Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Een receptiebalie neemt een prominente plek in binnen een bedrijf. Als het bedrijf waar je werkt al goed loopt zonder receptiebalie, waarom zou je er dan in één investeren?

De receptiebalie is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Het is een punt waar bezoekers zich kunnen melden en het is een centraal punt voor medewerkers. Het is een ontmoetingsplek, maar ook een plek waarmee je binnenkomend telefonisch verkeer kunt laten verlopen. Er zijn genoeg redenen om een receptiebalie te nemen!

 

Tip 1: Je geeft een goede eerste indruk en een warm welkom

Met een receptiebalie kun je een goede ervaring meegeven aan iedereen die het pand betreedt of verlaat. Je kunt bezoekers een vriendelijk ontvangst en een goede eerste indruk geven van je bedrijf. Daarnaast heeft een receptiebalie als voordeel dat je werknemers een warm welkom kunt geven bij binnenkomst van het bedrijf.

De receptiebalie is daarbij ook een bepalende factor voor de uitstraling van je bedrijf en voor het uitdragen van je huisstijl. Kies een receptiebalie in een kleur en een stijl die bij de visuele identiteit van je bedrijf past. Wil je een receptiebalie op maat? Bekijk dan onze nieuwe receptiebalies!Tip 1: Je geeft een goede eerste indruk en een warm welkomEen kleurrijke receptiebalie geeft een goede eerste indruk en een warm welkom

Tip 2: Je creëert een professionele uitstralingRicht je receptiebalie professioneel en volledig inTip 2: Je creëert een professionele uitstraling

Met een receptiebalie kom je als bedrijf professioneel over. Als er bezoek op afspraak komt, dan kan de persoon of kunnen de personen direct geholpen worden. Het is dus niet alleen een warm welkom, je komt als bedrijf ook goed georganiseerd over.

Heb je een wat groter bedrijf waar je werknemers niet zo snel kunt bereiken? Plaats een computer en een telefoon op je receptiebalie, dan kun je het hele bedrijf bereiken vanaf de receptiebalie. Zo kun je de agenda checken van een collega of bellen als er bijvoorbeeld bezoek op afspraak komt.

Het is handig als in de ontvangstruimte naast een receptiebalie er ook plek is om even plaats te kunnen nemen om te wachten. Je kunt hierbij denken aan situaties wanneer er zich snel een rij vormt bij een receptiebalie of als een bezoeker wacht op een afspraak. Plaatsnemen kan dan heel comfortabel, zoals op onze MR Treinbank!

Tip 3: Een receptiebalie zorgt voor veiligheid

Heeft je bedrijf veel aanloop en wil je graag weten wie er allemaal binnenkomen en er weer uit gaan? De receptiebalie werkt goed als een centraal meldpunt om te controleren wie er in het pand is. Een bezoekerslijst waar bezoekers zich moeten aanmelden kan dan als extra controlefunctie dienen, waarmee je een veiligere omgeving maakt.

Een andere manier waarop een receptiebalie veiligheid kan geven is dat het kan dienen als informatiepunt, waar je bijvoorbeeld geïnformeerd kan worden over veiligheidsmaatregelen. Je kunt hierbij denken aan het desinfecteren van je handen bij binnenkomst. Zo kunnen zowel bezoekers als werknemers het kantoor veiliger betreden.

Registreer bezoekers bij de receptiebalieRegistreer bezoekers bij de receptiebalie

Pakketjes afgeven bij de balieHandig om pakketjes bij de balie af te gevenTip 4: Handig om producten af te rekenen en post af te handelen

Heb je een fysieke showroom of een winkel waar je producten verkoopt? Dan hebben bezoekers een plek nodig om producten te kunnen afrekenen. Een receptiebalie kan dan goed dienen als kassa waar bezoekers kunnen afrekenen, maar bijvoorbeeld ook om vragen te kunnen stellen over een aankoop.

De receptiebalie is ook goed te gebruiken om binnenkomende en uitgaande post te coördineren. Bezoekers kunnen post of pakketten makkelijk en meteen bij binnenkomst afgeven en werknemers weten waar ze hun post kunnen ophalen. Wil je alles wat in of uit het bedrijf gaat onder controle houden? Dan kan een receptiebalie een goede uitkomst bieden!

Meer informatie ontvangen?

Wil je graag een receptiebalie tweedehands of nieuw aanschaffen, maar weet je niet welke balie het beste bij je past? Misschien dat je vragen hebt over de juiste afmetingen of over mogelijkheden in kleur van de receptiebalie. We hebben verschillende receptiebalies in ons assortiment. Onze verkopers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze voor jouw ideale receptiebalie! Neem contact met ons op!