Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Proefplaatsing en staalaanvraag

Wilt u een stoel eerst uitproberen? Multi Ratio biedt u de mogelijkheid om een bureaustoel uit te proberen. Gewoon uw werkzaamheden uitvoeren en ondertussen ontdekken of de stoel naar wens is. U kunt zodoende de beste keuze maken.


Proefplaatsing


Door het ruime aanbod dat u bij Multi Ratio kunt verwachten is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Multi Ratio begrijpt dit en daarom kunt u desgewenst een stoel enkele dagen uitproberen, indien u de aanschaf van meerdere stoelen overweegt. Onze ervaren verkopers en gecertificeerde monteurs denken met uw project mee en bieden u graag meubilair dat hier goed op aansluit. Daarnaast kunnen onze medewerkers u een helder en duidelijk advies geven over de inrichting van uw kantoor. Ook als het meubilair niet standaard in ons assortiment te vinden is, kunnen we dit voor u regelen. Zo kunt u na afloop een weloverwogen keuze maken.

Staalaanvraag


Twijfelt u of de kleur van het product wel bij uw huisstijl past? Bij Multi Ratio kunt u in veel gevallen een gratis staal of proefstukje aanvragen. Op deze manier kunt u op uw gemak het gevoel en de kwaliteit van het product ervaren. Daarna kunt u met een gerust hart uw artikelen bestellen. Tevens heeft Multi Ratio een eigen stoffeerderij wat de mogelijkheid biedt om onze tweedehands stoelen te laten stofferen in de kleur die u wenst.

Probeer onze producten in de showroom!


In onze showroom te Doetinchem hebben wij zowel onze nieuwe producten als onze Hergebruik producten staan. Er gaan tegenwoordig veel aankopen via het internet. Het is daarentegen soms erg belangrijk om producten te kunnen bekijken en uit te proberen. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. Zo zult u nooit spijt krijgen van uw aankoop.

Meer informatie?


Heeft u interesse om producten uit te proberen of wilt u proefstukken aanvragen? Onze medewerkers voorzien u graag van extra informatie.

U kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen u dan graag verder!

Verkoopadviseurs - Multi Ratio