Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Door de jaren heen hebben we steeds meer technologie om ons heen gekregen, en zo ook op het werk. We willen natuurlijk allemaal op de hoogte blijven van de nieuwste snufjes en technieken. En we zijn soms ook best afhankelijk van bepaalde technische middelen, denk maar eens aan het internet op kantoor of de telefoonverbinding. Hoe integreer je dit in je kantoorinrichting zodat je kantoor netjes en overzichtelijk blijft én je ergonomisch kunt werken? Lees hieronder 4 tips.

 

Geschreven door Evaline van den Helder

op vrijdag 16 maart 2020

Leestijd 3 minuten

Ik geef 4 tips!

 

1: Gebruik kabelmanagement

Je ontkomt er helaas niet aan: kabels in en rondom je werkplek. Dit staat natuurlijk niet heel mooi en is vaak ook best wel chaotisch. Er zijn veel verschillende manieren om dit op te lossen. Je zou kunnen kijken naar een bureau waarin een powerdock is gemonteerd, waardoor je de stroomvoorziening tevoorschijn kunt halen wanneer je wil. Of je kunt kiezen voor losse voorzieningen. Zo hebben wij in ons assortiment een ruim aanbod kabelklemmen, kabelslangen, kabeldozen en kabelgoten.

PowerdockPowerdock

2: Zorg voor monitorarmen

Als je een langere tijd per dag achter een beeldscherm zit, is het heel belangrijk dat je je beeldscherm op de juiste positie kunt afstellen. Dit voorkomt nek- of rompklachten die je anders krijgt door een verkeerde lichaamshouding. Met een monitorarm komt je beeldscherm los van je bureau, en kan je hem precies naar hoogte afstellen. Je moet er altijd voor zorgen dat het beeldscherm recht voor je zicht staat, zodat je recht vooruit kan kijken, en je nek niet in een rare positie vasthoudt.MonitorarmMonitorarm3: Laptop? Gebruik een laptopstandaard

Tegenwoordig werken we met zijn allen steeds meer op onze laptop. Zo zijn we flexibel en kunnen we ons werk overal mee naartoe nemen. Ook door het ontstaan van thuis werken is een laptop onmisbaar! Maar dan moet je er wel aan denken dat je hem op de juiste hoogte neerzet, zodat je zo ergonomisch mogelijk kunt werken. Ook hierbij geldt dat het laptopscherm recht voor je zicht moet staan, zodat je recht vooruit kunt kijken. Zo voorkom je een verkeerde lichaamshouding.LaptopstandaardLaptopstandaard4: Neem ladenblokken

Wil je je camera en laptop makkelijk kunnen pakken, maar ook weer kunnen weg leggen? En wil je dat dit veilig opgeborgen kan worden? Dan zou je kunnen kijken naar een ladenblok met slot. Dan kan je altijd overal makkelijk bij je spullen, maar liggen ze wel veilig opgeborgen zodat niemand anders erbij kan. Ook kan je hierin je schriften of andere spulletjes kwijt, zodat je bureau netjes en opgeruimd blijft.

 

LadenblokLadenblok

 

Kies voor op maat gemaakt advies!

Wil je ook technologie integreren in je kantoor, maar heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord via telefoon, chat, email of face to face in onze showroom!