Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Flexwall

Geef uw kantoorinterieur een extra twist met de dynamische Flexwall. De Flexwall bestaat uit een basiskast die op vele manieren uit te breiden is. Hierdoor is het mogelijk om uw ruimte zo in te richten dat de Flexwall perfect in uw kantoorinterieur past.

De kast die alles mogelijk maakt. Ontdek Flexwall. 


Van bartafel tot aan tv-kast en van garderobekast tot aan scheidingselement: met de Flexwall kast zijn de mogelijkheden oneindig. Kies een basisframe, kies de kleur van de kast, voeg extra opties toe et voila! Ontdek de verschillende opties voor de kast en creëer samen met ons een prachtige kantoorkast die er stijlvol uitziet en praktische voordelen biedt. 

 

 

 

 

De voordelen van een Flexwall kast


  • Compleet zelf naar wens samen te stellen

  • Makkelijk aan te passen en/of uit te breiden

  • Praktisch, functioneel maar wel met een design uitstraling

Stel samen met ons uw ideale kast samen


Weet u ongeveer hoe uw Flexwall kast eruit moet komen te zien, maar ziet u de Flexwall kasten bijvoorbeeld graag in het echt en bespreekt u de mogelijkheden graag samen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u de Flexwall kasten en ons andere meubilair in het echt bekijken. U bent van harte welkom, we denken graag met u mee. Geen tijd om langs te komen en heeft u liever online contact? We sturen u graag informatie op of helpen u telefonisch, waarna we u een passende offerte kunnen toesturen voor het ontwerp van de kast. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem 

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag informatie aan