Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Stel, je zit op een wachtkamerstoel bij een bedrijf of bij de dokter te wachten op een afspraak die een half uur uitloopt. Verlies jij dan je geduld of ben je een kei in relativeren? Extra wachttijd kan frustratie en irritatie opleveren. Sommigen zeggen dat je geduldig zijn kunt oefenen. Maar zit je in zo’n situatie, dan lijkt dat toch makkelijker gezegd dan gedaan.

Dit soort situaties wil je in je bedrijf of organisatie graag voorkomen. Je hebt alleen niet altijd in de hand of een afspraak uitloopt of niet. Wat je wel kunt doen is de wachttijd zo prettig mogelijk maken voor je bezoeker. Met de inrichting van je kantoor kun je al veel doen. Hoe je wachtruimte er uit komt te zien hangt af van veel factoren. Waar hou jij rekening mee bij het inrichten van je wachtruimte?

 

Geschreven door Evaline van den Helder

op donderdag 5 september 2019

Leestijd 6 minuten

Evaline - zit-sta werkplek

 

Een wachtruimte met comfort

Hebben je bezoekers gemiddeld een wat langere wachttijd? Maak je wachtruimte dan extra comfortabel. Een comfortabele wachtkamerstoel kenmerkt zich door een hoge rugleuning, armleggers en stoffering. Je kunt ook kiezen voor een stoel met rugbespanning, wat extra comfortabel is doordat het een ventilerende functie heeft. 

Comfort gaat niet alleen over functionaliteit, maar ook over uitstraling. Je wil de bezoekers natuurlijk een warm welkom geven! Dan kun je al een groot verschil maken door te kiezen voor warme kleuren en mooie stoffering.

Belangrijk: de eerste indruk!

Krijg je bezoek dan is de eerste indruk essentieel. Werk je in een bedrijf wat mooie producten creëert? Laat dat dan ook terugzien in je wachtruimte. Kies voor bijzondere vormen en goed uitgezochte kleuren die je bedrijfsidentiteit weergeven. Zo geef jij je klant een goed gevoel mee wat dan ook weer positief kan uitwerken op de samenwerking met je klant.

Maar hoe kleed je dan je wachtruimte mooi aan met wachtkamerstoelen? Materialen als een chromen of zwart frame en mooie stoffen bekleding met padding geven jouw interieur een mooie uitstraling! De Hendrix M is bijvoorbeeld een stijlvolle vergaderstoel die comfort biedt en tegelijkertijd een uniek uiterlijk heeft. De Alfa Lounge design stoel is chique, comfortabel en goed betaalbaar!

Op zoek naar een praktische wachtruimte?

Wachtkamerstoelen moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten ook stevig en van goede kwaliteit zijn. Maar wat houdt dat dan in? Een stoel van goede kwaliteit heeft een stevig frame en bekleding die lang meegaat. Maar kwaliteit gaat bijvoorbeeld ook over specifieke eisen die je hebt wat betreft meubilair.

In de zorgbranche is het fijn om een stoel te hebben die hygiënisch is. Bijvoorbeeld een makkelijk afneembare stoel met de mogelijkheid om de vloer eronder schoon te maken. Als je ergonomie belangrijk vindt, dan hou je extra rekening met comfort. Daarnaast is een scherpe prijs en duurzaamheid natuurlijk ook van belang. Daarvoor kun je terecht op onze afdeling Hergebruik waar je professionele tweedehands wachtkamerstoelen voor een mooie prijs kunt vinden.Welk type meubilair past in jouw inrichting?

Wist je dat er veel opties zijn om je wachtruimte met wachtkamerstoelen in te richten? Veel van onze wachtkamerstoelen zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een stoel, een bank of een wachtkamerzit met meerdere zitplaatsen.

Bij stoelen heb je de flexibiliteit om ze te verplaatsen of om meer of minder stoelen neer te zetten. Met een bank heb je als voordeel dat als je geen wachtruimte hebt, je een specifieke wachtruimte of ‘hoek’ kunt creëren. Zitten er veel mensen in de wachtruimte die niet lang hoeven te wachten? Dan kun je voor een wachtkamerzit kiezen. Je wachtkamer opleuken? Neem dan een poef als toevoeging aan je interieur voor een meer informele en gezellige uitstraling.

Zo zie je maar dat alleen al het kiezen van een wachtkamerstoel al heel veel effect heeft op de uitstraling van een wachtruimte! En dit zijn nog maar enkele manieren om je wachtruimte stijl te geven. We kijken graag samen met jou wat er bij jouw bedrijf of organisatie past. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Doetinchem!

Design wachtkamerDesign wachtruimte met rustige kleuren

Richt samen met ons uw wachtkamer in!

We snappen dat het inrichten van een wachtruimte de nodige vragen met zich meebrengt. Naast de keuze in het meubilair blijven er ongetwijfeld vragen over, bijvoorbeeld m.b.t. de kleuren of de akoestiek. Ook hierin adviseren wij graag. Je kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of e-mailen via [email protected].

Advies op maat

Vraag vrijblijvend advies aan!