Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Circulair ondernemen, het wordt steeds populairder in de branche van kantoorinrichtingen. Veel organisaties denken met een duurzame kantoorinrichting bewust mee over een gezonde, groene toekomst. Multi Ratio maakt circulair ondernemen haalbaar en betaalbaar. Hoe wij dit doen? Dat lees je op deze pagina.

 

Geschreven door Evaline van den Helder

op dinsdag 9 april 2019

Leestijd 2 minuten

Evaline - Circulair ondernemen

Circulaire kantoorinrichting

Met een circulaire kantoorinrichting denk je bewust mee aan een circulaire economie. Bij Multi Ratio creëer je gemakkelijk een circulaire kantoorinrichting. Wij kopen gebruikt meubilair op bij bedrijven en verkopen tweedehands kantoormeubelen en refurbished kantoormeubilair. Hiermee maximaliseren we het hergebruik van kantoormeubilair en zorgen we voor vermindering van waardevernietiging.

Het meubilair wat we opkopen wordt zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit. We kijken wat er nodig is om het meubilair te reviseren en terug op de markt te brengen. Kantoormeubilair dat buiten deze kwaliteitsselectie valt, wordt handmatig gedemonteerd. Bruikbare onderdelen worden opgeslagen voor hergebruik en restmateriaal wordt gescheiden voor afvalverwerking, zodat recycling mogelijk is.Circulair ondernemen

Onze collectie bestaat voornamelijk uit meubilair van A-merken dat langdurig meegaat. Veel van deze merken hebben ook een duurzame visie (Herman Miller, Ahrend, Gispen, Lensvelt, Steelcase). Zo is het makkelijk om een milieuvriendelijke keuze te maken en kun je eenvoudig een duurzame investering doen.

Wat we doen:

  • Professionele reiniging gebruikte kantoormeubelen
  • Herstofferen stoelen en scheidingswanden
  • Gebruikte bureauframes voorzien van een nieuw blad
  • Gebruikte kasten voorzien van een nieuw topblad
  • Kleine onderdelen vervangen, zoals bureaustoelwielen en armleggers

 

Alle processen, inclusief de opslag van het meubilair, vinden binnenshuis plaats. Daarmee behouden we een korte, overzichtelijke en daarmee duurzame keten. Met een persoonlijk afgestemde garantie kunnen we eventuele nazorg leveren om de levensduur van het aangeschafte meubilair te verlengen.

In ons blog: kantoor inrichten tips, vind je 3 handige tips voor het inrichten van je kantoor.

 

Circulair kantoor

Door onze duurzame werkwijze van opkopen tot en met verkopen van gebruikt meubilair, dragen we een steentje bij aan een groen kantoor. Door op deze manier te werk te gaan kun je profiteren van topkwaliteit voor een eerlijke prijs en draag je automatisch bij aan een circulaire maatschappij. Wil jij ook een circulair kantoor? Neem dan nu contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of via [email protected].

Advies op maat

Vraag vrijblijvend advies aan!