Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Geen tijd om alles zelf te monteren? Geen probleem!

U heeft nieuw meubilair aangeschaft maar helemaal geen tijd om alles te monteren, wat nu? Multi Ratio helpt u graag! Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om uw meubilair op de juiste manier te monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u direct aan de slag.


Montageteam - Multiratio

Vakkundig montageteam


De service van Multi Ratio stopt niet nadat de bestelling geplaatst is. Het aangeschafte meubilair wordt bezorgd en er is zelfs een mogelijkheid om het meubilair te laten monteren. Heeft u geen tijd om uw aangeschafte meubilair te monteren? Onze ervaren en geschoolde monteurs komen bij u langs om alles te monteren en op te stellen. Daarnaast kunnen onze medewerkers u een helder en duidelijk advies geven over de inrichting van uw kantoor of magazijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat dit veel tijd scheelt voor u, maar ook dat alles op en top gemonteerd wordt. Onze professionele monteurs gaan niet eerder weg totdat u tevreden bent. Al het gemaakte afval wordt naderhand netjes afgevoerd.

Verzending in Nederland en België


Multio Ratio hanteert een standaard tarief van € 49,- voor verzend- en orderbehandelingskosten. Er zijn echter een aantal uitzonderingen waaronder stoelen, accessoires, kluizen, magazijnbakken (€ 25,-) en stellingen (€ 65,-). Mocht het orderbedrag boven de € 450,- liggen, dan worden er geen verzend- en orderbehandelingskosten in rekening gebracht. Afhankelijk van de bestelling, zal de levering door ons eigen logistiek personeel, een transporteur of pakketdienst bezorgd worden. Uw bestelling kan door heel Nederland en België geleverd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden (neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop).

U kunt uw bestelde producten ook gratis afhalen in onze showroom aan de Plakhorstweg 46 te Doetinchem. Wanneer u tijdens het bestelproces voor deze optie kiest zullen de bestelde producten worden klaargezet in Doetinchem. Zodra uw bestelling klaarstaat ontvangt u per e-mail een bevestiging. Vanaf dat moment kunt u de producten gratis afhalen.

Magazijnstellingen monteren


Heeft u magazijnstellingen gekocht maar geen tijd om deze zelf te plaatsen? Multi Ratio regelt het voor u! Naast het monteren van uw meubilair zorgen wij ook voor de montage van uw magazijnstellingen. U hoeft hier niets voor te doen en bent ervan verzekerd dat alle stellingen veilig en op een efficiënte manier worden gemonteerd.

Meer informatie?


Ook na de montage staan we voor u klaar, om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Heeft u vragen?

U kunt ons bellen via 0314 399 088 of stuur een e-mail naar info@multiratio.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder!

Verkoopadviseurs - Multi Ratio