Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Ga je uitbreiden en heb je een (groter) magazijn nodig? Dat kan een behoorlijke investering worden. Je wilt er niet teveel geld aan kwijt zijn én je wilt natuurlijk zonder zorgen doorgaan met je bedrijf. Je kunt niet om een goede magazijninrichting heen. Dus, kies je dan voor goedkope palletstellingen uit ons assortiment Hergebruik? Het antwoord: ja! Waarom? Dat leg ik je in dit blog uit.

Natuurlijk moet ik wel zeggen dat we hierbij onszelf niet in de vingers snijden, aangezien we zelf ook Hergebruik palletstellingen verkopen;) Wat ik juist wil meegeven is dat een goedkope Hergebruik stelling niet onderdoet voor dure nieuwe stellingen, die we overigens ook verkopen. Daarnaast geef ik tips hoe jij veilig en compleet je magazijn verder kunt inrichten.

 

Geschreven door Evaline van den Helder

op vrijdag 10 mei 2019

Leestijd 7 minuten

Evaline - Goedkope palletstelling1. Wat voor soort palletstellingen zijn er?

Het woord palletstelling spreekt eigenlijk voor zich. Het is een stelling waar pallets op geplaatst kunnen worden in een magazijn. Je hebt met een palletstelling staanders (jukken) en ook heb je met een palletstelling liggers, die samen een sterk geheel vormen. Je hebt verschillende afmetingen en draagvermogen voor goedkope palletstellingen. Ze zijn goed in te zetten voor allerlei soorten pallets.

Waarom gebruik je palletstellingen?
Goedkope palletstellingen zijn de meest gangbare manier om je goederen op te slaan. Je gebruikt ze met name om ruimte te besparen in je magazijn. Doordat palletstellingen meerdere etages hebben kun je goederen makkelijk boven elkaar opslaan. Zo kunnen er in een ruimte meer producten opgeslagen worden, wat als voordeel heeft dat de opslagkosten per product lager wordt.

Stellingen kopen bij Multi Ratio
Bij Multi Ratio hebben we verschillende goedkope palletstellingen beschikbaar. Heb je al een magazijn met stellingen en wil je uitbreiden? Zorg dan dat je van hetzelfde merk stellingen neemt of alle stellingen vervangt voor één merk. Vaak kunnen de onderdelen van verschillende merken stellingen niet in combinatie met elkaar worden opgebouwd.

Binnen ons assortiment vind je onder andere:

 

Onze Nedcon stellingen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit juk-staanderverbinding die zeer stevig is. Verder is het gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. Tegometall zorgt voor continue doorontwikkeling van de producten op basis van klantspecifieke innovaties. Het merk Polypal heeft de kwaliteit van de producten volledig in eigen hand en de palletstellingen van Kimer zijn gefabriceerd met een hoge elastisch staalkwaliteit. Daarnaast is dit merk milieubewust. Meer weten of hulp nodig bij het kiezen van de juiste stellingen? Vraag onze verkopers om advies!2. Zijn goedkope palletstellingen wel veilig?

Als je het hebt over Hergebruik stellingen ten opzichte van nieuwe stellingen, dan zijn goedkope stellingen zeker veilig! Ze zijn uitermate geschikt voor het opslaan van grote goederen, containers en bakken. Het enige verschil met nieuwe stellingen is dat je met goedkope Hergebruik stellingen gebruikerssporen hebt. Voor het gebruik van de stellingen maakt het geen enkel verschil in kwaliteit. Uiteraard is het wel van belang dat Hergebruik stellingen gecontroleerd worden op kwaliteit. Daarom vindt er bij ons een strenge kwaliteitscontrole plaats voordat Hergebruik stellingen bij ons de deur uit gaan. Zo kun je er van uitgaan dat je een kwalitatief goede stelling koopt voor een lage prijs.

Goedkope palletstellingen of dure, wat is het verschil?
Als je palletstellingen wilt gaan kopen is het niet echt een kwestie om voor dure of goedkope palletstellingen te kiezen. Let ook op dat goedkope palletstellingen wél verschillen in prijs met grootvakstellingen. Wat voor soort goederen ga je opslaan? Heb je lichte goederen? Dan heb je grootvakstelling nodig. Heb je zware en grote goederen die opgeslagen moeten worden? Dan heb je palletstelling nodig. Goedkope palletstellingen zijn duurder omdat de constructie van de stellingen anders en sterker zijn opgebouwd dan grootvakstellingen.

Maar, los daarvan zijn er wel degelijk goedkope palletstellingen en dat zijn gebruikte palletstellingen! Deze stellingen zijn goedkoper in prijs, wat ten gunste is van jouw budget voor je magazijninrichting.

3. Een goedkope magazijninrichting

In ons assortiment vind je verschillende goedkope palletstellingen van onze afdeling Hergebruik terug. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld. Voor het laatste aanbod kun je dus het beste kijken bij ons op de website of het even vragen aan onze verkopers. Naast tweedehands palletstellingen kun je voor meer goedkope magazijninrichting bij ons terecht. Zo vind je bij ons ook Hergebruik magazijnbakken en Hergebruik magazijnkasten. Kun je iets niet vinden? Kijk dan eens bij ons nieuwe assortiment. Al onze gebruikte stellingen zijn in ieder geval op voorraad en eventueel af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Ben je specifiek naar iets op zoek, dan kijken onze verkopers graag samen met je mee naar de mogelijkheden!

Dus of je nu kiest voor Hergebruik goedkope palletstellingen of nieuwe, voor de kwaliteit is het geen verschil. Voor de prijs wel! Vraag onze verkopers advies voor je goedkope palletstellingen, maar ook voor je volledige magazijninrichting. Wil je weten hoe je verder een veilige en een complete magazijninrichting realiseert? Lees dan verder.Goedkope magazijninrichting van A tot Z4. Hoe creëer je een veilige magazijninrichting?

Ben je momenteel bezig met het inrichten van je magazijn? Dan zijn de volgende punten handig om mee te nemen voor een veilig magazijn.

Vloer
Om te beginnen is een goede vloer belangrijk. Voordat stellingen geplaatst worden moet er gekeken worden of er geen scheuren of verzakkingen in de vloer zitten.

Doorvalbeveiliging
Zorg ook dat je je magazijnstellingen voorziet van doorvalbeveiliging. Doorvalbeveiliging heb je nodig voor het risico als pallets van de stelling dreigen te vallen, bijvoorbeeld door een foute plaatsing van een pallet. Doorvalbeveiliging zorgt ervoor dat dat niet gebeurt.

Diepteliggers
Pallets steunen op de liggers, maar heb je afwijkende pallets? Dan moet je ook diepteliggers hebben. Diepteliggers zorgen voor maximale ondersteuning wanneer pallets afwijken.

Aanrijdbeschermers
Voor het beschermen van de stellingen heb je aanrijdbeschermers nodig. Deze beschermers heb je nodig omdat het voor kan komen dat stellingen geraakt worden door bijvoorbeeld heftrucks. Door aanrijdingen kan de veiligheid en kwaliteit van een stelling afnemen en daarom zijn aanrijdbeschermers een belangrijke toevoeging. Heb je aanrijdbeschermers? Controleer dan regelmatig of ze nog in goede staat verkeren.Veilig magazijn met goedkope palletstellingen

Veilig magazijn met goedkope palletstellingen

De stellingen
Hang borden op waarop staat wat het maximale gewicht is dat er op de stellingen geplaatst mag worden. Op deze manier voorkom je misverstanden en zorg je dat de belasting nooit overschreden wordt. De montage van de stellingen dient correct te zijn, zoals de inhaking van liggers en de aanwezigheid van borging. De stellingen dienen loodrecht te staan, met juiste schoorverbanden. Daarnaast moeten koppelstukken goed zitten en verankering aanwezig zijn.

Entresolvloeren
Heb je een entresolvloer of wil je er eentje gaan aanschaffen, dan moeten onder andere de conditie van de beveiliging, de dekvloeren en de trap goed zijn.

Wil je je magazijn compleet veilig inrichten? We hebben alle kennis in huis om je hierbij te helpen. Heb je meer informatie of advies nodig voor het inrichten van een veilig magazijn? Vraag onze verkopers om advies!5. Magazijninrichting, alles op een rijtje

Ben je op zoek naar een volledige magazijninrichting? In ons assortiment vind je alles om jouw magazijn compleet te maken, zoals:

Nieuw en Hergebruik magazijnstellingen

We hebben een breed assortiment magazijnstellingen, zoals:

 

Grootvakstellingen worden gebruikt voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die met de hand kunne worden beladen en uitgenomen. Draagarmstellingen zijn geschikt voor langgoed en grote bundels materialen die op deze manier makkelijk kunnen worden opgeslagen. Kunststof stellingen zijn geschikt voor bedrijven waar hygiëne een belangrijk aspect is, zoals in de horeca. Voor vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen. In overleg kunnen onze verkopers meekijken naar de draagkracht, grootte, beschikbare ruimte en de soort goederen die opgeslagen dienen te worden.

Nieuw en Hergebruik magazijnkasten
Orde in je magazijn krijg je met magazijnkasten. Die verkopen we zowel nieuw als Hergebruik. Ons tweedehands aanbod varieert regelmatig. Magazijnkasten zijn ook goed in een winkel of kantoor te plaatsen. In ons assortiment vind je:

 

Werkbanken
Elke maat of grootte werkbank is beschikbaar! Dit komt omdat we zelf onze werkbanken maken. Heb je in je magazijn werk dat verricht moet worden aan een werkbank? Of wil je graag een plek om gereedschap neer te leggen? Dan kan een professionele werkbank een goede uitkomst bieden. We hebben ook standaard werkbanken en verrijdbare werkbanken.

Bedrijfsstoelen
Worden er specifieke werkzaamheden zittend verricht in je magazijn? Dan zijn bedrijfsstoelen onmisbaar. Met deze stoelen heb je alsnog veel bewegingsvrijheid.

Entresolvloeren
Je magazijn extra benutten? Creëer extra ruimte met een entresolvloer. Ook handig als je teveel twijfel hebt met een verhuizing, een entresolvloer kan dit namelijk overbodig maken. Je hebt relatief goedkoop verdubbeling van je ruimte!

Intern transport
We verkopen ook intern transport voor in je magazijn. Intern transport is belangrijk voor de veiligheid van de werknemers én het bespaart tijd doordat de snelheid van het transporteren op deze manier wordt verhoogd. We hebben:

 

Magazijnbakken
We hebben zowel nieuwe magazijnbakken als tweedehands magazijnbakken. Er zijn verschillende soorten die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Zoals bakken speciaal voor grote volumes, of verrijdbare bakken.

Als het goed is heb je nu voor het overgrote deel van je magazijn kunnen nadenken en afwegen wat de beste keuze is voor jouw magazijninrichting. Heb je advies nodig of ben je nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Dan staan onze verkopers voor je klaar!Advies over goedkope palletstellingen

Hopelijk ben je met dit blog weer wat wijzer geworden op het gebied van goedkope palletstellingen kopen. Heb je vragen, informatie of advies nodig van onze magazijnexpert? Onze medewerkers hebben ruime ervaring en helpen je graag! Bel 0314 201 762 voor meer informatie en advies op maat of vul onderstaand formulier in.

Advies op maat

Vraag vrijblijvend advies aan!