2017

Wilt u uw kantoor inrichten in stijl? We hebben sinds kort TAK directiemeubilair in onze collectie opgenomen, wat uitstekend is voor een modern directiekantoor. Onze collectie bestaat uit een directietafel, onderbouwkast, wandkast, vergadertafel en een bijzettafel. De meubels zijn te verkrijgen in de kleuren Light Acacia, Dark Acacia en Zebrano.

Het directiemeubilair (kleur: Zebrano) staat in onze showroom in Doetinchem. We nodigen u graag uit om langs te komen om het meubilair zelf te ervaren! U kunt hier onze volledige collectie van TAK meubilair bekijken.

Managementopstelling


 

Kantoormeubelen in warme kleuren 

23 februari 2017

Wilt u een kantoorruimte met een rustige en warme uitstraling? Neem dan bijvoorbeeld meubelen in de kleuren bruin, oranje en groen. We hebben voor u een paar mooie voorbeelden van opgeleverde kantoorruimtes met deze tinten. In onze webshop vindt u nog veel meer producten in de kleur naar uw keuze!

Bij I & R Agro BV zijn er tafels en bureaus geplaatst uit onze Start meubellijn in de kleur bruin eiken met een luxe schuifdeurkast in dezelfde kleur. Een goede combinatie met de kunstlederen Samba vergaderstoelen in groen, perzik en donkerblauw. Fisser & Scheers GmbH & Co KG is voorzien van Huislijn Start meubilair in de kleur bruin eiken, met staande luxe aluminium ladenblokken. Aan de bureaus en de tafels staan bruine Comforto bureaustoelen en  bruine Vepa Alpine stoelen. Daarnaast zijn er tweedehands garderobekasten geleverd. 

 Inrichten week 8 deel 1


 

Kantoren inrichten met slagroomtaart en een 10 voor onze service!

9 februari 2017

Laatst hebben de monteurs van Multi Ratio heerlijk kunnen genieten van een stukje slagroomtaart bij het inrichten van het kantoor van Apollo Group B.V. Een leuke en smakelijke verrassing! Er zijn verschillende bureaus geplaatst van onze Huislijn Start meubellijn in de kleur beuken. Daarnaast zijn er aluminium roldeurkasten en ladenblokken geleverd. De monteurs zijn van Coevorden (Apollo) tot Amsterdam (Intercruises) en Den Haag (PK Projectafbouw) geweest. Bij Intercruises zijn er meerdere slinger Duo bureaus van Ahrend en zwarte Alfa vergaderstoelen met een lage rug geplaatst. PK Projectafbouw is voorzien van Slinger Duo bureaus van Ahrend met grijze scheidingswanden en heeft ons een 10 gegeven voor onze service! 

Inrichting week 4 2017


 

Stijlvol en exclusief met tweedehands kantoormeubilair!

25 januari 2017

De monteurs van Multi Ratio zijn vorige week weer op pad geweest voor leuke projecten. We zijn onder andere bij Paashuis BV geweest (Doetinchem) en bij Women in Sales (Amsterdam) . Bij Paashuis BV zijn tweedehands Ahrend slingerbureaus met nieuwe bladen en nieuw gestoffeerde tweedehands Ahrend bureaustoelen geleverd. Verder zijn er nieuw gestoffeerde tweedehands Vepa stoelen geleverd in het rood, blauw en zwart. Bij Women in Sales zijn stijlvolle en zeer exclusieve tweedehands bench opstelling Dynamobel Tec tafels met ‘zwevende bladen’ geplaatst in combinatie met witte tweedehands High Quality Ahrend ladenblokken.

inrichten week 3 2017


 

Inspiratie met veel Huislijn Start bureaus

16 januari 2017

Vorige week hebben we een aantal Huislijn Start bureaus bij verschillende klanten geplaatst, waaronder bij het Graafschap College en Zegers Bouw. Zo ziet u dat er verschillende passende combinaties mogelijk zijn met de Huislijn tafels. Bij Tennet TSO staan nieuwe Huislijn tafels met wildperen bladen, die goed samen  gaan met de nette Café III kantinestoelen. Metaflex is nieuwe licht eiken Huislijn Basic bureaus rijker, samen met degelijke zwarte Iso-P stoelen. Verder kan er bij AOC Oost aangeschoven worden aan nieuwe hoge tafels met bijpassende krukken. Eurol BV is voorzien van nieuwe Actiflexx bureaustoelen en tweedehands Ahrend bureaus.

 Inrichting_2017_wk2


 

Het nieuwe jaar goed van start!

10 januari 2017

Het nieuwe jaar zijn we van start gegaan bij Arbor Media, IBB Installatietechniek en CAD2M. Er zijn onder andere nieuwe bureaus, bureaustoelen, en scheidingswanden geplaatst. De kleur rood valt duidelijk in de smaak en het ziet er goed uit. Een leuke start van 2017!

Inrichtingen week 1 2017


 

Een mooie afsluiting van 2016

29 december 2016

We sluiten het jaar af met nieuwe, nette ingerichte kantoren. Zowel Autimaat als Gastouderbureau Bambi, Rhosonics Analyitcal en Stek Jeugdhulp kunnen komend jaar werken in hun nieuw ingerichte kantoorruimtes. Een goed begin van 2017!

Inrichtingen Multi Ratio week 51 - 53


  

Vuurrode VEGA-S stoel

12 december 2016

Onlangs hebben we voor een klant een VEGA-S bureaustoel geleverd in een opvallende kleur: rood! In plaats van te kiezen voor de kleur zwart, grijs of beige is dit natuurlijk een spectaculaire variant van deze stoel. Indrukwekkend! Bent u ook op zoek naar een bijzondere stoel zoals deze? Neem contact op met onze verkopers voor de mogelijkheden.

VEGA-S bureaustoel


  

Een kijkje in de kantoren van onze klanten

08 december 2016

Wat leuk is bij Multi Ratio, is dat we bij het inrichten tegelijkertijd een kijkje kunnen nemen bij de klant. Het voordeel hiervan is het persoonlijke contact met de klant, maar ook dat wij u kunnen laten zien wat er mogelijk is bij Multi Ratio en hopelijk kunnen inspireren. Zo hebben we al een aantal projecten gehad bij Hoornstra Infrabouw in Doesburg  waar onze monteurs vorige week met de kantine en een kantoorruimte aan de slag zijn gegaan. Er zijn onder andere Hergebruik Ahrend tafels en Hergebruik Vepa stoelen geplaatst. Voor de kantine was de wens vernieuwing, een praktischere inrichting en meer plek om te zitten en dat is gelukt!

Verder hebben we bij Westland Theater De Naald Hergebruik Ahrend Essa slingerbureaus geplaatst. Het bedrijf Media Reverse is voorzien van twee Hergebruik Carre bureaus en Hergebruik Steelcase Think bureaustoelen. bij iBood hebben we een Huislijn start Nevada bureau geplaatst met een bijpassend ladenblok.

Tenslotte hebben we bij Veldman Machinerie B.V. verschillende Huislijn start bureaus geplaatst met luxe ladenblokken en twee Hergebruik Kembo roldeurkasten.

Multi Ratio week 48


  

Van grondwerk en ICT tot de vegetarische branche

30 november 2016

U komt ons overal tegen! We zijn de laatste tijd weer op verschillende plekken in Nederland aan het werk geweest, waaronder bij aannemersbedrijf Pannekoek GWW (Vaassen), IT-bedrijf Tech Data (Bodegraven) en een producent van vegetarische voeding Vivera (Holten).

Bij Pannekoek GWW  hebben we 15 november een kantoor ingericht met Huislijn Start bureaus en luxe ladenblokken. Dit is een goed voorbeeld van hoe een kleinere ruimte zo goed mogelijk benut kan worden. Met de drie blauwe Actiflexx bureaustoelen is het een strak geheel geworden.

Op 16 november zijn we verder gegaan met het inrichten van het kantoorgebouw van Tech Data, we zijn blij met het resultaat!

17 november hebben we bij Vivera mogen inrichten. Er zijn onder andere Athena vergaderstoelen geleverd, samen met de Huislijn Basic en Nevada vergadertafel. De groene en zwarte stoelen met de donker eiken gekleurde en witte vergadertafels vormen samen met de wand een mooie combinatie. 

Inrichtingen Multi Ratio


 

 

Een mooie klus bij Tech Data 

16 november 2016

Bij TechData in Bodegraven zijn we meer dan 300 werkplekken aan het inrichten. De strakke witte Multi Ratio Bench Duo Slinger bureaus inclusief scheidingswand zijn afzonderlijk met slinger verstelbaar en zijn gecombineerd met Axia Pro bureaustoelen. Een mooie combinatie tussen nieuwe bureaus en hergebruik bureaustoelen. Het is een flinke klus en de eerste resultaten mogen er zijn! 

 


 

Aan het werk in België

7 november 2016

Multi Ratio heeft bij Claessen ELGB in België een nieuwe werkplek gecreëerd. Het Steelcase Activa bureau met het lichte eikenblad van onze afdeling Hergebruik en het witte frame geeft een frisse indruk. Aan het bureau staan nieuwe zwart gestoffeerde Actiflexx bureaustoelen en bijpassende verrijdbare Dynamobel ladenblokken, voorzien van 2 kantoorladen met pennenbakje en hangmaplade.

 We wensen iedereen bij Claessen ELGB veel werkplezier in deze nieuwe setting!

Inrichting Claessen ELGB


 

Multi Ratio over de grens

2 november 2016

Multi Ratio over de grens in.. Duitsland! We hebben bij Kip GmbH zowel nieuw als gebruikt meubilair geplaatst. De Drabert en Comforto stoelen vormen een goede combinatie met dit bureau van Ahrend, de Nevada vergadertafel en luxe schuifdeurkasten 

 Inrichting Kip GmbH


 

Moderne DUO werkplekken voor efficiënt werken

18 oktober 2016

Recent hebben wij deze moderne duo werkplekken mogen plaatsen. De duo werkplekken bestaan uit één frame echter zijn de bureaus afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar middels een slinger. Het resultaat mag er zijn!

Moderne DUO werkplekken afzonderlijk in hoogte verstelbaar


 

Exclusieve vergadertafel TwinForm Task 16 persoons 

6 oktober 2016

Deze prachtige vergadertafel TwinForm heeft slechts kort op onze afdeling Hergebruik gestaan en mochten we al snel plaatsen bij Atag in Duiven. Een prachtige opstelling voor optimaal vergaderen.  

Zeer exclusieve vergadertafel, TwinForm Task

Zeer exclusieve vergadertafel, TwinForm Task


 

Een dijk van een werkplek

30 augustus 2016

Op onze afdeling Hergebruik stond een prachtige managersopstelling van Markant Scenarios met een lengte van maarliefst 440 cm. Ruimte genoeg voor een bureau en een vergaderplek voor 4 personen. Deze bijzondere opstelling heeft een mooie plek gekregen van Van Loo Holding te Zeist. 


 

Alles nieuw

30 augustus 2016

Bij Gezondsheidscentrum Medimel in Utrecht hebben we de entree, vergaderruimte en een kantoor voorzien van nieuw meubilair. Gekozen is voor Huislijn Pintado bureaus en vergadertafel met bladen in de kleur midden eiken. Bij de vergadertafel staan V-SIT vergaderstoelen en de bureaus staan Huislijn Planet bureaustoelen. De balie is uit de Rock Reception lijn. Een prachtige frisse inrichting!


 

Fris wit met groen

18 juli 2016

Bij DWG Automation is het kantoor volledig ingericht met meubilair van onze afdeling Hergebruik. Er is gekozen voor de slingerverstelbare bureaus Ahrend portal en Comforto 77 stoelen. Het resultaat is prachtig!


 

Zit-sta bureaus

18 juli 2016

Bij Effectory is gekozen voor Lineaflex zit-sta bureaus met een midden eiken blad. Gezond werken op een prachtige locatie in Amsterdam.

 


 

Bank Aura Café

11 juli 2016

Rexel heeft gekozen voor de zitelementen Aura Café met kunstlederen bekleding. Mooi hoor!

 


 

Montage

11 juli 2016

Bij Witlox Van den Boomen hebben wij elektrisch verstelbare bureaus Assenburg van onze afdeling Hergebruik geleverd. Er zijn ter plekke nieuwe bladen op gemonteerd. Huisstijl

21 juni 2016

De Purple Group heeft akoestische scheidingswanden in huisstijl laten maken. Mooi hoor!Vergaderen aan de ronde tafel

16 juni 2016

Bij de Gemeente Amsterdam Metro en Tram is een mooie exclusieve ronde vergadertafel geplaatst van onze afdeling Hergebruik. De rode Athena stoelen maken het compleet. 


 

Compleet ingericht

30 mei 2016

Bij Koning Hartman in Delft hebben we een mooie complete inrichting opgeleverd. Gekozen is voor de Start Pintado bureaus met Barcelona bureaustoelen. Bovendien zijn de werkplekken voorzien van enkele bureaulades waardoor een een mooi ruimtelijk effect ontstaat. De opzet scheidingswanden worden door ons zelf gemaakt en gestoffeerd in kleur naar keuze. 

 


 

NIEUW in ons assortiment: trendy en robuust schoolmeubilair

30 mei 2016

Stoelen voor het onderwijs en kinderdagverblijven moeten uitgerust zijn met een minimum aan bewegende onderdelen, maar met een maximum aan zitcomfort en geschikt voor iedere gebruiker. Vanuit dit oogpunt heeft Multi Ratio voor u een assortiment samengesteld van trendy en robuust schoolmeubilair. De producten zijn van de kwaliteit die u van ons gewend bent en hebben een moderne en frisse uitstraling.

Schoolmeubilair


 

Design bureaustoelen

28 april 2016

De prachtige design directie bureaustoelen Milaan staan op hun plek bij Get Venture Capital in Amstelveen.


 

Scheidingswand

26 april 2016

Akoestische scheidingswanden zijn nu ook te leveren in print of kleur naar keuze. Onderstaand een mooi voorbeeld met een afbeelding van ons eigen pand.


 

Vergadertafel met powerdocks

26 april 2016

Bij deze strakke Huislijn vergadertafel zijn powerdocks in het blad gemonteerd. 


 

Ruim vergaderen

25 april 2016

De Smart Group Holding te Houten heeft voldoende ruimte om te vergaderen. Deze exclusieve vergadertafel heeft plek voor 10 medewerkers. De Ahrend Aura vergaderstoelen maken het plaatje compleet. Zowel de stoelen als de vergadertafel komt van onze afdeling Hergebruik.


 

Ontvangstbalie

4 april 2016

BES Haircare Nederland heeft gekozen voor een exclusieve balie van onze afdeling Hergebruik. De balie van het merk Aspa heeft 2 slingerverstelbare werkplekken en een volkern blad. Een prachtig stuk design!Strak wit

21 maart 2016

Bij iBOOD in Amsterdam hebben ze gekozen voor een strakke witte inrichting met de Start Nevada bureaus. Prachtig!

 

 Als nieuw

7 maart 2016

Ook grotere aantallen tweedehands meubilair hebben wij op voorraad. Dit is een mooi voorbeeld, zowel de slingerverstelbare bureaus als de bureaustoelen zijn van de afdeling Hergebruik. Ziet er als nieuw uit toch?Ergonomische werkplekken

7 maart 2016

Voestalpine Signaling heeft met de elektrisch verstelbare Lineaflex Pro 1 bureaus gekozen voor uitstekende ergonomische werkplekken. Korte overleggen vinden in alle rust plaats in het Cara Highline zitelement uit de collectie van Atelier DeBerenn.Een mix van nieuw en tweedehands

4 maart 2016

Bij Hofmeijer Loonwerk en Grondverzet is het kantoor ingericht met een mix van nieuw en tweedehands meubilair. Bureaus en vergadertafels zijn van de Start Torino lijn met mooie midden eiken bladen. De lage roldeurkasten bij de bureaus hebben dezelfde kleur topbladen gekregen. 

De Comforto 77 bureaustoelen en Vepa vergaderstoelen komen van onze afdeling Hergebruik. Nieuw gestoffeerd en niet van nieuw te onderscheiden. Om het helemaal af te maken zijn de bureaus voorzien van monitorarmen en CPU-houders. Het ziet er prachtig uit!

 Ronde tafel

29 februari 2016

Bij Get Work in Barneveld kunnen ze overleggen aan een ronde Huislijn tafel met Athena stoelen in perzikkleurig kunstleder. Dat zit lekker!

 Vergaderen

22 februari 2016

Bij J.A. ten Brinke te Varsseveld hebben we een mooie vergaderopstelling mogen leveren. Ook vonden ze een mooi setje met 2 leren stoelen van Bert Plantagie op onze afdeling Hergebruik. Deze heeft een goed plekje op kantoor gekregen zodat bezoek comfortabel kan zitten.

 


 

Vergaderen met 16 personen

 15 januari 2016

Bij Iron Mountain te Rotterdam waren ze op zoek naar een grote vergadertafel. Op onze afdeling Hergebruik vonden ze precies wat ze wilden: een benchopstelling met 16 zitplekken. De gekleurde stoelen maken het helemaal af.

 Nieuwe bureaus en bureaustoelen

28 december 2015

Voor Advies Anno Nu uit Doetinchem mochten we een aantal Huislijn Nevada bureaus en Actiflexx bureaustoelen leveren en monteren. De Start Nevada is door zijn moderne uitstraling populair als bureau maar ook zeer goed in te zetten als vergadertafel zoals op de foto's te zien is. 

 


 

Ruim 1400 stoelen voor de Stadskerk in Groningen

18 december 2015

Afgelopen week hebben we een mooi project gerealiseerd. Ruim 1400 stoelen geleverd en geplaatst in de Stadskerk te Groningen. En dat ziet er heel goed uit!

 


 

Nieuwe social media kanalen

17 december 2015

Wij hebben nu ook een Pinterestbord met oa. mooie foto's van het prachtige designmeubilair van Atelier DeBerenn, verschillende kantoorruimtes en zelfs Hergebruik. U kunt ons bord hier vinden: https://nl.pinterest.com/multiratio

Nieuwe borden zullen snel volgen!