Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Geen tijd om alles zelf te monteren? Geen probleem!

U heeft nieuw kantoormeubilair aangeschaft maar helemaal geen tijd om alles te monteren, wat nu? Multi Ratio helpt u graag! Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om uw meubilair op de juiste manier te monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u direct aan de slag.

 

montageteam

Vakkundig montageteam


De service van Multi Ratio stopt niet nadat de bestelling geplaatst is. Het aangeschafte meubilair wordt bezorgd en er is zelfs een mogelijkheid om het meubilair te laten monteren. Heeft u geen tijd om uw aangeschafte meubilair te monteren? Onze ervaren en geschoolde monteurs komen bij u langs om alles te monteren en op te stellen. Daarnaast kunnen onze medewerkers u een helder en duidelijk advies geven over de inrichting van uw kantoor of magazijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat dit veel tijd scheelt voor u, maar ook dat alles op en top gemonteerd wordt. Onze professionele monteurs gaan niet eerder weg totdat u tevreden bent. Al het gemaakte afval wordt naderhand netjes afgevoerd.

Verzending in Nederland en België


Bij Multi Ratio hanteren we diverse levertermijnen. Deze indicatieve levertermijn is afhankelijk van de productgroep, grootte en voorraad. Voor exacte levertijden kunt u het best contact opnemen met één van onze medewerkers via 0314 - 399 088 of [email protected]

 

Meer informatie over de levering en de kosten hiervan? Klik dan hier.

U kunt uw bestelde producten ook afhalen in onze showroom aan de Plakhorstweg 46 te Doetinchem. Wanneer u tijdens het bestelproces voor deze optie kiest zullen de bestelde producten worden klaargezet in Doetinchem. Zodra uw bestelling klaarstaat ontvangt u per e-mail een bevestiging. Vanaf dat moment kunt u de producten afhalen.

Magazijnstellingen monteren


Heeft u magazijnstellingen gekocht maar geen tijd om deze zelf te plaatsen? Multi Ratio regelt het voor u! Naast het monteren van uw meubilair zorgen wij ook voor de montage van uw magazijnstellingen. U hoeft hier niets voor te doen en bent ervan verzekerd dat alle stellingen veilig en op een efficiënte manier worden gemonteerd.

Meer informatie?


Ook na de montage staan we voor u klaar, om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Heeft u vragen?

U kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen u dan graag verder!