Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Met het aanschaffen van een design kantoorinrichting ben je vaak duurder uit dan met een gewone kantoorinrichting. Met een klein budget zul je dan misschien eerder besparen op design meubilair, maar dat hoeft niet! Hoe dat kan? Dat doe je door je geld slimmer uit te geven!

Je hoeft je ideeën voor een design kantoorinrichting niet weg te gooien als je slim om kunt gaan met een klein budget. Er zijn een paar manieren om slim met je geld om te gaan waar je misschien nog niet aan had gedacht.

Geschreven door Evaline van den Helder

op woensdag 11 september 2019

Leestijd 6 minuten

Evaline - zit-sta werkplek

Meubilair laten opkopen

Begin bijvoorbeeld eens met het laten opkopen van je huidige meubilair. Misschien is je kantoormeubilair wel zoveel waard dat je toch die mooie, maar iets duurdere stoelen kunt kopen voor bij de vergadertafel. Naast dat het je geld oplevert, bespaart het je ook de kosten voor het laten weghalen van je meubilair. Dat is al één win-winsituatie. Goed toch? Op naar de volgende!

3D ontwerp van een Design kantoorinrichting
3D ontwerp van een design kantoorinrichtingMaak een plan

Stel prioriteiten en koop wat je echt nodig hebt. Als je geld overhoudt, kun je kijken of je meer wil uitgeven. Klinkt natuurlijk heel simpel, maar bij het inrichten van een kantoor komt nog best veel kijken. Misschien koop je liever eerst een deel van je design kantoorinrichting, en stel je de rest uit voor een later moment? Maak hier een overzicht van zodat je dit goed kunt overwegen.

Weet je niet wat je allemaal nodig hebt voor je kantoorinrichting? Dan heb je onze checklist voor een kantoorinrichting vast nog niet gezien! Bekijk ons blog ‘Kantoorinterieur aanschaffen? Vergeet niets…gebruik onze checklist!’ wat je allemaal nodig hebt om je kantoor compleet in te richten.

Tip: Wist je dat je ook een 3D tekening kunt laten maken voor je kantoorinrichting? Handig, zo weet je namelijk precies hoe je inrichting er in het echt uit komt te zien. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag ons naar de mogelijkheden.Kies Hergebruik meubilair

Een goedkope design kantoorinrichting van goede kwaliteit klinkt misschien onmogelijk, maar is het niet. Kies voor tweedehands meubilair van A-merken en je hebt twee vliegen in één klap. In ons assortiment Hergebruik kantoormeubilair vind je veel design meubilair, misschien wel precies waar je naar op zoek bent!

Nog een voordeel om bij stil te staan: met A-merken heb je langduriger plezier van je meubilair, dus hoef je op lange termijn minder uit te geven aan nieuw meubilair of het herstellen van meubilair. Het Hergebruik meubilair uit ons assortiment is streng gecontroleerd op kwaliteit. Waar nodig zijn oude onderdelen vervangen voor nieuwe, waardoor je eigenlijk een zo goed als nieuw product hebt. Tip: om nóg langer plezier te hebben van je meubilair, kijk je ook naar het gebruik van je kantoormeubilair en het materiaal waar het uit gemaakt is. Heb je een drukbezochte kantine? Kies dan houten of kunststof stoelen, zodat slijtage zoveel mogelijk wordt voorkomen.

Wist je dat het kopen van tweedehands kantoormeubilair goed past binnen een circulair beleid? Lees er in ons blog 'Circulair ondernemen' meer over!

Maak gebruik van leuke aankleding

Decoratie of aankleding voor in je kantoor hoeft geen dure investering te zijn. Zo kun je foto’s en schilderijen ophangen en leuke planten neerzetten. Je zult versteld staan hoe groot effect een paar kleine toevoegingen hebben! Enkele mooie oplossingen die je bij ons in het assortiment kunt vinden zijn:

- Pantenbakken
Met plantenbakken kun je groepen werkplekken van elkaar afscheiden. Daarnaast werken planten geluidsreducerend, zorgen voor meer zuurstof en geven een rustgevende sfeer

- Akoestische scheidingswanden en panelen
Ook heel handig om groepen werkplekken te scheiden, maar ook om meer privacy te creëren op individuele werkplekken. De akoestische functie van scheidingswanden zorgt voor extra privacy.Maak gebruik van gratis en vrijblijvend advies

Weet je niet zeker hoeveel geld je kwijt bent aan je complete design kantoorinrichting? Wij helpen je daar graag bij. Multi Ratio geeft je gratis en vrijblijvend advies. Samen kijken we naar je wensen, wat je nodig hebt en wat er in je budget past. Zo kan er een goede inschatting gemaakt worden hoeveel geld je kantoor investering kost!

Met deze 5 manieren kom je hopelijk al een heel eind om jouw ideale design kantoorinrichting te realiseren. Heb je hulp nodig? Bel ons of kom langs in onze showroom in Doetinchem! Je kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of e-mailen via [email protected].

Advies op maat

Vraag vrijblijvend advies aan!