Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Cara

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
In privacy overleggen

Cara Highline een kenmerkt zich door een eenvoudig design met een elegante touch dat privacyoplossingen vervult met een minimalistisch ontwerp. Cara Highline geeft antwoord op de vraag naar privacyoplossingen zonder iemand af te sluiten van de buitenwereld.

 

Een minimum aan vierkante meters voor een maximum aan comfort 

Dankzij de variatie in de Cara-lijn is er voor elke gelegenheid een bank of fauteuil te vinden. Ga voor de Cara High in een vierzits met aangebouwde tafel voor overleg met meerdere collega's, of kies voor de lage fauteuil als er vaak privé-telefoontjes moeten worden gepleegd op kantoor. 

Vergaderen, bellen of een simpel overleg

Simpele, strakke lijnen vormen het design van Cara. De collectie bestaat uit onder andere fauteuils met een lage of hoge poot, een tweezitsbank en een driezitsbank.

Bepaal zelf de bekleding

Cara kan worden gestoffeerd met leer of stof en is de toevoeging aan iedere ontvangstruimte, kantoortuin of vergaderruimte. 

Kubusvormige armleuningen en fijne kussens

Dankzij de losse, comfortabele kussens is plaatsnemen in een Cara bank of fauteuil nooit een straf. De armleuningen zorgen voor een comfortabele zit. 

 

Creëer een fijne loungehoek in een open ruimte

De Cara High kan onafhankelijk worden gebruikt om in een open ruimte of kantoortuin, een privéruimte te creëren. De Cara High is zo ontworpen, dat er gemakkelijk kan worden samengewerkt zonder dat er ruis wordt ervaren. 

Voeg een tafel toe aan de bank en combineer met dit element de banken en schakelpanelen. Via kabelgoten kunnen er stroom-units worden gecreëerd, waarvan de kabels mooi via de panelen kunnen worden weggewerkt. Dankzij Cara kan er fijn, rustig en gezellig worden vergaderd of geluncht. 

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bank Cara
  Bank Cara
  Prijs vanaf
  € 1.232,99 € 1.019,00
  NW-6327
 2. Bank Cara Small
  Bank Cara Small
  Prijs vanaf
  € 1.015,19 € 839,00
  NW-6326
 3. DeBerenn Bank Cara Small
  DeBerenn Bank Cara Small
  NIeuw uit de verpakking! Nieuwprijs € 1029,-
  € 719,95 € 595,00
  1 op voorraad
  HGB-6286
 4. Loungebank Cara Highline
  € 2.213,09 € 1.829,00
  NW-6322
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samen creëren we een mooi interieur


Weet u ongeveer hoe u uw kantoor moet inrichten, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne omgeving te creëren voor uw medewerkers. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag informatie aan