Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

City

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Kubusvormige elegantie

De City is een minimalistische bank en kenmerkt zich door de kubusvormige elementen die uitnodigt tot interactie. de zachte rugleuning en zitting zorgt voor een ontspannen en comfortabel gevoel wanneer er op de bank wordt plaatsgenomen.

Geschikt voor elke ruimte

Dankzij het simpele maar elegante design is de City bank geschikt voor elke ruimte. Bepaal zelf de stofkleur om de bank aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw (kantoor)ruimte.

Prachtige houten details

De houten details in de bank zorgen ervoor dat de bank makkelijk samensmelt met de eventuele andere houten details van uw inrichting. Naast hout kunt u ook voor staal kiezen, de bank zal dus als aansluiten. 

Eenvoudig in onderhoud

Door de hoge poten van de bank, is het erg gemakkelijk om onder de bank schoon te maken. Hierdoor is de City Bank erg eenvoudig in onderhoud. 

Filter uw product
Selectie verfijnen
Prijs
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bank City
  Bank City
  Prijs vanaf
  € 2.479,29 € 2.049,00
  NW-6338
 2. Fauteuil City
  Fauteuil City
  Prijs vanaf
  € 1.765,39 € 1.459,00
  NW-19211
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samen creëren we een mooi interieur


Weet u ongeveer hoe u uw kantoor moet inrichten, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne omgeving te creëren voor uw medewerkers. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag informatie aan