Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kantoormeubelen leasen

Aanschaf van kantoormeubilair kan een grote investering zijn en daardoor de nodige financiële druk met zich meebrengen. Om deze zorgen weg te nemen kunt u kiezen voor het MR Financial leaseplan.

Door gebruik te maken van het MR Financial leaseplan kunt u direct gebruik maken van de aangeschafte producten en verlicht u de financiële druk door gespreid te betalen in 24, 48 of 60 termijnen. Zo behoudt u de financiële middelen voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de kernactiviteiten van uw bedrijf, daar waar het immers om draait!

Multi Ratio Lease plan

Uw voordelen


Ruimte om te ondernemen

Doordat u met het leaseplan geleidelijk aan de betaling voltooid, hoeft u geen grote investering ineens te doen en houdt u het geldbedrag ter beschikking voor andere bedrijfsdoeleinden. Dit geeft u vrijheid in de besteding van uw financiële middelen en biedt tegelijkertijd een buffer voor onverwachte uitgaven.

Eigenaarsschap

Na de leaseperiode bent u eigenaar van het aangeschafte kantoormeubilair.

Betalen zonder risico

U betaalt in vaste termijnen en zonder het risico van inflatie. De rente van de dag waarop u de aankoop heeft gedaan, wordt vastgezet voor de gehele betalingstermijn. Dat betekent voor u dat u niet hoeft om te kijken naar de onvoorspelbaarheid van inflatie. U loopt geen risico en uw budgettering en kasstroom blijven stabiel.

Rekenvoorbeeld


Totale aanschafwaarde (ex btw)* € 2.500,00 € 2.500,00 € 2.500,00
BTW (aanbetaling) € 525,00 € 525,00 € 525,00
Termijnen 24 maanden 48 maanden 60 maanden
Maandbedrag** € 112,58 € 61,02 € 50,76
Totaal bedrag € 2.701,92 € 2.928,96 € 3.045,60
* Minimaal leasebedrag € 2.500
** Rentepercentage ter indicatie
*** Let op: geld lenen kost geld

Persoonlijk advies nodig?


Multi Ratio geeft u graag advies op maat over de Lease mogelijkheden. Neem daarvoor nu contact op met onze verkoopafdeling.

U kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen u dan graag verder!

Verkoopadviseurs - Multi Ratio

kantoormeubilair leasen: de mogelijkheden

Bent u zich aan het oriënteren op het gebied van een nieuwe kantoorinrichting en is uw meubilair eigenlijk echt aan vervanging toe, maar heeft u weinig budget over dit jaar? Het leasen van kantoormeubilair biedt dan uitkomst. Door te kiezen voor het MR financial leaseplan, wordt er financiële druk weggenomen en kunt u uw budget dat over is gebruiken voor andere bedrijfsdoeleindes. Ook kunt u doordat u uw budget niet uit hoeft te geven aan een nieuwe kantoorinrichting, een buffer opbouwen voor andere onverwachte uitgaven. U ervaart meer financiële vrijheid en minder druk dankzij het MR lease-plan. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair leasen, zoals wat u zoal kunt leasen binnen het MR financial leaseplan en wat de voorwaarden zijn.  

Ruimte om te ondernemen: lease uw kantoormeubilair

Doordat u elke maand geleidelijk uw betaling voldoet, hoeft u niet direct een grote investering te doen voor uw kantoormeubilair. En nadat de leaseperiode voldaan is, bent u de volledige eigenaar van uw aangeschafte kantoormeubilair! U kunt bij ons bijvoorbeeld bureaus leasen, bureaustoelen leasen, kantoorkasten leasen en meer. Voor een volledige kantoorinrichting kunt u bij ons terecht en u kunt de inrichting al leasen vanaf een bedrag van €2.500,-! U betaalt zonder risico en in vaste termijnen, zonder het risico van inflatie. Zodra u de aankoop heeft gedaan, wordt de rente van de dag vastgesteld voor de gehele periode. Hierdoor hoeft u na het leasen van het kantoormeubilair ook niet meer na te denken over de onvoorspelbaarheid van inflatie. Uw budgettering en kasstroom blijven dus ook na het leasen van het kantoormeubilair stabiel.  

Kantoormeubilair leasen: richt uw volledige kantoor in

Twijfelt u over hoe u uw kantoor moet inrichten? Laat ons dan meedenken over de verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld nieuw maar ook hergebruikt meubilair leasen, waardoor u tweedehands meubilair koopt met dezelfde garantie tegen een fijne prijs. En wilt u uw complete kantoor inrichten? Bekijk dan eens onze mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. Een gezellig kantoor is namelijk lastig te creëren met enkel bureaus en bureaustoelen. Ook voor ontvangstruimte meubilair leasen, vergaderruimte meubilair leasen of meubilair voor kantines leasen bent u bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn oneindig en we denken dan ook graag met u mee om zo een fijne werkomgeving te creëren voor u én uw medewerkers. Twijfelt u over hoe het meubilair komt te staan in uw ruimte? Laat ons dan vrijblijvend een 3D-ontwerp op maat maken met het kantoormeubilair dat u leaset!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair leasen

We denken graag mee over de mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair leasen. Heeft u vragen, of komt u er niet helemaal uit? We staan voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0314 – 399 088 of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Ook kunt u gemakkelijk een online live chat starten met één van onze medewerkers, ze helpen u dan graag verder en zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Zo vindt u gemakkelijk kantoormeubilair om te leasen van hoogwaardige kwaliteit, waarmee u op een moderne en frisse wijze uw kantoor kunt inrichten. Kies voor het MR Financial Lease Plan en we helpen u graag verder.